Danai Denise
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2026
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
καποιο κροσ η τρανσ κοριτσι να παμε μαζι την αλλη βδομαδα ? ντρεπουμε να ερθω μονη μου
Πάμε μαζί αν θές, εσύ, εγώ και η κοπέλα μου.καποιο κροσ η τρανσ κοριτσι να παμε μαζι την αλλη βδομαδα ? ντρεπουμε να ερθω μονη μου
Να μας πείτε ποια μέρα θα πάτε να σας απολαύσουμε!Πάμε μαζί αν θές, εσύ, εγώ και η κοπέλα μου.
Φίλε cowboy, δεν θα ενημερώσουμε ξανά για το πότε θα πάμεΝα μας πείτε ποια μέρα θα πάτε να σας απολαύσουμε!
Νομίζω ότι καταλαβαίνω γιατί. Έχετε τα δίκια σας ...Φίλε cowboy, δεν θα ενημερώσουμε ξανά για το πότε θα πάμε![]()
Έχει έναν αγώνα μπάσκετ τύπε για εσένα τον στρέιτ 1,96Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να επισκεφτώ σήμερα το σινεμά. Δεν έχω ξανά πάει σε κάτι αντίστοιχο. Είμαι 22 χρονών 1.96 ΣΤΡΕΙΤ. Το τονίζω. Θα έχει τίποτα ;
Φόρα στριγγαρα και τράβα στο αθηναϊκό ρε τύπε, μη μπλέξεις με τους μαλάκες εκεί μέσα.Αξίζει να πάω πρώτη φορά ή θα είναι πολύ άβολο και θα με κοιτάνε όλοι περίεργα;
Τύπε όπως είσαι βάλε στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό που έχει κάθε μέρα γλέντι.Θα με γλεντήσουν καθόλου ;
ΝαιΔλδ να ρωτήσω στο υπόγειο πλέον μόνο τα Κροςς;
Και στο κυρίως σινεμά τι έχει μόνο gay?
Νομίζω ότι κάνετε λάθος, εχθές το βράδυ και Κρος είχε επάνω και ένα ζευγάρι, το οποίο δεν έκατσε, το γατάκι είχε τρία τέσσερα άτομα και περιποιόταν....
τι ωρα εγινε αυτο ρε παιδια?Νομίζω ότι κάνετε λάθος, εχθές το βράδυ και Κρος είχε επάνω και ένα ζευγάρι, το οποίο δεν έκατσε, το γατάκι είχε τρία τέσσερα άτομα και περιποιόταν....
Εγω λεω απλα τι μ ειπαν στην είσοδοΝομίζω ότι κάνετε λάθος, εχθές το βράδυ και Κρος είχε επάνω και ένα ζευγάρι, το οποίο δεν έκατσε, το γατάκι είχε τρία τέσσερα άτομα και περιποιόταν....
Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00τι ωρα εγινε αυτο ρε παιδια?
Οχι κοπελιά θα κλείνει τέτοια ώρα… Μα και εσύ 1;30 θες να φύγεις από κούκλες γιατί ;δλδ αν μια Παρασκευη η σαβατο φυγω απο τες Κουκλες club κατα τισ 1¨30 και ειμαι στισ 2¨00 το πρωι σινεμα , δεν θα εχει κανενα ?
μα 4¨00 λεει οτι κλινει παρασκεβοσαβατο το σινεμα ,, επηδει κουκλεσ 11-1 ειναι το σοου ...Οχι κοπελιά θα κλείνει τέτοια ώρα… Μα και εσύ 1;30 θες να φύγεις από κούκλες γιατί ;
Δουλεύεις στις κούκλες και κάνεις σόου ;μα 4¨00 λεει οτι κλινει παρασκεβοσαβατο το σινεμα ,, επηδει κουκλεσ 11-1 ειναι το σοου ...
μια βδομαδα θα ειμαι αθηνα για ποτακι θα παω με παρεα ,,,Δουλεύεις στις κούκλες και κάνεις σόου ;