Νέα

Τζένη τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahotone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21
Γεια σε ολους τους συναγωνιστες!

Ξερουμε τιποτα γι'αυτη τη κοπελα? Προσπαθω πολλες μερες να την πετυχω στο τελ, αλλα τιποτα... Με εχει ξεσηκωσει, δεν γινεται, πρεπει να την βρω!!!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
927
Πόντοι
86
και τι μας το λες
τηλεφωνο έχει παρτηνα αφού ψήνεσαι
μεγαλοκοπελα δειχνει πάντως

OP
OP
Ahotone

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21
και τι μας το λες
τηλεφωνο έχει παρτηνα αφού ψήνεσαι
μεγαλοκοπελα δειχνει πάντως

Μαλλον δεν διαβασες οτι παιρνω τηλ αλλα δεν εχω καταφερει να την πετυχω ποτε... οποτε αναζητω πληροφοριες...

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Σε προσπάθεια Ν τη συνάντησω μου δήλωσε καθαρά ενεργητική

OP
OP
Ahotone

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21

Ελα βατραχε, καιρο ειχα να σε δω...

Οκ, καλη πληροφορια αυτη... αλλα που την βρηκες? Σε αυτο το νουμερο της αγγελιας? Κι αν ναι, ποτε περιπου, θυμασε? 2 εβδομαδες προσπαθω...

OP
OP
Ahotone

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.098
Πόντοι
7.316
Ολες οι σοβαρες επαγγελματιες, σταματησαν ή μειωσαν την προσφορα υπηρεσιων με τον covid. Η τζενη οπως και καποιες αλλες το εκαναν αυτο. Πιστευω (και ελπιζω) οτι θα επανελθει στη σκηνη συντομα.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.963
Πόντοι
446
Βάτραχε , με όλο τον σεβασμό , αλλά για άλλη μια φορά λες ανακρίβειες !!!
Η Τζένη , εκτός του ότι από άποψη συμπεριφοράς-υπηρεσιών είναι Top , τα κάνει όλα και μάλιστα γουστάρει πολύ το παθητικό !
Μη λέτε πράγματα αν δεν γνωρίζετε....
"Μου είπε"...."άκουσα"...."κάποιος-κάπου-κάποτε".....κτλ....

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
6
Like
304
Πόντοι
21
Η Τζένη , εκτός του ότι από άποψη συμπεριφοράς-υπηρεσιών είναι Top , τα κάνει όλα και μάλιστα γουστάρει πολύ το παθητικό !
ακριβως οπως τα λες φιλε μου, και βγαζει πολυ καβλα στο παθητικο η τζενη, οπως και η τζουλι.
λιγες δηλωνουν πως προτιμουν τον ενεργητικο ρολο, μια απο αυτες η ηρω.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.963
Πόντοι
446
ακριβως οπως τα λες φιλε μου, και βγαζει πολυ καβλα στο παθητικο η τζενη, οπως και η τζουλι.
Έτσι ακριβώς είναι.....απλά εδώ , όπως και σε πολλά άλλα thread , οι περισσότεροι , είτε λόγω άγνοιας ή εντυπωσιασμού , γράφουν εκνευριστικές μαλακίες !
Και σε thread όπως π.χ "ανεξάρτητες call girls" (που θα γίνουν ανεξάρτητες το μήνα που δεν έχει Σαββατο) κατανοώ και το νταβατζιλίκι και τους προμότορες....
Εδώ θα παρακαλούσα κάποιους κόπανους , να γράφουν πραγματικές εμπειρίες και ΑΛΗΘΕΙΕΣ , γιατί είτε γαμάνε ,είτε τους γαμάνε , είτε και τα δυο ....αρχίδια υποτίθεται ότι έχουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι σ'αυτό το άθλημα .....κι όχι κρομμύδια....

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Ανάφερα κάπου μούτρο ότι βρέθηκα μαζί της?? Ανάφερα τη μ είπε σε τηλ που την πήρα για Ν βρεθούμε η ανακρίβεια ποια είναι ότι μου δήλωσε καθαρά ενεργητική?? Δεν άκουσα από κάπου ή ίδια μ τ ανάφερε

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Έτσι ακριβώς είναι.....απλά εδώ , όπως και σε πολλά άλλα thread , οι περισσότεροι , είτε λόγω άγνοιας ή εντυπωσιασμού , γράφουν εκνευριστικές μαλακίες !
Και σε thread όπως π.χ "ανεξάρτητες call girls" (που θα γίνουν ανεξάρτητες το μήνα που δεν έχει Σαββατο) κατανοώ και το νταβατζιλίκι και τους προμότορες....
Εδώ θα παρακαλούσα κάποιους κόπανους , να γράφουν πραγματικές εμπειρίες και ΑΛΗΘΕΙΕΣ , γιατί είτε γαμάνε ,είτε τους γαμάνε , είτε και τα δυο ....αρχίδια υποτίθεται ότι έχουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι σ'αυτό το άθλημα .....κι όχι
Κουράζεις απάντησα από πάνω δεν προμοταρω καμιά γιατί δεν υπάρχει λόγος ...ασχολήθηκε μ τίποτα άλλο

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.963
Πόντοι
446
Ανάφερα κάπου μούτρο ότι βρέθηκα μαζί της?? Ανάφερα τη μ είπε σε τηλ που την πήρα για Ν βρεθούμε η ανακρίβεια ποια είναι ότι μου δήλωσε καθαρά ενεργητική?? Δεν άκουσα από κάπου ή ίδια μ τ ανάφερε
όποιος έχει μιλήσει με Τζένη , έστω και τηλεφωνικά , γνωρίζει πώς μιλάει η συγκεκριμένη και τί λέει.....και συγγνώμη αν κούρασα κάποιους....δεν θα το ξανακάνω .

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
7.794
Αμα γαμάς κι ωραία να μας ξανάρθεις χρυσό μου,θα σου κάνω κι έκπτωση:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smitten:

OP
OP
Ahotone

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21

Ενταξει συναγωνιστες μην μαλωνετε... τη κοπελα θα ηθελα να βρω... τωρα το τι θα κανω μαζι της θα το συζητησω μαζι της... πολλες φορες ειναι κ τι σου βγαζει ο αλλος...

Πληροφοριες για Ηρω παρακαλω?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ahotone

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21
Συναγωνιστες επισης, μια φιλη γυναικα μου ελεγε γουσταρει την Ελενα Sunrise... την εχω δει πολλες φορες στο νετ, αλλα ποτε δεν... τι λεει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom