Δε θα εχετε προβλημα, εχει και δωματια που κλειδωνουν για καθε ενδεχομενο..Καλησπέρα. Με κοπέλα αν πάω θα μας ενοχλήσουν η θα μπορούμε να κάνουμε τη φάση μας κ θα μας σεβαστούν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 201
Φιλαρακι ειστε ζευγαρι και θελετε απλα να σας βλεπουν?Καλησπέρα. Με κοπέλα αν πάω θα μας ενοχλήσουν η θα μπορούμε να κάνουμε τη φάση μας
Γιατι δεν πατε σε ενα swingerclub η σε καποιο απο τα παρτυ που γινονται?
Mottomotto
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει μια γοητεία το σινεμάΦιλαρακι ειστε ζευγαρι και θελετε απλα να σας βλεπουν?
Γιατι δεν πατε σε ενα swingerclub η σε καποιο απο τα παρτυ που γινονται?
Steve 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2026
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 201
Θα περάσεις απαρατήρητος Με την κοπέλα σου εκεί μέσα μόνο γκει μαζεύει και αυτούς που θέλουν να γαμησουν κροςς, δεν θα σε ενοχλήσει κανείςΚαλησπέρα. Με κοπέλα αν πάω θα μας ενοχλήσουν η θα μπορούμε να κάνουμε τη φάση μας κ θα μας σεβαστούν?
Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 993
- Πόντοι
- 81
παλι κ εδω ο κλασικοσ μαλακας που ελεγε κ ο γεωργιου !προβλεπω να φευγουν περουκες στον αερα. λουσυμπελα το προβλημα δεν θα ηταν οτι δεν θα μπορουσες να χεσεις 2 μηνες αλλα οτι θα σου εφευγαν τα σκατα στο δρομο. πανα ακρατειας χρειαζεσαι
εχεισ δει πολλα γαμησια απο το κολο να καταληγουν σε χειμο κ πανα ακρατειασ ?
εκτοσ κ αν εισαι ουρολαγνησ σκατολατρησ αν εινα ιετσι να ρθει ο @kostakis27 να σου πεταξει ενα χεσιμο να το φας εκει ζεστο τωρα που εινα ικ στα τελειωματα του το ιδρυμα !
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.424
- Πόντοι
- 3.246
26/07/26
00:30Μετά από βόλτα στο τρίγωνο κατευθύνθηκα προς το Ντάουτάου
Προηγουμένως είχα μιλήσει με ένα τραβέλι και κοιτάζοντας πίσω είδα ότι με ακολουθούσε στο απέναντι πεζοδρόμιο
Έφτασα και άραξα απ' έξω. Το τραβέλι πήγε λίγο πιο κάτω και μου έκανε νόημα να πλησιάσωΤ: -πάμε;
R: -θα μπω λίγο μέσα να δω τι παίζει και θα δούμε
Ξεκίνησε να πιάνει το πουλί της

Τ: -θες να πάμε μαζί μέσα; Να σε γαμήσω
R: -δεν μου αρέσει αυτό. Προτιμάω να γαμάω ή καμία πίπα
Τ: -εντάξει, ό,τι θες
R: -με λεφτά ή τζάμπα;
Τ: -τζάμπα. Απλά πλήρωσέ μου την είσοδο
R: -άστο κάποια άλλη φορά
Είχε χάλια εμφάνιση αλλιώς θα είχα δεχτεί την πρότασή της

Τιμή απλού εισιτηρίου 10€ και 12€ αν θες να μπεις και στο μπουντρούμι. Πήρα αυτό των 12€. Τι ψυχή έχουν 2€;
Η εικόνα ήταν απογοητευτικη. Ήμασταν περίπου 20 άντρες και περιφερόμασταν στον χώρο σαν ζόμπι
Είχε και κάμποσους τουρίστες. Παιχνίδι όσο ήμουν εκεί δεν είδα να γίνεται αλλα οι χώροι είναι αρκετά ρομαντικοί και σε εμπνέουν. Ορισμένα σημεία όμως είναι υπερβολικά σκοτεινά. Πήγα και στο μπουντρούμι αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει. Είναι απλά άλλος ένας χώρος με dungeon αισθητική και έπιπλα. Είναι λίγο σαν λαβύρινθος εκεί και κάποια στιγμή χάθηκα 
Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, έμμεσες ή άμεσες, από θαμώνες του ιδρύματος να μπω σε κάποια καμπίνα μαζί τους αλλά δεν μου αρέσουν οι άντρες και προσπέρασα
Δυστυχώς δεν είχε ούτε ένα τραβέλι ή κροσάκι. ΝΤΡΟΠΗ. Ούτε στρέιτ ζευγάρια αν και δεν είχα προσδοκίες για αυτόΈκανα συνολικά 2 βόλτες και αποχώρησα σχετικά γρήγορα

Τελευταία τροποποίηση:
Steve 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2026
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 201
παλι κ εδω ο κλασικοσ μαλακας που ελεγε κ ο γεωργιου !
