iliouska70
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
Επισης κουκλα μας , Καλη σου εβδομαδαΚαλήμερα μωράκια και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Επισης κουκλα μας , Καλη σου εβδομαδαΚαλήμερα μωράκια και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Πολύχρονη τζενερα να είσαι γερή κ δυνατη πάντα επιτυχίες να έχεις
Τοξότης στο ζώδιο είσαι?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.
Εγώ μια απορία έχω: πως μπορείς να σκουπίζεις το κωλο σου με αυτές τις νυχαρεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.
Εγώ μια απορία έχω: πως μπορείς να σκουπίζεις το κωλο σου με αυτές τις νυχαρεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.![]()
Αυτό εξυπακούεται ,αλλά μετά το χεσιμο δηλαδή εσυ δεν κανείς ένα πέρασμα με χαρτί πρώτα ;Εγώ μια απορία έχω: πως μπορείς να σκουπίζεις το κωλο σου με αυτές τις νυχαρεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.![]()
Καλησπέρα αγάπη μου, το κωλο δεν το σκουπίζουμε πρέπει να το πλένουμε όσο ποιό καλά γίνεται (θέμα υγιεινέις )
Ειδικά εγώ που κάνω και πρωκτικό .
απευθείας εκεί;; Και με τα νύχια αυτά; ΩχχΦέρε μας φέτος εσύ τα δώρα..Καλησπέρα αγάπες μου, Σε αυτά τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε όλος ο κόσμος να είναι καλά να έχει υγεία πάνω από όλα και να περάσει όσο ποιο τέλεια γίνεται. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

ευτυχώς που εμεινα αγράμματος 

Ρε φιλαρακο, καποια πραγματα εχουν τα ορια τους. Ημαρτον.Αυτό εξυπακούεται ,αλλά μετά το χεσιμο δηλαδή εσυ δεν κανείς ένα πέρασμα με χαρτί πρώτα ;Εγώ μια απορία έχω: πως μπορείς να σκουπίζεις το κωλο σου με αυτές τις νυχαρεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.![]()
Καλησπέρα αγάπη μου, το κωλο δεν το σκουπίζουμε πρέπει να το πλένουμε όσο ποιό καλά γίνεται (θέμα υγιεινέις )
Ειδικά εγώ που κάνω και πρωκτικό .απευθείας εκεί;; Και με τα νύχια αυτά; Ωχχ