Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.074
- Πόντοι
- 1.431
Ομορφη και καυτη!
ολες με τα μωρακιαΚαλημέρα μωράκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε.

den einai τιποτα να βαλεις γυαλιαΚαλημέρα Τασούλη μου, καλή εβδομάδα κοίτα εμένα προσωπικά με έχουν μάθει με τα μωράκια μου χαχαχαχα έτσι τους βλέπω εγώ.

den einai τιποτα να βαλεις γυαλιαΚαλημέρα Τασούλη μου, καλή εβδομάδα κοίτα εμένα προσωπικά με έχουν μάθει με τα μωράκια μου χαχαχαχα έτσι τους βλέπω εγώ.τα καλυτερα
![]()
![]()
καλως τηνΠαλι μιρισε η χοντροκουραδα

ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ρε μαλακα σοχχακο τρυπιε φυγε απο εδω δεν σε γαμαει κανενας εδω περαΡε τασουληηηη μουρο μου τι κανεις πουλας καμια γριουλα;;; χιχιχι
Τις γουστάρω τις γριουλεςρε μαλακα σοχχακο τρυπιε φυγε απο εδω δεν σε γαμαει κανενας εδω περαΡε τασουληηηη μουρο μου τι κανεις πουλας καμια γριουλα;;; χιχιχι
και ο σοχχο-garis φιλε γουσταρειΤις γουστάρω τις γριουλεςρε μαλακα σοχχακο τρυπιε φυγε απο εδω δεν σε γαμαει κανενας εδω περαΡε τασουληηηη μουρο μου τι κανεις πουλας καμια γριουλα;;; χιχιχι

αλλα κανενας δεν κανει το ψυχικο σοχχακο για πες ρε ειναι αληθεια οτι η πακιστανικη κοινοτητα σε βράβευσε για της πολυτιμες υπηρεσιες που προσφερειςΘα σου στιλειβπμ για τις γιουλες του νικολαε

μηπως θελεις να γραψω σε πια ζητησες να σε στραπαναρειΓια πες μας πια σοβιετικια σου εβαζε δαχτιλακι για σικοθει η μελατη τσουτσουνα σου

den einai τιποτα να βαλεις γυαλιαΚαλημέρα Τασούλη μου, καλή εβδομάδα κοίτα εμένα προσωπικά με έχουν μάθει με τα μωράκια μου χαχαχαχα έτσι τους βλέπω εγώ.τα καλυτερα
![]()
![]()
Ωραία είναι αλλά τα δικά μου είναι ποιο πολύ.