εκτοσ κ αν εισαι ουρολαγνησ σκατολατρησ αν εινα ιετσι να ρθει ο @kostakis27 να σου πεταξει ενα χεσιμο να το φας εκει ζεστο τωρα που εινα ικ στα τελειωματα του το ιδρυμα !
Έχει χαλάσει το ίδρυμα, αφού έδιωξε τους σταθερούς πελάτες που τού έφερναν και αρκετά ζευγάρια, οπότε πειρε το δρόμο του, τώρα δεν νομίζω ότι βγαίνει το ίδρυμα ούτε τα έξοδα δεν βγάζει με της ημέρες λειτουργίας που έχει,αν δεν αλλάξει κάτι βλέπω να κλείνει οριστικά26/07/26
00:30
![]()
Μετά από βόλτα στο τρίγωνο κατευθύνθηκα προς το ΝτάουτάουΠροηγουμένως είχα μιλήσει με ένα τραβέλι και κοιτάζοντας πίσω είδα ότι με ακολουθούσε στο απέναντι πεζοδρόμιο
Έφτασα και άραξα απ' έξω. Το τραβέλι πήγε λίγο πιο κάτω και μου έκανε νόημα να πλησιάσω
Τ: -πάμε;
Είχε χάλια εμφάνιση αλλιώς θα είχα δεχτεί την πρότασή τηςΕγώ μπήκα μέσα και αυτή πήγε απέναντι στην Ιεροθέου να πάρει την δόση της
Τιμή απλού εισιτηρίου 10€ και 12€ αν θες να μπεις και στο μπουντρούμι. Πήρα αυτό των 12€. Τι ψυχή έχουν 2€;
Η εικόνα ήταν απογοητευτικη. Ήμασταν περίπου 20 άντρες και περιφερόμασταν στον χώρο σαν ζόμπιΕίχε και κάμποσους τουρίστες. Παιχνίδι όσο ήμουν εκεί δεν είδα να γίνεται αλλα οι χώροι είναι αρκετά ρομαντικοί και σε εμπνέουν. Ορισμένα σημεία όμως είναι υπερβολικά σκοτεινά. Πήγα και στο μπουντρούμι αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει. Είναι απλά άλλος ένας χώρος με dungeon αισθητική και έπιπλα. Είναι λίγο σαν λαβύρινθος εκεί και κάποια στιγμή χάθηκα
Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, έμμεσες ή άμεσες, από θαμώνες του ιδρύματος να μπω σε κάποια καμπίνα μαζί τους αλλά δεν μου αρέσουν οι άντρες και προσπέρασαΔυστυχώς δεν είχε ούτε ένα τραβέλι ή κροσάκι. ΝΤΡΟΠΗ. Ούτε στρέιτ ζευγάρια αν και δεν είχα προσδοκίες για αυτό
Έκανα συνολικά 2 βόλτες και αποχώρησα σχετικά γρήγορα
![]()
Pannobicus2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 206
Η αλλοπροσαλη πολιτική του οδήγησε στην πλήρη απαξίωση του κινηματογράφου και στο κλείσιμο. Όταν δεν σέβεσαι τους πελάτες σου αυτούς που σε στήριξαν τόσα χρόνια και έφερναν ζευγάρια, τιμωρείσαι και απαξιώνεται ως χώρος συνεύρεσης.Έχει χαλάσει το ίδρυμα, αφού έδιωξε τους σταθερούς πελάτες που τού έφερναν και αρκετά ζευγάρια, οπότε πειρε το δρόμο του, τώρα δεν νομίζω ότι βγαίνει το ίδρυμα ούτε τα έξοδα δεν βγάζει με της ημέρες λειτουργίας που έχει,αν δεν αλλάξει κάτι βλέπω να κλείνει οριστικά
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 456
επρεπε να βαλεις μεσα στο ιδρυμα το τραβελι και να το κατουρησεις26/07/26
00:30
![]()
Μετά από βόλτα στο τρίγωνο κατευθύνθηκα προς το ΝτάουτάουΠροηγουμένως είχα μιλήσει με ένα τραβέλι και κοιτάζοντας πίσω είδα ότι με ακολουθούσε στο απέναντι πεζοδρόμιο
Έφτασα και άραξα απ' έξω. Το τραβέλι πήγε λίγο πιο κάτω και μου έκανε νόημα να πλησιάσω
Τ: -πάμε;
Είχε χάλια εμφάνιση αλλιώς θα είχα δεχτεί την πρότασή τηςΕγώ μπήκα μέσα και αυτή πήγε απέναντι στην Ιεροθέου να πάρει την δόση της
Η εικόνα ήταν απογοητευτικη. Ήμασταν περίπου 20 άντρες και περιφερόμασταν στον χώρο σαν ζόμπιΕίχε και κάμποσους τουρίστες. Παιχνίδι όσο ήμουν εκεί δεν είδα να γίνεται αλλα οι χώροι είναι αρκετά ρομαντικοί και σε εμπνέουν. Ορισμένα σημεία όμως είναι υπερβολικά σκοτεινά. Πήγα και στο μπουντρούμι αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει. Είναι απλά άλλος ένας χώρος με dungeon αισθητική και έπιπλα. Είναι λίγο σαν λαβύρινθος εκεί και κάποια στιγμή χάθηκα
Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, έμμεσες ή άμεσες, από θαμώνες του ιδρύματος να μπω σε κάποια καμπίνα μαζί τους αλλά δεν μου αρέσουν οι άντρες και προσπέρασαΔυστυχώς δεν είχε ούτε ένα τραβέλι ή κροσάκι. ΝΤΡΟΠΗ. Ούτε στρέιτ ζευγάρια αν και δεν είχα προσδοκίες για αυτό
Έκανα συνολικά 2 βόλτες και αποχώρησα σχετικά γρήγορα
![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 456
αλλαξε ο ιδιοκτητητης και το συνδικατο των κρος δεν εκανε πια κουμαντο δεν ειχε δυναμη οπως παλια,μεχρι και η προεδρος η νικος αναγκαστηκες να παει στην κομοτηνη να μεζευει καπναΗ αλλοπροσαλη πολιτική του οδήγησε στην πλήρη απαξίωση του κινηματογράφου και στο κλείσιμο. Όταν δεν σέβεσαι τους πελάτες σου αυτούς που σε στήριξαν τόσα χρόνια και έφερναν ζευγάρια, τιμωρείσαι και απαξιώνεται ως χώρος συνεύρεσης.
