Steve 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2026
- Like
- 1.113
- Πόντοι
- 201
Άμα θέλεις έλα σε προσωπικό επίπεδοTι πουτσα ειναι αυτη!
Άμα θέλεις έλα σε προσωπικό επίπεδοTι πουτσα ειναι αυτη!
Εύα πως μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;Συμφωνώ . Καλύτερα να πήγαινα για ένα ποτό ..
Κάτι έχει, πήγαινεΜεσημέρι δεν έχει κόσμο δλδ? Αν θέλω να πάω να ντυθώ και να κάτσω στο υπόγειο?
Patas panw sto prΕύα πως μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;
Πατάς πάνω στο προφίλ μου και από εκεί μύνημα ?Εύα πως μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;
Τύπε είσαι κι εσύ ένα θυληπρεπες αγόρι όπως ο Στέφανος ο βλάχοςΛέω να περάσω σήμερα βράδυ μπας και πετύχω κάνα ψωλαρα που να γουστάρει να ξεκωλιαζει άντρες και όχι cross
O βλάχος ήταν ένας,περασε τέλος τον έγραψε η ιστορία ανεβενε στα δέντρα ή έκανε τον βατραχάνθρωποΤύπε είσαι κι εσύ ένα θυληπρεπες αγόρι όπως ο Στέφανος ο βλάχος![]()
Γτ οι κροσσ τι είναι γυναίκες?Λέω να περάσω σήμερα βράδυ μπας και πετύχω κάνα ψωλαρα που να γουστάρει να ξεκωλιαζει άντρες και όχι cross
Στον πούτσο μας πρέπει να κάτσεις οχι στο υπόγειοΜεσημέρι δεν έχει κόσμο δλδ? Αν θέλω να πάω να ντυθώ και να κάτσω στο υπόγειο?
04:00 περασα μια βόλτα πολύ ζέστη μέσα και ήταν σαν να είχε το στρατόπεδο συγκέντρωσης νυκτερινή άσκηση έτρεχαν στης σκάλες, γυναίκα κρος ούτε για δείγμαΜεχρι ποια ωρα ειναι ανοιχτο απόψε Σαββατο? Και τι παιζει απο κοσμο αργα το βραδυ?
Ούτε λεφτά για κλιματισμό πλέον04:00 περασα μια βόλτα πολύ ζέστη μέσα και ήταν σαν να είχε το στρατόπεδο συγκέντρωσης νυκτερινή άσκηση έτρεχαν στης σκάλες, γυναίκα κρος ούτε για δείγμα

Τίποτα παρακμή το ίδρυμα θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξανά περάσω βόλταΟύτε λεφτά για κλιματισμό πλέον
Κάποτε το καλοκαίρι είχε τόσο ψωλοκρυο που έκλανα ασταμάτητα και κατουρουσα κάθε μισάωρο,συν τα 2-3 βρωμερά χεσιματα που θα έριχνα![]()
προβλεπω να φευγουν περουκες στον αερα. λουσυμπελα το προβλημα δεν θα ηταν οτι δεν θα μπορουσες να χεσεις 2 μηνες αλλα οτι θα σου εφευγαν τα σκατα στο δρομο. πανα ακρατειας χρειαζεσαιειναι αυτεσ οι κροσ του σκ που λεω ολη βδομαδα τρωνε παντοφλα απο γυναικα κ το σκ θελουν πουτσα 23αρα χωρισ να μπορουν ουτε να την ρουφηξουν ουτε να γαμηθουν με αυτη αλλα και να ειναι πλυμενη με αρωμα μασαλιασ και να εχει κ τριμαρισμα η τριχα του γαμια οχι τιποτα τριχες οτι ναναι κ τουσ μπει καμια σην μυτη ! μετα ερχονται εδω κ γραφουν ποηγα δνε ειχε αντρεσ ηταν ασχημα εχασα το χρονο μου ! μαλακισμενες ειναι οπςσ το λεσ κανουν μην χασουν το πουτσο λεσ κ ειναι μετρημενες ! αν με οσα μηνυματα που μου εχουν στειλει οταν γυρισω γαμηθω με τον καθενα δνε θα μπορω να χεσω 2 μηνεσ απο το ξεκολιασμα ! κ οι αλλεσ το παιζουν δυσκολες ! ΣΚΡΟΦΕς