TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
gia ayto η χωra file bgazei tosoυς επιστήμονεςκι εχει και πολλους μεταπτυχιακους Τασο![]()

gia ayto η χωra file bgazei tosoυς επιστήμονεςκι εχει και πολλους μεταπτυχιακους Τασο![]()

Αυτό εξυπακούεται ,αλλά μετά το χεσιμο δηλαδή εσυ δεν κανείς ένα πέρασμα με χαρτί πρώτα ;Εγώ μια απορία έχω: πως μπορείς να σκουπίζεις το κωλο σου με αυτές τις νυχαρεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.![]()
Καλησπέρα αγάπη μου, το κωλο δεν το σκουπίζουμε πρέπει να το πλένουμε όσο ποιό καλά γίνεται (θέμα υγιεινέις )
Ειδικά εγώ που κάνω και πρωκτικό .απευθείας εκεί;; Και με τα νύχια αυτά; Ωχχ

Εχουμε να τραβηξουμε κουπι το 21,που θα λεμε που ειναι το 2020 με λαχταρα...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..
Αγάπες μού επιτέλους το 2020 έφυγε , ήτανε για πολλούς μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά μακάρι με τον ερχομό του νέο έτος να έχουμε όλοι υγεία και πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή μας .
Να σκεφτόμαστε πάντα θετικά σας εύχομαι καλή χρονιά γεμάτη χαρά υγεία και ευτυχία.

Αγάπες μού επιτέλους το 2020 έφυγε , ήτανε για πολλούς μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά μακάρι με τον ερχομό του νέο έτος να έχουμε όλοι υγεία και πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή μας .
Να σκεφτόμαστε πάντα θετικά σας εύχομαι καλή χρονιά γεμάτη χαρά υγεία και ευτυχία.
Τα ειπες ολα με τις ευχες σου...
Να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι με τους γυρω μας , μετα απο οσα περασαμε τον περασμενο χρονο...
Καλημερούδια αγάπες μου, να έχετε όλοι μια δημιουργική και όμορφη μέρα.
ολα καλα θα τα εχουμεΚαλημέρα μωράκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε και καλό μήνα.

Καλο μηνα , καυλιαραΚαλημέρα μωράκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε και καλό μήνα.
οριακα προλαβες 12 ντανΚαλημερούδια αγάπες μου.