σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οχι και παντοφλα η Νιμ, για ποιαν την περασες...χαχαχαχα παντοφλαααα αλεξ
Οχι και παντοφλα η Νιμ, για ποιαν την περασες...
για απατη ειπε και κερατο ρε αλεξ... χαχαχαχα εισαι ατακτο αγορι..
Δεν ειναι αυτο που νομιζειςΏστε έτσι ε? >
Δεν ειναι αυτο που νομιζεις
Καλησπέρα παιδιά, παίζουν σκηνικά με γυναίκες στο Adult???
Πάντως για το μεσημέρι δεν έχει άδικο ο φίλος πιο πάνω....Για εμάς που δε μπορούμε να βγούμε μόνοι μας βράδυ, τουλάχιστον όχι συνέχεια!!!!
Τύπε για μεσημέρι έχουμε ρομαντικό παππού ο οποίος μεταμορφώνεται σε μπάρμπι και κυκλοφορεί με στρινγκ στο τσοντάδικο αν ενδιαφέρεσαι
το σχολιο ειναι τι μου αρεσει αλλα επειδη χαλιεσαι θα στο αλλαξω να μην εχεις παραπονο.τωρα οσο αφορα τα cd εχω πολλα στην παρεα.οχι που και που.οποτε θελω εχω .Τύπε άλλαξε το σχόλιο στο προφίλ σου .Δεν θυμάμαι να έχεις γράψει κάτι για φάσεις σε σουίνγκ ούτε καν εδώ μέσα εκτός από κανα σι-ντι που βρίσκεις που και που
Καλά αυτό είναι κλασικό φαινόμενο σε οποιοδήποτε θέμα. Να μπαίνουν 2-3 και να γράφουν μεταξύ τους παντελώς άσχετα πράγματα. Έγραψα εγώ μια μίνι περιήγηση που είχα μέχρι τις 10 το βράδυ χτες.Νομίζω στην 173 σελ.καλήμερα!!
μπαίνω και εγώ πρωί πρωί να δω αν έχει γράψει κάνεις από την χθεσινή βραδιά τίποτα και βλέπω kossss,ζαβαρακατρενεμια ,και dm34 να είναι off topic με 5 σελίδες μαλακίες. .
ρε σοβαρευτείτε και κράτιστε το topic κει που πρέπει .υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα .
η αλήθεια είναι ότι από κοκκινομάλλα θυμάμαι μια voula (νομίζω)...Καλησπέρα,τελικά με θυμάται κανεις;;
Η τζάμπα καίει η λάμπα;;;
η βουλα ηταν κοκκινομαλλα με εναν φαλακρο φιλο μαζι της ψηλο.Η βούλα πρεπει να είναι μια ξανθιά,νομίζω συναντηθήκαμε ένα βράδυ στο υπόγειο που είχε έναν πιτσιρικά!0