DRAGON XXX
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.080
- Πόντοι
- 6.246
Αν και η φωτογραφία βγήκε πολύ καλή, live ήταν το κάτι άλλο φίλε μου!!!Με "έφτιαξες" με το φόρεμα! Κάνει και ζέστη, οι καύλες βαράνε "κόκκινο"!
Αν και η φωτογραφία βγήκε πολύ καλή, live ήταν το κάτι άλλο φίλε μου!!!Με "έφτιαξες" με το φόρεμα! Κάνει και ζέστη, οι καύλες βαράνε "κόκκινο"!
Απίστευτη κωλαραΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Μοιράζεις εγκεφαλικά;χαχαΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Πάτος όπως ο βυθός τις Σαντορίνης όσο ποιο βαθειά τόσο χάοςΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Που σαι ρε μούτρο μου?!Έπιασες λιμάνι?!Πάτος όπως ο βυθός τις Σαντορίνης όσο ποιο βαθειά τόσο χάος
...ωωω χαίρομαι που μοιράζω τέτοιου στυλ εγκεφαλικάΜοιράζεις εγκεφαλικά;χαχα
Είμαι σε θαλαμηγό εκτός Ελλάδος πιστεύω να έρθουμε τον άλλον μήνα η ΑύγουστοΈπιασες
...είσαι στην ιδια θαλαμηγό που κάναμε το τελευταίο ραντεβού μας ή σε άλλη?Είμαι σε θαλαμηγό εκτός Ελλάδος πιστεύω να έρθουμε τον άλλον μήνα η Αύγουστο
Θα έρθεις στη θαλαμηγό για ένα cocktail
Να και τ αλλο αγαπημένο αγόρι μου!Μα τι χαρά στο νήμα μου να διαβάζω όλα τα υπέροχα αγόρια που γνωρίζω ήδη!Απίστευτη κωλαρα
Εισαι μεγάλη αδυναμία μου και το ξέρειςΝα και τ αλλο αγαπημένο αγόρι μου!Μα τι χαρά στο νήμα μου να διαβάζω όλα τα υπέροχα αγόρια που γνωρίζω ήδη!
Σε άλλη λίγο πιο μεγαλύτερη και καλύτερη απ εκεί που σκίστηκαμε με θέα τη θάλασσα...είσαι στην ιδια θαλαμηγό που κάναμε το τελευταίο ραντεβού μας ή σε άλλη?
Τέτοιο γεύμα ούτε σε πεντάστερο… Να προσέχεις μην σε παραγγείλει η Michelin!..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Ξέρω από καλά γεύματα γι αυτό κρατιέμαι σε φόρμα..Τέτοιο γεύμα ούτε σε πεντάστερο… Να προσέχεις μην σε παραγγείλει η Michelin!
παντα σε φορμα εισαι μουναρα εσυΞέρω από καλά γεύματα γι αυτό κρατιέμαι σε φόρμα..![]()
Αχ πόσο μου λείπει .....Ένα όμορφο βράδυ σε όλους!
![]()
Έχασα κάτι τις μέρες που έλειψαν μάλλον......Κουμπαράκι μου καλημέρα ...Μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για κάνα εξοχικό ????![]()
Γυναικάρα της καρδιάς μου και του μυαλού μου εσύ !!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
παντα στο στομα σου τα τελειωματα ΠΑΝΤΑ!!!!..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()

...αμοιβαία όλα μάτια μουΓυναικάρα της καρδιάς μου και του μυαλού μου εσύ !!!!