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 507
- Πόντοι
- 21
Πέρασα μια βόλτα σήμερα. Θα διαφωνήσει κάποιος αρμεχτής αλλά είναι τρελά σιχαμένο ίδρυμα.
Γυρνούσαν/κυλούσαν κάτι ζωνεκροί ψάχνοντας πούτσα. Δυο ψοφίμια μου έπιασαν την ψωλή κραδαίνοντας καπότα μπροστά στην πουστόφατσά τους. Σε μισή ωρα είχα φύγει ανασαινοντας τον μολυσμένο αέρα της βρωμογειτονιάς.
Γυρνούσαν/κυλούσαν κάτι ζωνεκροί ψάχνοντας πούτσα. Δυο ψοφίμια μου έπιασαν την ψωλή κραδαίνοντας καπότα μπροστά στην πουστόφατσά τους. Σε μισή ωρα είχα φύγει ανασαινοντας τον μολυσμένο αέρα της βρωμογειτονιάς.
sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
μωρή τρελη μωρη ζαβη μωρη αλοπαρμενη εσυ τι πιστευεις οτι αμα γαμηθεις οπως λες με τοσους που αναφερεις και 23αρες πουτσες ο σφικτηρας της κολοτρυπιδας σου θα κλεισει ???? και θα μπορεις να χεσεις για 2 μηνες??? εγω σου λεω οτι θα σου φευγουν τα σκατα στον δρομο!!! εισαι για γελιαπαλι κ εδω ο κλασικοσ μαλακας που ελεγε κ ο γεωργιου !

sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
ελα ρε συ αυτο εγινε σημερα??? μεγαλης ηλικιας ηταν?Πέρασα μια βόλτα σήμερα. Θα διαφωνήσει κάποιος αρμεχτής αλλά είναι τρελά σιχαμένο ίδρυμα.
Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 993
- Πόντοι
- 81
παρε το πρωτο καταρχας γιατι σου αξιζει επειδη εισαι μεγα καραγκιοζης!μωρή τρελη μωρη ζαβη μωρη αλοπαρμενη εσυ τι πιστευεις οτι αμα γαμηθεις οπως λες με τοσους που αναφερεις και 23αρες πουτσες ο σφικτηρας της κολοτρυπιδας σου θα κλεισει ???? και θα μπορεις να χεσεις για 2 μηνες??? εγω σου λεω οτι θα σου φευγουν τα σκατα στον δρομο!!! εισαι για γελια![]()
Συνημμένα
Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 993
- Πόντοι
- 81
ο οποιοσδηποτε εδω μεσα καταλαβε η μπορει να καταλαβει οτι αυτο που εγραψα ηταν στα πλαισια του γελιου !μωρή τρελη μωρη ζαβη μωρη αλοπαρμενη εσυ τι πιστευεις οτι αμα γαμηθεις οπως λες με τοσους που αναφερεις και 23αρες πουτσες ο σφικτηρας της κολοτρυπιδας σου θα κλεισει ???? και θα μπορεις να χεσεις για 2 μηνες??? εγω σου λεω οτι θα σου φευγουν τα σκατα στον δρομο!!! εισαι για γελια![]()
τωρα επειδη εσυ εισαι ΦΑΝΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ και δεν το καταλαβες κ μαλλον πηγες με καποια κροσ τησ πενταρασ τησ το βαλες κ σε εχεσε νομιζεισ οτι ολες που ξεκολιαζονται χεζονται κιολας !
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΛΥΣΜΑ ετοιμασια και υγιες σεξ απο κολο !
και σαν πανσεξουαλ σε γαμανε κ σενα κ χεζεσαι οποτε ολοι απο το κολο χεζονται ετσι ?
παρε κ 2 μουτζα να εμπαιδωσεις το ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι
Συνημμένα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις