pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Γιατί;;; Φοβάσαι μη βάλει το πουλάκι του σε λάθος κώλο;;;;Προσοχή στις απομιμήσεις που θα βρίσκονται εκεί φίλε !
Γιατί;;; Φοβάσαι μη βάλει το πουλάκι του σε λάθος κώλο;;;;Προσοχή στις απομιμήσεις που θα βρίσκονται εκεί φίλε !
Γειά σου kolobara αγρότη!!!!!!Φερτην Παρασκευή να την οργώσουμε
Τι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.Προσοχή στις απομιμήσεις που θα βρίσκονται εκεί φίλε !
Δεν είπα αυτό , γιατί προσβλήθηκες ?? Χαλάρωσε κορίτσι μΤι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.
Έχει δίκιο ο κωλομπαρας χωρίς να προσβάλει εσέναΔεν είπα αυτό , γιατί προσβλήθηκες ?? Χαλάρωσε κορίτσι μ
Έλα το Σάββατο που θα πάω κι εγώ...Τι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.
Οκ αυτό φάνηκε δε μπορω να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε.Έχει δίκιο ο κωλομπαρας χωρίς να προσβάλει εσένα
Γιατί παίχτηκαν διάφορα προφανώς για να το λέει
Μην προσβάλλεσαι
Κ δε χρειάζεται κιόλας ,αυτές που έπρεπε να καταλάβουν θα καταβάλουνΟκ αυτό φάνηκε δε μπορω να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε.
ΟκκκΚ δε χρειάζεται κιόλας ,αυτές που έπρεπε να καταλάβουν θα καταβάλουν
Εσύ πρέπει να είσαι το ξανθουλι, σε είχα δει σε ένα πιγαδακι με την eva και την Κίττυ, πριν δύο μήνες περίπου, δεν νομίζω ο kolobaras να το είπε προσβλητικά, αυτός τα οργώνει όλα!!!!!Τι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.
Όλα με τίποτα !!Εσύ πρέπει να είσαι το ξανθουλι, σε είχα δει σε ένα πιγαδακι με την eva και την Κίττυ, πριν δύο μήνες περίπου, δεν νομίζω ο kolobaras να το είπε προσβλητικά, αυτός τα οργώνει όλα!!!!!
Οχι, δεν ειμαι το ξανθουλι.Εσύ πρέπει να είσαι το ξανθουλι, σε είχα δει σε ένα πιγαδακι με την eva και την Κίττυ, πριν δύο μήνες περίπου, δεν νομίζω ο kolobaras να το είπε προσβλητικά, αυτός τα οργώνει όλα!!!!!
Μου αρέσει να συμμετέχω στα πλήθη!!!! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Όμως δεν κοροϊδεύω,δεν βρίζω, σέβομαι, και πάνω από όλα περνάω ωραία βλέποντας κουβέντες και σκηνικά εδώ μέσα που έχω δει και στο σινεμά, και μου αρέσουν οι σχολιασμοί!!!! Εκτός αυτού μου αρέσει ότι γυμνό και προκλητικό περπατάει εκεί μέσα . Είναι λοιπόν φυσικό φίλε κολομπε να με βλέπεις, όμως νομίζω ότι εσένα σε βλέπουμε τακτικότετα, δεν νομίζεις;;;;Όλα με τίποτα !!
Σε αντίθεση με εσένα που σε κάθε ποστ είσαι εκεί !
Έχω γράψει 72 φορές και έχεις γράψει 802 νομίζω ότι μπερδεύτηκες....Όλα με τίποτα !!
Σε αντίθεση με εσένα που σε κάθε ποστ είσαι εκεί !
Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λένε στο χωριό μουΤι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.
Επειδή απαγορεύεται από ότι έχουμε μάθει μπορεί να σας πουν να πάτε μόνο υπόγειο δυστυχώςΑπόψε θα τη φέρω από έξω έτοιμη σαν πουτανα στις 21:30 Κ θα την κάνω βόλτα μέσα στο σινεμά για ξύλο Κ χουφτωμα για αρχή Κ μετά για στήσιμο Κ ξεκολιασμα
Θα κάνουμε τη βόλταΕπειδή απαγορεύεται από ότι έχουμε μάθει μπορεί να σας πουν να πάτε μόνο υπόγειο δυστυχώς