κοινη λογικη - θρεντ στο μπουρδελα 0-1
ας κανουμε ενα σαμ απ για το πως πηγε η κουβεντα μεχρι τωρα.
μπηκε ενας τυπος που ΜΟΛΙΣ γραφτηκε.
εκανε ενα παραπονο οτι του την επεσε σκληρα καποιος σε μια καμπινα.
μπηκαν 4-5 μυστες που ειπαν οτι το ιδρυμα ειναι ασφαλες, πως φημιζεται για την ευγενεια των θαμώνων και τα σχετικα.(αναμενόμενο)
μπηκαν 3-4 μυστες που ειπαν πως εχουν πεσει σε επιμονους αλλα πως γενικως ακομα και αυτοι το πιανουν το μηνυμα. (αντε και αυτο αναμενομενο0
και στα ξαφνικα ενα συγκεκριμενο μέλος μεχρι τωρα μας εχει πει πως πρεπει να εχουμε μαζι μας καλαζνικοφ, πως οι ''αρμοδιοι'' ξερουν αλλα το επιτρεπουν να συμβαίνει πως πρεπει να κλεισουν το μαγαζι με το ζορι για καποιες μερες (ποιοι??) και εν τελει πως ισως οι ''αρμοδιοι'' να ειναι και οι ιδιοι που το κανουν.
πιστευω οτι με λιγη ακομα υπομονη το θεμα θα κλιμακωθει και θα καταληξουμε ολοι μαζι ευτυχισμενοι στο συμπερασμα πως οι αρμοδιοι ειναι εξωγηινοι και πως αυτοι που δεν παιρνουν απο οχι ειναι φιλοι του μητσοτακη και πως οι μισοι πελατες ειναι ερπετομορφοι οπως ο τσιπρας και η ελισάβετ.
εγω θα ελεγα πως ο χωρος ειναι γενικως ασφαλης, πως μπροστα στα ματια μου εχω δει να πετανε εξω τυπο που το ψιλομαλακισε, πως υπαρχει ενας τυπος που καθαριζει και περιφερεται στο σινεμα, οποτε ακομα και σε αυτον μπορεις να ενημερωσεις, πως παντα υπαρχει ατομο στο ταμειο που μπορεις να κανεις τα παραπονα σου και πως γενικως, πιο σωστα απο ολους τα λεει ο συντροφος
@lust4all αλλα και ο
@Citizen8212 τους οποιους και υπερθεματιζω.
φυσικα βλακες υπαρχουν παντα, ακομα και σε σουπερμαρκετ μπορεις να πας και να διασταυρωθεις με καποιον τοσο χαζο ωστε να σου χαλασει η μερα.
εγω θα ελεγα πως οποιος ερχεται στο σινεμα και βλεπει κατι που δεν του αρεσει, να κανει ενα παραπονο στην εισοδο.