Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.902
Πόντοι
441
και κανεις εδω μεσα δεν σκεφτηκε να με υποστηριξει να μεπι λιγο στην θεση μου ακουσα οτι μαλακιες θελατε να πειτε.
σας ευχαριστω οκ δεν λεω νεα σε ολο αυτο ειμαι αλλα συγγνωμη που θα σας το πω ετσι γκευ τρανσ κροσ θα γαματε μονο και φυσικα δεν εχω κατι με τουσ ανθρωπους αυτους οκ?
αλλα μην εισαστε υποκριτες και οτι ψαχνετε κοπελες μετα

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
αυτο ηθελα και εγω ειναι πολυ ομωσ πιο ευκολο αν γαμησετε το μυαλο μου να σας ερθω απο οτι να κανονιζουμε μετα να μην μιλαει κανεις τι πιστευετε δεν θα το παρω αλλιωσ?
καλοπροαίρετα παντα πιστευεις οτι θα κατσουμε να καυλαντισουμε απο εδω μπας και σου γαμησουμε το μυαλο και ερθεις στο σινεμα? Ενω μπορει να υπαρχουν χιλιες δυο αλλες λυσεις? Το θεμα ειναι αν γουσταρεις να ζεισεις την παρτουζα ας πουμε η το να δινεις ματι η να γαμηθεις με ξενους ανθρωπους τοτε θα ερθεις για την καυλα και την εμπειρία και οχι γιατι σου γαμησαμε το μυαλο απο το ποστ εδω! Γνωμη μου παντα!

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.902
Πόντοι
441
καλοπροαίρετα παντα πιστευεις οτι θα κατσουμε να καυλαντισουμε απο εδω μπας και σου γαμησουμε το μυαλο και ερθεις στο σινεμα? Ενω μπορει να υπαρχουν χιλιες δυο αλλες λυσεις? Το θεμα ειναι αν γουσταρεις να ζεισεις την παρτουζα ας πουμε η το να δινεις ματι η να γαμηθεις με ξενους ανθρωπους τοτε θα ερθεις για την καυλα και την εμπειρία και οχι γιατι σου γαμησαμε το μυαλο απο το ποστ εδω! Γνωμη μου παντα!
γνωμη σου σεβαστη ειναι αλλα και εγω πωσ νοιωθω θα πρεπει να ειναι σεβαστο

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
γνωμη σου σεβαστη ειναι αλλα και εγω πωσ νοιωθω θα πρεπει να ειναι σεβαστο
Ναι οκ απλα δεν πιστευω το οτι με την καυλαντα απο τα μνμτα που θα σου στελναμε εδω θα απελευθερωθεις και θα ερθεις στο σινεμά. Εαν το πιστεύεις αυτο ειναι λαθος γιατι οκ σου γαμαμε το μυαλο εδω και ερχεσε και βλεπεις 5 ατομα με τις πουτσες εξω γυρο σου η και αλλους να σε ακολουθούν και εκει τα χανεις γιαυτο λεω οτι θα πρεπει να θες να το ζήσεις αυτο το πράγμα να σε καυλωνει αυτη η ιδεα και οχι του να σε καυλανταμε απο μνμτα.

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.902
Πόντοι
441
Ναι οκ απλα δεν πιστευω το οτι με την καυλαντα απο τα μνμτα που θα σου στελναμε εδω θα απελευθερωθεις και θα ερθεις στο σινεμά. Εαν το πιστεύεις αυτο ειναι λαθος γιατι οκ σου γαμαμε το μυαλο εδω και ερχεσε και βλεπεις 5 ατομα με τις πουτσες εξω γυρο σου η και αλλους να σε ακολουθούν και εκει τα χανεις γιαυτο λεω οτι θα πρεπει να θες να το ζήσεις αυτο το πράγμα να σε καυλωνει αυτη η ιδεα και οχι του να σε καυλανταμε απο μνμτα.
δεν καταλαβαινεις τι εννοωγια αυτο

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.902
Πόντοι
441
Αν θες εξηγησε μου, αλλιώς πάσο δεν τρεχει τιποτα!
το εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
το εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω
Το να γαμησω το μυαλο σε καποια για να βρεθω μαζι της εκτός απο εδω ναι το εχω κανει και θα το κανω τωρα να το κανω εδω για να ερθει σινεμα για εμενα δεν το βλεπω λογικο.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
το σαββατο βραδυ λεω να φορεσω το μαυρο στενο μινι φορεμα μου και την ξανθια περουκα μου να βαλω εκει μεσα και τισ γοβες μου απλα λεω να απω κατα τισ 9 το βραδυ πειτε μου αν θα ειναι ακλα
Λογικα την περουκα την φοραει για να μην την αναγνωρισουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το συνεχίζεται με την κοπέλα !!
Σας τρολλαρει κ ψαρωνετε !!
Οχι οχι κανεις δεν ψαρωσε απλα ηθελα να δω που θα παει το θεμα

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
και κανεις εδω μεσα δεν σκεφτηκε να με υποστηριξει να μεπι λιγο στην θεση μου ακουσα οτι μαλακιες θελατε να πειτε.
σας ευχαριστω οκ δεν λεω νεα σε ολο αυτο ειμαι αλλα συγγνωμη που θα σας το πω ετσι γκευ τρανσ κροσ θα γαματε μονο και φυσικα δεν εχω κατι με τουσ ανθρωπους αυτους οκ?
τώρα δε θέλουμε εμείς να έρθεις αν το πάμε έτσι

