Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Chrgamias

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
18
Πόντοι
0
Χτες αργά το βράδυ ήρθε μια κοπέλα γύρο στα 25 και πήγε στο υπόγειο.
Εγώ την είδα στην είσοδο και μετά από λίγο κατέβηκα .
Την βρήκε σε ένα δωμάτιο στα τέσσερα και μου έκανε νόημα να έρθω πιο κοντά , στην αρχει νόμιζα ότι ήταν κοπέλα με πουλάκι αλλά μετά που έβαλα το χέρι μου πιο κάτω είχε ένα υγρό μουνακι που έσταζε .
Μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα , την έβαλα στα τέσσερα καπότα και άρχισα να την γαμαω δυνατά .
Ήρθαν άλλη 2 και ένας της τον έδωσε για πίπα .
Μετά από 5 λεπτά βγήκα έξω έβγαλα την καπότα και της είπα να τα πάρει στο στόμα , σαν καλό κορίτσι τα πήρε όλα και τα κατάπιε.
Βγήκα έξω για τσιγάρο μετά ξανά κατέβηκα ήταν 3 άτομα ένας μπήκε κωλο άλλος της έδινε πίπα , και τρίτος την έβρισε .
Αφού τελειώσανε οι 2 στο στόμα της , πείρα σειρά πάλι εγώ και άρχισα να την βρίζω έβαλα καπότα και με παρακάλεσε να της γαμησω από Κωλο.
Μπήκα μέσα στην στενή κωλαρα της και αυτή μου έλεγε άνοιξε μου το κωλο .
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα πάλι στο στόμα .
Μου είπε ευχαριστώ κύριε και πείτε σειρά άλλος .
Βγήκα έξω για τσιγάρο και την έκανα σπίτι .
Τι ωρα εγινε αυτο αδερφέ; γιατι εγω κοπέλα μόνη δεν είδα.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Γιατί δεν είπες ένα "γεια";
Και σας είδα ρε φίλε, με μπέρδεψε το κουκλάκι σου που φορούσε παντελόνι και δεν ακολούθησα με το τσούρμο, λέω καινούργιοι είναι αστους να το ευχαριστηθουν!!!! Την επόμενη φορά θα σου πω την χαρακτηριστική λέξη για να με καταλάβετε!!!!! Τα φιλιά μου και στους δυο σας!!!!!

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Εν έτει 2026 έχουμε εδώ πέρα έναν τύπο που τα 3/4 του σχολιου του είναι ρατσισμός προς τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά κ κατακεραυνώνει έναν άνθρωπο παχύσαρκο μηδενίζοντας την εμφάνιση του ! Αυτός ξέρουμε ποιος είναι κ κρίνουμε πίσω από το πληκτρολόγιο,εάν είσαι μάγκας βάλε φωτό σου να σε δουμε κ να κρίνουμε κ εσένα ! Γελοίε που ότι κ να κάνει κάποιος δεν τον κρίνεις ποτέ με την εμφάνιση του αλλά για τις πράξεις του ! Αλλά αυτοί είστε ! Μέχρι να σβήσει ο ήλιος να περνάτε όλα αυτά
Τον ρατσισμό του κυρίου με την γουρούνα όμως δεν τον κατακεραυνώνεις, έτσι κολομπαρακο;;;;; Κατακεραυνωνω τον ρατσιστή που υποστηρίζεις με το ίδιο νόμισμα που κατακεραυνώνει το κάθε τι αντίθετο από αυτόν...... Εγώ είμαι ο ρατσιστής??!?

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Είναι Κυριακή
Λογικό
Ναι, λογικό, κάθε Κυριακή θα βρεις και μια ξεμπαρκη να σου είναι στημένη στα τέσσερα με όλες τις τρύπες ανοιχτές, στο υπόγειο, ρε μπας και είσαι ο "κύριος με την γουρούνα" ;;;;; Στείλε μας μια φωτογραφία κι εσύ να σε δούμε, εξυπνε!!!!

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
Γιατί να κανω φωτοσοπ τι θα κερδισω
θα σου στειλουν μηνυματα οι μαλακες του φορουμ και θα παιξεις το πουλακι σου ,οτι εκανε και η χρυσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα κατά τος 7 θα κανω μια εξόρμηση παιδιά με το μαλακό αν έρθετε είναι προτι μου φορα
για πρωτη φορα πρεπει να πας σε αλλο ιδρυμα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
Την βρήκε σε ένα δωμάτιο στα τέσσερα και μου έκανε νόημα να έρθω πιο κοντά , στην αρχει νόμιζα ότι ήταν κοπέλα με πουλάκι αλλά μετά που έβαλα το χέρι μου πιο κάτω είχε ένα υγρό μουνακι που έσταζε .
Μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα , την έβαλα στα τέσσερα καπότα και άρχισα να την γαμαω δυνατά .
Μετά από 5 λεπτά βγήκα έξω έβγαλα την καπότα και της είπα να τα πάρει στο στόμα , σαν καλό κορίτσι τα πήρε όλα και τα κατάπιε.
Βγήκα έξω για τσιγάρο μετά ξανά κατέβηκα ήταν 3 άτομα ένας μπήκε κωλο άλλος της έδινε πίπα , και τρίτος την έβρισε .
Αφού τελειώσανε οι 2 στο στόμα της , πείρα σειρά πάλι εγώ και άρχισα να την βρίζω έβαλα καπότα και με παρακάλεσε να της γαμησω από Κωλο.
μηπως επιασες το πουλακι που εσταζε και το μπερδεψες με μουνακι?

Τι ωρα εγινε αυτο αδερφέ; γιατι εγω κοπέλα μόνη δεν είδα.
ειναι απο αυτες που οταν παει καποιος αλλος στο ιδρυμα εχουν μολις φυγει

nikol03

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
θα σου στειλουν μηνυματα οι μαλακες του φορουμ και θα παιξεις το πουλακι σου ,οτι εκανε και η χρυσα

για πρωτη φορα πρεπει να πας σε αλλο ιδρυμα
Ευχαριστώ πολύ αλλά μπορείς να μου το αναλίσκεις

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Αν ο κατακεραυνωτής κατακεραυνώνει έναν έτερο κατακεραυνωτή, οι κατακεραυνοί αυτοκατακεραυνώνονται, επομένως μην κατακεραυνώνετε για να μην κατακεραυνωθείτε, βρε παιδιά.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Σήμερα κατά τος 7 θα κανω μια εξόρμηση παιδιά με το μαλακό αν έρθετε είναι προτι μου φορα
Τύπε πας για να ξεπαρθενιαστεις :think::think:
Καλύτερα φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις στα σίγουρα. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ζήτα και μια άδεια για τις επόμενες 9 μέρες γιατί δύσκολα θα κάτσεις σε καρέκλα :confused::confused:

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
943
Πόντοι
361
Δώστε πόνο καυλιάρηδες

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Τώρα ζευγάρι με μιλφ που τσιμπουκωβει τους πάντες στην καμπινα
Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα!
Βάζει και σφήνα στο κωλαρακι της το καλοκαίρι και παίρνει τους πάντες!

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Φίλε τι πίνεις και τα βλέπεις αυτά ; Να πάρουμε κι εμείς

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Πηγές τελικά τυπε; Πώς τα είδες τα πράγματα; Καλή εμπειρία το ίδρυμα;

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
488
Πόντοι
21
Σου έκατσε κοπελα από σπίτι εσέ
Τυχερουλη.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
Τύπε πας για να ξεπαρθενιαστεις :think::think:
Καλύτερα φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις στα σίγουρα. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ζήτα και μια άδεια για τις επόμενες 9 μέρες γιατί δύσκολα θα κάτσεις σε καρέκλα :confused::confused:
τωρα με τις βροχες τους δικαιολογουν να μην πανε στο δημοσιο και θα μπορουν να ειναι νωριτερα απτην βαρδια τους στο ιδρυμα ντυμενοι κρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom