matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.178
- Πόντοι
- 456
στηριζουμε το συνδικατο των κροςΝα κάνετε κ εσείς παραπονα με αυτό που έγινε να μας στηρίξετε
στηριζουμε το συνδικατο των κροςΝα κάνετε κ εσείς παραπονα με αυτό που έγινε να μας στηρίξετε
ΑχαστοΆπατο θα πάει για φούντο με τέτοιες μαλακιες
μην πατε εχουν οργανωθει αντικρος πογκρομ,ζητηστε ασυλο σε αλλα ιδρυματα μεχρι να περασει η μποραΑν είναι κανείς στο σινεμά να μας πει αν στείλανε καμία κρος στο υπόγειο κ αν πήγε κ καμία βασικα
Τι χάσαμε πάλι????μην πατε εχουν οργανωθει αντικρος πογκρομ,ζητηστε ασυλο σε αλλα ιδρυματα μεχρι να περασει η μπορα
Έτσι σε θέλουμε μωρό μου να είσαι πάντα ολοκαυλωτη για να περάσουμε καβλαμου εχεις γαμησι τον εγκεφαλο για αυτο θα ερθω να ξερεις οσο με κρστασ ολοκαυλωτη τοσο θελω
Ξεκινα διαβασε και τα προηγουμενα μηνύματα λιγοΈτσι σε θέλουμε μωρό μου να είσαι πάντα ολοκαυλωτη για να περάσουμε καβλα
Τελικά δεν είχα άδικο..τελευτεα φορά που το επισκευτικα στις αρχές Δεκέμβρη κάτι μυρίστηκα ότι πάει να αλλάξει...Πως το σκέφτηκαν ,ότι έτσι εύκολα θα μπορεί να τους δίνει κανείς τα προσωπικά τους στοιχεία ?...Και απ τη άλλη τι πολιτική είναι αυτή να λένε στις κροσ να κατέβουν στο υπόγειο ...Διαβάζω αρκετή ώρα το νήμα προσπαθοντας να δω αν κάποιος απ την πλευρά του καταστήματος προσπαθεί να δικαιολογισει σοβαρά το γιατί τελικά συμβαίνει αυτό?...Τέλος παντον,ελπιζω να ανοίξει σύντομα άλλο ένα παρόμοιο σηνεμα...γιατί αυτά συμβαίνουν συνήθως όταν κάποια επιχείρηση δεν έχει ανταγωνισμό...Να κάνετε κ εσείς παραπονα με αυτό που έγινε να μας στηρίξετε
Ναι το περασμένο Σάββατο σε μένα το είπε ότι κάνανε πελάτες παράπονα ο θόρυβος από τα τακούνια.δε ξέρω αν ήταν ο ιδιοκτήτης ένας μεγάλος σε ηλικία.οχι αυτός στο ταμείο.αν πάει ζευγάρι κ η γυναίκα φοράει γόβες θα της κάνει παρατήρηση?ούτε ενόχλησα ούτε τίποτα μια βόλτα είχα κατέβει από πάνω στο ισόγειο με μια άλλη φίλη κρος.αν θέλουν να περιπλανιουνται ζόμπι τι να πω.στο πάνω όροφο στέκονται όρθιοι στο διάδρομο κ δε κάνουν τίποτα κ μόλις μπει ζευγάρι ορμάνε.οταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος φέρνει μαζί της πολλά άτομα έρχονται μόνο για αυτήν φαντάσου πόσα βγάζει το μαγαζί από μια κρος επειδή είναι κουκλαΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙς ΚΡΟΣ
Όποιος αποφασισε το μαντρωμα είναι γελοίος τελείως . Ντροπή. Και οποία από εσάς το δεχτεί για ένα δύο δέκα πούτσους είναι επίσης άθλια και αξία της μοίρας της.
Ενοχλούσαν τα τακούνια διάβασα. Ημαρτον θα πω. Με τι θα σκάσει ρε μαλακά το κορίτσι; Με παντόφλα;
Για το video clip και μονο!!!αφιερωμενο σε ολα τα καταπιεσμενα κοριτσια με πουλακι
Τυπε κανεις μας δεν μπερδευοταν ποτέ.Αν όντως ισχύει τα κρος να πάνε στο υπόγειο δεν είναι κακό για κανένα, ίσα-ίσα που όποιος πάει στο υπόγειο σημαίνει ότι ψάχνει κρος και κανείς δεν μπερδεύεται. Τα κρος θα ξέρουν που θα τους την πέφτουν και θα έχουν το δικό τους κοινό, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ιδέα για όλους! Άσε που στο υπόγειο έχει τέλεια θερμοκρασία για φάσεις, δεν χρειάζεται να κλείνεσαι σε καμπίνες και να σκας από την ζέστη. Πλεονέκτημα πλέον για τα κρος!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙς ΚΡΟΣ
Όποιος αποφασισε το μαντρωμα είναι γελοίος τελείως . Ντροπή. Και οποία από εσάς το δεχτεί για ένα δύο δέκα πούτσους είναι επίσης άθλια και αξία της μοίρας της.
Ενοχλούσαν τα τακούνια διάβασα. Ημαρτον θα πω. Με τι θα σκάσει ρε μαλακά το κορίτσι; Με παντόφλα;
Αυτο ειπα και εγω και μπορει να ειναι και ο λογος αυτος που το κανουν.Αν όντως ισχύει πλέον η διάκριση για τον χώρο, μπορεί να γίνεται για να παίρνουν όλοι το εισιτήριο των 12€.
Σωστος και εδώ.Άλλη σκέψη, είναι ίσως πως θέλουν το υπόγειο να πάρει τα πάνω του, γιατί δεν το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος. Ο τρόπος όμως είναι λάθος, και αντί για εκλεκτικότητα, δείχνει ρατσισμό.
Να βάλουν τον χοντρό με την γουρούνα μαζί στο υπόγειο και τον άξεστο πορτιερη ή ιδιοκτήτη ντυμένο να τους φέρνει κόσμο......Χτες ήμουν πέντε ώρες στο μαγαζί.καποια στιγμή ήρθε ένα από τα τσιράκια που πρώτη φορά έβλεπα και μου είπε έλατε έξω να σας πω.σαν αστυνομία ένα πράγμα.παω και μου λέει ότι απαγορεύονται τα κροσ και να πάω στο υπόγειο.φυσικα άρχισα να διαμαρτύρομαι ,μαζεύτηκε κόσμος με άκουγε που έλεγα περί ρατσιστικου,μου ζήτησε να βγω ντυμένη όπως ήμουν έξω από το μαγαζί για να μιλήσω στον μπράβο με την γουρούνα που κάθεται απέξω.τους είπα να έρθει εκείνος μέσα να μιλήσουμε,ήρθε δεν βγάλαμε άκρη γυρνούσε την κουβέντα εναντίον μου ενώ του έλεγα ότι όλο αυτό είναι λάθος και φτάσαμε πολύ ευγενικά να με διώξουν από το μαγαζί.εγω προσωπικά και ολοι οι γνωστοί μου δεν θα ξαναπατησουμε σε αυτό το μαγαζι και εννοείται θα ενημερωθεί και η κοινότητα lgbt για όλο αυτό το φασιστικό και ρατσιστικό συμβάν ώστε να μην αναφέρεται πουθενά σαν μαγαζί γκέι ή οτιδήποτε τέλος πάντων και το διαφημίζουνε κιόλας.ντροπη τους.