όχι άστω μην επιμενεις σε παρακαλώ

δεν υπάρχει περιπτωση να αλλαξουμε γνώμη θα σε παρακαλεσω πάρα πολύ να το σεβαστεις αυτό.Ούτε μια στο δισεκατομμύριο

ράγησε το γυαλί δεν κολλάει τώρα

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
τώρα δε θέλουμε εμείς να έρθεις αν το πάμε έτσι

όχι άστω μην επιμενεις σε παρακαλώ

δεν υπάρχει περιπτωση να αλλαξουμε γνώμη θα σε παρακαλεσω πάρα πολύ να το σεβαστεις αυτό.Ούτε μια στο δισεκατομμύριο
τέλος πάντων λόγω των ημερών ας δειξουμε ενα πιο ανθρώπινο πρόσωπο και με καλή καρδια να συγχωρουμε το συνανθρωπο μας

εντάξει έλα αλλά μην ξαναγίνει οκ?

τελείωσε το θεμα (όλα εγώ θα τα σκέφτομαι ρε γαμώτο ?)

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Σε υποστήριξαμε κάποιοι εδώ μέσα και σε κάναμε να νιώσεις και ασφάλεια να μη πας μέσα, απλά εσύ για κάποιο λόγο που δεν με απασχολεί και πολύ παρεξηγήθηκες πού δεν σου έκανα παρέα μέχρι τα ξημερώματα στα μνμ-τα. Εάν κάποια στιγμή θα βρεθείς με κάποιον από εμάς θα δούμε όλοι και θα ξέρουμε ότι είσαι Χρύσα και όχι Χρυσός

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Μου έστειλε μνμ κατά τίς 18:30 την ημέρα πού έπρεπε να έρθει ότι είναι στους Αμπελόκηπους και έρχεται, αλλά αφού Μου είχε πει ότι έχει ξενερώσει δεν απάντησα και απλά περίμενα στο σινεμά στην γωνία να δω εάν πραγματικά έρθει. Καμία δεν πέρασε και καμία δεν μπήκε στο σινεμά, 19:00-19:45 ήμουν εκεί. Τέλος καλά όλα καλά. Άιντε τώρα στην επόμενη γτ πολύ ασχολήθηκαμε με την κυρια-κυριο

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.260
Πόντοι
1.056
Πάντως πρέπει να είσαι η μοναδική κοπέλλα στην Ελλάδα που δυσκολεύεται να γαμηθει. Για τα περισσότερα κορίτσια στα Λύκεια και τα πανεπιστήμια δεν είναι τόσο δύσκολο. Άλλος ένας λόγο να σε θεωρώ, εγώ τουλάχιστον, αγοράκι που αισθάνεται κοριτσάκι. Βγες απ'τη ντουλάπα καρδιά μου.

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
12.011
Πόντοι
25.186
επειδη ακουσα πολλα και κανενασ δεν βγαινει να πει τι εγινε και κανενασ δεν θα καταλαβει απλα σε αυτο θα απαντησω
αν ειμουνα χρυσος που λες γιατι να μην ελεγα ειμαι ο χρυσοσ γουσταρω γαμησι στο σινεμα αφου βλπεω πολλοι ψαχνουν και για τρανσ και κροσ και αλλα και να το παιξω δηλ κοπελα?
τοσ αξερετε τοσα λετε .
δεν ξερω αν θα ξαναγραψω εδω μεσα περιμενα αλλη αντιμετωπιση αλλη βρηκα
αλλα να εισαστε λιγο σοβαροι δεν ειναι γυναικα εχει πουλι που κετε
αν ειχα πουλι οπωσ λετε δεν θα μπορουσα δηλ να παω σινεμα να γαμηθω εε?
Τότε γιατί στο νήμα φωτογραφίες από γυναίκες κοπέλες μας ανεβάζεις φωτογραφίες απο ίντερνετ και όχι δικές σου.... Προσωπικά εγώ δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου και δεν με ενδιαφέρει τι είσαι αλλά μόνη/ος εκτιθεσαι με αυτά που γράφεις και ανεβάζεις...

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
323
Πόντοι
21
Φίλη μου με κάθε σεβασμό, πιθανότατα εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, καλώς ή κακώς οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι θέλουμε λίγο ή πολύ και ξεχνάς ότι οι περισσότεροι από εμάς πάμε στο σινεμά πολλά χρόνια και έχουμε δει άπειρες φόλες και δουλέματα στα ξεκινήματά μας και πάνω απ'όλα τόσα χρόνια, τουλάχιστον προσωπικά, μία φορά πέτυχα κυρία μόνη της στο σινεμά και ήταν γριά βίζιτα, δεν ξέρω οι υπόλοιποι συμπορευτές. Οπότε αν πραγματικά είσαι η Χρύσα και αυτό που περιγράφεις πρέπει εσύ να μας κάνεις να πιστέψουμε τις προθέσεις σου καταρχήν και μετά να είσαι σίγουρη ότι θα σε κάνουμε να μας εμπιστευτείς και να πραγματοποιήσεις τις όποιες φαντασιώσεις σου.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.170
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom