Τι ωρα εγινε αυτο αδερφέ; γιατι εγω κοπέλα μόνη δεν είδα.Χτες αργά το βράδυ ήρθε μια κοπέλα γύρο στα 25 και πήγε στο υπόγειο.
Εγώ την είδα στην είσοδο και μετά από λίγο κατέβηκα .
Την βρήκε σε ένα δωμάτιο στα τέσσερα και μου έκανε νόημα να έρθω πιο κοντά , στην αρχει νόμιζα ότι ήταν κοπέλα με πουλάκι αλλά μετά που έβαλα το χέρι μου πιο κάτω είχε ένα υγρό μουνακι που έσταζε .
Μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα , την έβαλα στα τέσσερα καπότα και άρχισα να την γαμαω δυνατά .
Ήρθαν άλλη 2 και ένας της τον έδωσε για πίπα .
Μετά από 5 λεπτά βγήκα έξω έβγαλα την καπότα και της είπα να τα πάρει στο στόμα , σαν καλό κορίτσι τα πήρε όλα και τα κατάπιε.
Βγήκα έξω για τσιγάρο μετά ξανά κατέβηκα ήταν 3 άτομα ένας μπήκε κωλο άλλος της έδινε πίπα , και τρίτος την έβρισε .
Αφού τελειώσανε οι 2 στο στόμα της , πείρα σειρά πάλι εγώ και άρχισα να την βρίζω έβαλα καπότα και με παρακάλεσε να της γαμησω από Κωλο.
Μπήκα μέσα στην στενή κωλαρα της και αυτή μου έλεγε άνοιξε μου το κωλο .
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα πάλι στο στόμα .
Μου είπε ευχαριστώ κύριε και πείτε σειρά άλλος .
Βγήκα έξω για τσιγάρο και την έκανα σπίτι .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 201
Ειλικρινα φιλε το πιστεψες?Τι ωρα εγινε αυτο αδερφέ; γιατι εγω κοπέλα μόνη δεν είδα.
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Και σας είδα ρε φίλε, με μπέρδεψε το κουκλάκι σου που φορούσε παντελόνι και δεν ακολούθησα με το τσούρμο, λέω καινούργιοι είναι αστους να το ευχαριστηθουν!!!! Την επόμενη φορά θα σου πω την χαρακτηριστική λέξη για να με καταλάβετε!!!!! Τα φιλιά μου και στους δυο σας!!!!!Γιατί δεν είπες ένα "γεια";
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Τον ρατσισμό του κυρίου με την γουρούνα όμως δεν τον κατακεραυνώνεις, έτσι κολομπαρακο;;;;; Κατακεραυνωνω τον ρατσιστή που υποστηρίζεις με το ίδιο νόμισμα που κατακεραυνώνει το κάθε τι αντίθετο από αυτόν...... Εγώ είμαι ο ρατσιστής??!?Εν έτει 2026 έχουμε εδώ πέρα έναν τύπο που τα 3/4 του σχολιου του είναι ρατσισμός προς τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά κ κατακεραυνώνει έναν άνθρωπο παχύσαρκο μηδενίζοντας την εμφάνιση του ! Αυτός ξέρουμε ποιος είναι κ κρίνουμε πίσω από το πληκτρολόγιο,εάν είσαι μάγκας βάλε φωτό σου να σε δουμε κ να κρίνουμε κ εσένα ! Γελοίε που ότι κ να κάνει κάποιος δεν τον κρίνεις ποτέ με την εμφάνιση του αλλά για τις πράξεις του ! Αλλά αυτοί είστε ! Μέχρι να σβήσει ο ήλιος να περνάτε όλα αυτά
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Ναι, λογικό, κάθε Κυριακή θα βρεις και μια ξεμπαρκη να σου είναι στημένη στα τέσσερα με όλες τις τρύπες ανοιχτές, στο υπόγειο, ρε μπας και είσαι ο "κύριος με την γουρούνα" ;;;;; Στείλε μας μια φωτογραφία κι εσύ να σε δούμε, εξυπνε!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Είναι Κυριακή
Λογικό
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 456
θα σου στειλουν μηνυματα οι μαλακες του φορουμ και θα παιξεις το πουλακι σου ,οτι εκανε και η χρυσαΓιατί να κανω φωτοσοπ τι θα κερδισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πρωτη φορα πρεπει να πας σε αλλο ιδρυμαΣήμερα κατά τος 7 θα κανω μια εξόρμηση παιδιά με το μαλακό αν έρθετε είναι προτι μου φορα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 456
μηπως επιασες το πουλακι που εσταζε και το μπερδεψες με μουνακι?Χτες αργά το βράδυ ήρθε μια κοπέλα γύρο στα 25 και πήγε στο υπόγειο.
