kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.887
- Πόντοι
- 13.515
Δηλαδή μετά το παιδακι πας για θαλασσινό ρε τύπεΓλυφάδα μόνο αλλά το γουστάρω πολύ με τρίχες και να μυρίζει θάλασσα σαν το ψάρι
Περίεργος συνδυασμός

Δηλαδή μετά το παιδακι πας για θαλασσινό ρε τύπεΓλυφάδα μόνο αλλά το γουστάρω πολύ με τρίχες και να μυρίζει θάλασσα σαν το ψάρι

Μου αρέσουν τα περίεργαΔηλαδή μετά το παιδακι πας για θαλασσινό ρε τύπε
Περίεργος συνδυασμός
![]()
Μήπως η κυρία του ζευγαριού είχε και πουλάκι τύπεΣήμερα είχε ζευγάρι το ίδρυμα το βράδυ, αλλά όλοι έψαχναν κάτι άλλο πέρασε απαρατήρητη ή πληθωρική παρουσία
Καλημέρα όχι κανονική γυναίκα ήταν αλλά ήταν περισσότεροι η γκει από τους στραιτ και πέρασε απαρατήρητη από το σύνολο απλά ήταν bbw η κοπέλαΠλέον δεν καταλαβαίνουμε αν μας δουλεύετε με τις αναρτήσεις σας για το τι ήρθε και τι όχι ή αν μιλάτε σοβαρά !
Άρα έφυγε αγαμητη η χοντρήΚαλημέρα όχι κανονική γυναίκα ήταν αλλά ήταν περισσότεροι η γκει από τους στραιτ και πέρασε απαρατήρητη από το σύνολο απλά ήταν bbw η κοπέλα
Όχι της έδωσα εγώ μεζέ και άλλοι δύο θαμώνες του ιδρύματος 00:20 έφυγα, εγώ πρέπει να έφυγαν και το ζευγάρι μετά από λίγοΆρα έφυγε αγαμητη η χοντρή![]()
οταν γυρισω αθηνα θα σου στειλω να παμε σε μεροσ για ψωλαραδες....Που να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
Και εγώ ψωλαρα έχωοταν γυρισω αθηνα θα σου στειλω να παμε σε μεροσ για ψωλαραδες....
Θα σε περάσω εγώ με το σπαθίΠαρασκευή βράδυ κάποιος ενεργητικός???
Τώρα το πειρες χαμπάρι το πούλησε το ίδρυμα περασε σέ αλλά χέρια ή ιστιοσελίδα έχει έξοδα, κάθε μήνα δεν είναι τσάμπα, το ίδρυμα δουλεύει τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς κλιματισμό πλέον σωστόη ιστιοσελιδα του downtown δεν δουλευει?
καλε ειναι επιβεβαιομενο ομως οτι το πουλησε η ετσι το λενε ? κ η σελιδα μην την ανανεωνουνε η τιποτα τεοιο? παει κ αυτο φουνταρεΤώρα το πειρες χαμπάρι το πούλησε το ίδρυμα περασε σέ αλλά χέρια ή ιστιοσελίδα έχει έξοδα, κάθε μήνα δεν είναι τσάμπα, το ίδρυμα δουλεύει τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς κλιματισμό πλέον σωστό
Άλλαξε χέρια φενετε δεν γνωρίζω,ο χειμώνας θα δείξει αν θα παραμείνει η λειτουργία αυτή του ιδρύματος τριήμερου η θα κλείσει τελείωςκαλε ειναι επιβεβαιομενο ομως οτι το πουλησε η ετσι το λενε ? κ η σελιδα μην την ανανεωνουνε η τιποτα τεοιο? παει κ αυτο φουνταρε