Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
αυτα φοβομουν με εσενα τα απο πισω ;)χάθηκες αγόρι γιατί.. Με αυτή την κολάρα μάν με βλέπω να μένω από πίσω![]()
![]()
Καλημέρα αρχηγέ μου.....αυτα φοβομουν με εσενα τα απο πισω ;)![]()
![]()
καλημερα καυλιαρα οικοδεσποινα ;)Καλημέρα αρχηγέ μου.....
να μου προσεχεις τον σοχχακο ειναι γεροξουρας μην μου των ξεμπερδεψεις καμμια μερα ;)
Χαχαχα μπα είναι γερό καρύδι αυτός.καλημερα καυλιαρα οικοδεσποινα ;)να μου προσεχεις τον σοχχακο ειναι γεροξουρας μην μου των ξεμπερδεψεις καμμια μερα ;)
απο αυτη την συνταξη που παιρνη τρωμε ολοι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα του λετε του γερομπισμπικη και μετα μας κανει το τζοβενοΧαχαχα μπα είναι γερό καρύδι αυτός.

Μωρό να ξερεις ένα πράγμα ότι ο παππούς έχει πείρα και αυτό στης γυναίκες αρέσει.αυτα του λετε του γερομπισμπικη και μετα μας κανει το τζοβενο![]()
![]()
και νομιζη πως μπορει να πηδηξει ολα τα call girl της ελληνικης επικρατειας
![]()
![]()
επ επ τι έχουμε εδω άρχισε το τζοβενο πάλι με ζηλεύει για αυτο που είμαι παππούς κ ακόμη τα πάω τα μωρά σφαίρα χα χα καλημέρααυτα του λετε του γερομπισμπικη και μετα μας κανει το τζοβενο![]()
![]()
και νομιζη πως μπορει να πηδηξει ολα τα call girl της ελληνικης επικρατειας
![]()
![]()
για αυτο μου αρέσεις κάτσε να πάρω την σύνταξη τέλος του μηνα κ θα δείς εσύΜωρό να ξερεις ένα πράγμα ότι ο παππούς έχει πείρα και αυτό στης γυναίκες αρέσει.

ρε ποιος παππουςΜωρό να ξερεις ένα πράγμα ότι ο παππούς έχει πείρα και αυτό στης γυναίκες αρέσει.

Όπα τι έχουμε εδώ καλός τον και ας άργησε. Καλημέρα όμορφο άντρα , σου κόλλησε το πάπλωμα?επ επ τι έχουμε εδω άρχισε το τζοβενο πάλι με ζηλεύει για αυτο που είμαι παππούς κ ακόμη τα πάω τα μωρά σφαίρα χα χα καλημέρα
καλημερα για ελα βαλε τα πραγματα στην θεση τους >επ επ τι έχουμε εδω άρχισε το τζοβενο πάλι με ζηλεύει για αυτο που είμαι παππούς κ ακόμη τα πάω τα μωρά σφαίρα χα χα καλημέρα
ενω εσυ εισαι το ιδιο ολο την σεζον

εκτος της αλλης δεν βλεπης και καλαΌπα τι έχουμε εδώ καλός τον και ας άργησε. Καλημέρα όμορφο άντρα , σου κόλλησε το πάπλωμα?
ακου ομορφος :- :- ημαρτον πια

Τασούλη μου μην νευριάζεις απλά ένα κομπλιμέντο έκανα.εκτος της αλλης δεν βλεπης και καλαακου ομορφος :- :- ημαρτον πια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε μα μου λες ομορφο τον σοχχακο τωρα δηλαδηΤασούλη μου μην νευριάζεις απλά ένα κομπλιμέντο έκανα.

Τασούλη τη έγινε που πήγε ο παππούς τον έχασα? Βρε παππού που εισαι τι έγινε μου είπα πολλά μαζεμένα και τα έχασες?ε μα μου λες ομορφο τον σοχχακο τωρα δηλαδη![]()
![]()
![]()
![]()
καλά τα λές εσύ λίγο Τζόνι παραπάνω κ δεν ανοίγει το ματι με τπτ σ λεω αστα..Όπα τι έχουμε εδώ καλός τον και ας άργησε. Καλημέρα όμορφο άντρα , σου κόλλησε το πάπλωμα?
πιστεύω αν με δεί θα πάθει χα χα Σούλη είσαι για παρτούζα εε μπορείςε μα μου λες ομορφο τον σοχχακο τωρα δηλαδη![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κακομοιρη αφου δεν πηρες ακομη την συνταξηκαλά τα λές εσύ λίγο Τζόνι παραπάνω κ δεν ανοίγει το ματι με τπτ σ λεω αστα..

αυτα θα τα λες οταν ειμαστε οι δυο μας οχι σε κοινη θεαση ;) εχεις τρελανει τον φαρμακοποιο στην πιστωση με τα βιαγκρα τα σιαλιςπιστεύω αν με δεί θα πάθει χα χα Σούλη είσαι για παρτούζα εε μπορείς
και οτι αλλο παιρνης γεροξουρα