Την βρήκε σε ένα δωμάτιο στα τέσσερα και μου έκανε νόημα να έρθω πιο κοντά , στην αρχει νόμιζα ότι ήταν κοπέλα με πουλάκι αλλά μετά που έβαλα το χέρι μου πιο κάτω είχε ένα υγρό μουνακι που έσταζε .
Μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα , την έβαλα στα τέσσερα καπότα και άρχισα να την γαμαω δυνατά .
Μετά από 5 λεπτά βγήκα έξω έβγαλα την καπότα και της είπα να τα πάρει στο στόμα , σαν καλό κορίτσι τα πήρε όλα και τα κατάπιε.
Βγήκα έξω για τσιγάρο μετά ξανά κατέβηκα ήταν 3 άτομα ένας μπήκε κωλο άλλος της έδινε πίπα , και τρίτος την έβρισε .
Αφού τελειώσανε οι 2 στο στόμα της , πείρα σειρά πάλι εγώ και άρχισα να την βρίζω έβαλα καπότα και με παρακάλεσε να της γαμησω από Κωλο.
ειναι απο αυτες που οταν παει καποιος αλλος στο ιδρυμα εχουν μολις φυγειΤι ωρα εγινε αυτο αδερφέ; γιατι εγω κοπέλα μόνη δεν είδα.
Ευχαριστώ πολύ αλλά μπορείς να μου το αναλίσκειςθα σου στειλουν μηνυματα οι μαλακες του φορουμ και θα παιξεις το πουλακι σου ,οτι εκανε και η χρυσα
για πρωτη φορα πρεπει να πας σε αλλο ιδρυμα
Chris32ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2018
- Like
- 457
- Πόντοι
- 20
Αν ο κατακεραυνωτής κατακεραυνώνει έναν έτερο κατακεραυνωτή, οι κατακεραυνοί αυτοκατακεραυνώνονται, επομένως μην κατακεραυνώνετε για να μην κατακεραυνωθείτε, βρε παιδιά.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.825
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε πας για να ξεπαρθενιαστειςΣήμερα κατά τος 7 θα κανω μια εξόρμηση παιδιά με το μαλακό αν έρθετε είναι προτι μου φορα
Καλύτερα φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις στα σίγουρα. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ζήτα και μια άδεια για τις επόμενες 9 μέρες γιατί δύσκολα θα κάτσεις σε καρέκλα
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Στις πάνω καμπίνες?Τώρα ζευγάρι με μιλφ που τσιμπουκωβει τους πάντες στην καμπινα
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.720
- Πόντοι
- 441
Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα!Τώρα ζευγάρι με μιλφ που τσιμπουκωβει τους πάντες στην καμπινα
Βάζει και σφήνα στο κωλαρακι της το καλοκαίρι και παίρνει τους πάντες!
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Φίλε τι πίνεις και τα βλέπεις αυτά ; Να πάρουμε κι εμείςΧτες αργά το βράδυ ήρθε μια κοπέλα γύρο στα 25 και πήγε στο υπόγειο.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 33.125
- Πόντοι
- 4.936
Πώς είναι εμφανισιακά η γυναίκα;Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα!
Βάζει και σφήνα στο κωλαρακι της το καλοκαίρι και παίρνει τους πάντες!
Vag_rdelompou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Πηγές τελικά τυπε; Πώς τα είδες τα πράγματα; Καλή εμπειρία το ίδρυμα;Σήμερα κατά τος 7 θα κανω μια εξόρμηση παιδιά με το μαλακό αν έρθετε είναι προτι μου φορα
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Σου έκατσε κοπελα από σπίτι εσέΧτες αργά το βράδυ ήρθε μια κοπέλα γύρο στα 25 και πήγε στο υπόγειο.
Τυχερουλη.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 456
τωρα με τις βροχες τους δικαιολογουν να μην πανε στο δημοσιο και θα μπορουν να ειναι νωριτερα απτην βαρδια τους στο ιδρυμα ντυμενοι κροςΤύπε πας για να ξεπαρθενιαστεις
Καλύτερα φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις στα σίγουρα. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ζήτα και μια άδεια για τις επόμενες 9 μέρες γιατί δύσκολα θα κάτσεις σε καρέκλα![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις