Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Προσοχή στις απομιμήσεις που θα βρίσκονται εκεί φίλε !
Τι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Τι σημαίνει απομιμήσεις δηλαδη; Ειναι προσβλητικό αυτό για τις άλλες κρος. Δηλαδή όποια άλλη κρος ειναι εκει, ειναι απομίμηση αυτης; Αν ειναι δυνατόν. Και η πλάκα ειναι ότι σκεφτόμουν να πάω αύριο. Αλλα αφού θα ειναι η Θεά, όλες οι άλλες είμαστε απομίμηση.
Δεν είπα αυτό , γιατί προσβλήθηκες ?? Χαλάρωσε κορίτσι μ

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Δεν είπα αυτό , γιατί προσβλήθηκες ?? Χαλάρωσε κορίτσι μ
Έχει δίκιο ο κωλομπαρας χωρίς να προσβάλει εσένα
Γιατί παίχτηκαν διάφορα προφανώς για να το λέει
Μην προσβάλλεσαι

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.274
Πόντοι
1.056
Έλα το Σάββατο που θα πάω κι εγώ...

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Έχει δίκιο ο κωλομπαρας χωρίς να προσβάλει εσένα
Γιατί παίχτηκαν διάφορα προφανώς για να το λέει
Μην προσβάλλεσαι
Οκ αυτό φάνηκε δε μπορω να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Εσύ πρέπει να είσαι το ξανθουλι, σε είχα δει σε ένα πιγαδακι με την eva και την Κίττυ, πριν δύο μήνες περίπου, δεν νομίζω ο kolobaras να το είπε προσβλητικά, αυτός τα οργώνει όλα!!!!!

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Εσύ πρέπει να είσαι το ξανθουλι, σε είχα δει σε ένα πιγαδακι με την eva και την Κίττυ, πριν δύο μήνες περίπου, δεν νομίζω ο kolobaras να το είπε προσβλητικά, αυτός τα οργώνει όλα!!!!!
Όλα με τίποτα !!
Σε αντίθεση με εσένα που σε κάθε ποστ είσαι εκεί !

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Οχι, δεν ειμαι το ξανθουλι.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Όλα με τίποτα !!
Σε αντίθεση με εσένα που σε κάθε ποστ είσαι εκεί !
Μου αρέσει να συμμετέχω στα πλήθη!!!! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Όμως δεν κοροϊδεύω,δεν βρίζω, σέβομαι, και πάνω από όλα περνάω ωραία βλέποντας κουβέντες και σκηνικά εδώ μέσα που έχω δει και στο σινεμά, και μου αρέσουν οι σχολιασμοί!!!! Εκτός αυτού μου αρέσει ότι γυμνό και προκλητικό περπατάει εκεί μέσα . Είναι λοιπόν φυσικό φίλε κολομπε να με βλέπεις, όμως νομίζω ότι εσένα σε βλέπουμε τακτικότετα, δεν νομίζεις;;;;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λένε στο χωριό μου

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Απόψε θα τη φέρω από έξω έτοιμη σαν πουτανα στις 21:30 Κ θα την κάνω βόλτα μέσα στο σινεμά για ξύλο Κ χουφτωμα για αρχή Κ μετά για στήσιμο Κ ξεκολιασμα

• Like
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Απόψε θα τη φέρω από έξω έτοιμη σαν πουτανα στις 21:30 Κ θα την κάνω βόλτα μέσα στο σινεμά για ξύλο Κ χουφτωμα για αρχή Κ μετά για στήσιμο Κ ξεκολιασμα
Επειδή απαγορεύεται από ότι έχουμε μάθει μπορεί να σας πουν να πάτε μόνο υπόγειο δυστυχώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom