Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 955
- Πόντοι
- 81
τρελο αστειο κατσε να φτυσω σαλιο στο χερι να περιμενω να παει στη μασχαλη να γελασω απο το γαργαλητο !εγω εμαθα οτι πουλησε την ιστιοσελιδα και αγορασε μια ιστιοσανιδα.
τρελο αστειο κατσε να φτυσω σαλιο στο χερι να περιμενω να παει στη μασχαλη να γελασω απο το γαργαλητο !εγω εμαθα οτι πουλησε την ιστιοσελιδα και αγορασε μια ιστιοσανιδα.
εξαρταται τη μερα , ειναι τελειως τυχαιο. . . για ποτε λετε;Ζευγάρι 25 λέμε να πάμε δεύτερη φορά την πρώτη πήγαμε ήταν μόνο 2 άντρες γενικά αξίζει μαζεύει γυναίκες η θα είναι η δικιά μου μόνη της ;
Τύπε μήπως η δικιά σου είναι γυναίκα με πουλάκιΖευγάρι 25 λέμε να πάμε δεύτερη φορά την πρώτη πήγαμε ήταν μόνο 2 άντρες γενικά αξίζει μαζεύει γυναίκες η θα είναι η δικιά μου μόνη της ;
Ναι χαμός γίνεται αναλογία 3 προς δέκα άντρες γυναίκεςΖευγάρι 25 λέμε να πάμε δεύτερη φορά την πρώτη πήγαμε ήταν μόνο 2 άντρες γενικά αξίζει μαζεύει γυναίκες η θα είναι η δικιά μου μόνη της ;
Αν θες φοράει να σε περάσει ένα χέριΤύπε μήπως η δικιά σου είναι γυναίκα με πουλάκι![]()
Ωραία,τότε πες της να βάλει και να έρθει να τις μετρήσουμε. Αν τον έχω μεγαλύτερο όμως θα σας γαμησω και τους 2 σαςΕγώ πως γίνετε όση πήγα να ήμασταν εμείς και 3 άντρες κανένα ζευγαρι γενικά τι μέρες ώρες μαζεύει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν θες φοράει να σε περάσει ένα χέρι

Χαλάρωσε θα σπάσεις το πληκτρολόγιοΩραία,τότε πες της να βάλει και να έρθει να τις μετρήσουμε. Αν τον έχω μεγαλύτερο όμως θα σας γαμησω και τους 2 σας![]()
Σε στραποναρει καλά βλέπω η δικιά σου

Υλικό να τον παίξεις θεςΣε στραποναρει καλά βλέπω η δικιά σου
Άντε δείξε και το δικό της πουλάκι να γελασουμε
Στραποναρει κάτι αγόρια σαν εσένα που το παίζουν μάγκεςΥλικό να τον παίξεις θες
Άρα είναι γυναίκα με πουλάκι, γιατί ντρέπεσαι να το πειςΥλικό να τον παίξεις θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στραποναρει κάτι αγόρια σαν εσένα που το παίζουν μάγκες
Δεν είναι με πουλί το βάζεις όταν πρέπει άρα δεν έχει οπότε θέλει έχειςΆρα είναι γυναίκα με πουλάκι, γιατί ντρέπεσαι να το πεις![]()
Εντάξει τύπε,ήσουν σαφήςΔεν είναι με πουλί το βάζεις όταν πρέπει άρα δεν έχει οπότε θέλει έχεις

Χαλατε το είδη χαλασμένο και τρολλ θέμα του ιδρύματος σκοπός είναι η ενημέρωση του ιδρύματος πως πέρασε από όταν περασε ο πελάτης, εγώ είμαι εμβόλιαστης εκεί μέσα το. Εχωνω και στης τρύπες από τα τούβλαΕντάξει τύπε,ήσουν σαφής![]()
ΣτείλεΕδώ οποιος οποία θέλει
καλλε τρεξτε να φατε την ψωλαρα κανετε κ τισ δυσκολες...σκροφεςΕδώ οποιος οποία θέλει