doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 73
- Like
- 7.656
- Πόντοι
- 29.935
Καλημέρα Jenny booty....Πάρε άλλη μία...
Καλημέρα Jenny booty....Πάρε άλλη μία...
Μαναράκι δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και πιστεψεμε το έχω βρει αλλά αν γουστάρεις εγώ μέσα είμαι πρόσεχε όμως η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να κάνει άλλες παρενέργειες και δεν θέλω να πουν τον έφαγε η Λατίνα και να έχω τύψεις μετά....λεω να παρω κανένα κουτί βιάγκρα να γίνει δουλειά εσύ μετά θα αντέξεις η θα σ πετάξω τα μάτια έξω![]()
![]()
![]()
![]()
Κουκλα μου εσυ θα μας φας πριν παμε μαζί σου ήδη ετοιμαζωμαιΜαναράκι δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και πιστεψεμε το έχω βρει αλλά αν γουστάρεις εγώ μέσα είμαι πρόσεχε όμως η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να κάνει άλλες παρενέργειες και δεν θέλω να πουν τον έφαγε η Λατίνα και να έχω τύψεις μετά....
κ εσύ παππούς η βιάγκρα τι απο τα δυό παίζει χα χαΚουκλα μου εσυ θα μας φας πριν παμε μαζί σου ήδη ετοιμαζωμαι
Η Λατίνα είναι παντός καιρού κ δεν κολώνει πουθενά!!!!Κοίτα η Λατίνα πως ξυπνάει πέρα το αν κάνει κρύο η όχι .
Καλημέρα Jenny booty....
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα Jenny booty....
Αγάπη μου εσύΚουκλα μου εσυ θα μας φας πριν παμε μαζί σου ήδη ετοιμαζωμαι
Καλημέρα μάτια μου καλή εβδομάδαΗ Λατίνα είναι παντός καιρού κ δεν κολώνει πουθενά!!!!
Γειά σου Τζενάκι με τα ωραία σου!!!!
Είμαι έτοιμη....Κουκλα μου εσυ θα μας φας πριν παμε μαζί σου ήδη ετοιμαζωμαι
Θάνατος το ξύπνημα!!!!!Κοίτα η Λατίνα πως ξυπνάει πέρα το αν κάνει κρύο η όχι .
Θάνατος το ξύπνημα!!!!!
Καλησπέρα ματιά μου κοίτα προκειμένω να πετάω πέτρες καλύτερα να ανεβάζω φώτο.Θανατος αυτος ο κωλος ........ Τζενακι μεγαλη ζημια μας κανεις .................. αλλα καλα κανεις!
βαρυ πυροβολικο....

Καλησπέρα ματιά μου επίσης ότι καλύτερο....μας πεθανες παλι.γεια σου τζενη καλη εβδομαδα.![]()
![]()