Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
αν εισαι κλεισμένος σε ένα δωματιάκι και σου φωνάζουν απο έξω δε βγαινεις απο εδώ αν δεν .... κτλ το να πας στην εισοδο να επικοινωνήσεις με τους αρμόδιους δεν ξέρω πόσο ειναι εφικτό

καλά το πολύ πολύ παίρνεις κανενα τηλέφωνο ξερωγω
Πολύ σωστά σκέφτεσαι βέβαια χρειάζεται και η δικιά συνδρομή έχω δει ζευγάρια και κρίση και τρανς και femboy όχι να αγριευουν απλά να δηλώνουν τι τους αρέσει και τι όχι βέβαια οι ποιο κατάλληλη κίνηση είναι μέσα από τους αρμόδιους του σινεμά

Rafelo

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
6.381
Πόντοι
14.747
Επαιξαν καθολου με αλλους η μονο μεταξυ τους?
Ναι μπήκα εγώ μαζί τους, έχουμε ξαναβρεθεί. Κάποιοι από τους υπόλοιπους άπλωσαν χέρι στην κυρία χωρίς καν να πάρουν το οκ και όλη η φάση έγινε με κλειστά παραθυρακια μετά από αυτό.

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.724
Πόντοι
201
Ναι μπήκα εγώ μαζί τους, έχουμε ξαναβρεθεί. Κάποιοι από τους υπόλοιπους άπλωσαν χέρι στην κυρία χωρίς καν να πάρουν το οκ και όλη η φάση έγινε με κλειστά παραθυρακια μετά από αυτό.
Οι γνωστοι μαλακες παλι μπουρδελο τα εκαναν.
Αντε τωρα να πεισω την γυναικα μου να ερθουμε στο μαγαζι και να φρικαρει.
Γιαυτο παμε σε swinger club να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Οι γνωστοι μαλακες παλι μπουρδελο τα εκαναν.
Αντε τωρα να πεισω την γυναικα μου να ερθουμε στο μαγαζι και να φρικαρει.
Γιαυτο παμε σε swinger club να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Ισχύει περισσότερη ασφάλεια σε swinger's βέβαια τα χρήματα πολλά περισσότερα και άλλη φάση δεν είναι η ίδια φάση εγώ πιστεύω πάντως πως ένα έμπειρο ζευγάρι δεν έχει θέμα στο σινεμά ένα άπειρο ή έστω ημι έμπειρο ζευγάρι δεν πρέπει να έρθει μόνο του πολλά μη έμπειρα η λίγο έμπειρα ζευγάρια φέρνουν και έναν έξτρα φίλο μαζί η απευθύνονται στους αρμόδιους για έξτρα ασφάλεια

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Ισχύει περισσότερη ασφάλεια σε swinger's βέβαια τα χρήματα πολλά περισσότερα και άλλη φάση δεν είναι η ίδια φάση εγώ πιστεύω πάντως πως ένα έμπειρο ζευγάρι δεν έχει θέμα στο σινεμά ένα άπειρο ή έστω ημι έμπειρο ζευγάρι δεν πρέπει να έρθει μόνο του πολλά μη έμπειρα η λίγο έμπειρα ζευγάρια φέρνουν και έναν έξτρα φίλο μαζί η απευθύνονται στους αρμόδιους για έξτρα ασφάλεια
Δηλαδη παιζει να γινει κατι χωρις την θεληση σου? Εχει γινει ποτε κατι τετοιο?

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.724
Πόντοι
201
Μια χαρα εμπειροι ειμαστε αν και δεν εχουμε πανω απο χρονο στο χωρο.
Δεν υπαρχει λογος να καθομαι να κανω τον χωροφυλακα σε καθε τυπο που δεν ξερει να φερεται.
Επειδη εχω τυχει σε φαση στο σινεμα που ειχε μπουκαρει σε καμπινα ενας και του ελεγε ο αντρας του ζευγαριου να φυγει και αυτος δεν εφευγε και ημασταν ετοιμοι να τον βουτηξουμε δυο τρεις.
Αποτελεσμα ξενερωσε η γυναικα και σηκωθηκαν και εφυγαν και μετα αυτος καθοταν με ενα ηλιθιο βλέμμα.

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
πολύ αναφορά γίνεται για τους υποτιθέμενους "αρμόδιους" οι οποίοι απο ότι κατάλαβα ειναι καπου έξω στην είσοδο και μέσα μπουκαρουν σε καμπινες και δε φέυγουν ούτε σου επιτρέπουν να βγεις

λογικά αν καταφέρεις και φτάσεις στην εισοδο και βρεις τους "¨αρμοδιους" εισαι οκ αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι να γίνει αυτό

για μένα ειναι καθαρά ευθύνη του καταστήματος ,φυσικά και ξέρουν ποιοι ειναι οι επικίνδυνοι απλά δεν τους πετάνε έξω μη χάσουν τα 10 ευρώπουλα

ξέροντας όλα αυτά όποιος πάει μην πει μετά δεν το ηξερα
το μόνο που μπορεις να κάνεις μετά ειναι να ποστάρεις στο bourdela

το σωστότερο ειναι κλείσιμο του μαγαζιού έστω και με το ζόρι και όταν θα σκεφτουν μια λύση για την ασφάλεια το ξανασυζηταμε

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Όχι δεν γνωρίζω κάποιο περιστατικό
ηδη έχουν αναφέρει με ποστ σχεδον όλοι τους λες να φύγουν και δε φεύγουν και σου λενε οτι δεν υπάρχει περιπτωση να φύγεις αν δεν κανεις ότι θέλουμε

ο άλλος λέει βγάζω νύχια για να τους αντιμετωπίσω

απορώ πως δε γνωρίζεις κάποιο περιστατικο

διάβασε 2-3 ποστ και θα γνωρίζεις μετα

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.724
Πόντοι
201
πολύ αναφορά γίνεται για τους υποτιθέμενους "αρμόδιους" οι οποίοι απο ότι κατάλαβα ειναι καπου έξω στην είσοδο και μέσα μπουκαρουν σε καμπινες και δε φέυγουν ούτε σου επιτρέπουν να βγεις

λογικά αν καταφέρεις και φτάσεις στην εισοδο και βρεις τους "¨αρμοδιους" εισαι οκ αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι να γίνει αυτό

για μένα ειναι καθαρά ευθύνη του καταστήματος ,φυσικά και ξέρουν ποιοι ειναι οι επικίνδυνοι απλά δεν τους πετάνε έξω μη χάσουν τα 10 ευρώπουλα

ξέροντας όλα αυτά όποιος πάει μην πει μετά δεν το ηξερα
το μόνο που μπορεις να κάνεις μετά ειναι να ποστάρεις στο bourdela

το σωστότερο ειναι κλείσιμο του μαγαζιού έστω και με το ζόρι και όταν θα σκεφτουν μια λύση για την ασφάλεια το ξανασυζηταμε
Για μενα αυτο δεν ειναι λυση να κλεισει το μαγαζι.
Δεν μπορει μαζι με τα ξερα να καιγονται τα χλωρα.
Δεν φταινε σε τιποτα ολοι οι υπολοιποι που σεβονται τον χωρο και οσουν πανε να την πληρωσουν και αυτοι.

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Δηλαδη παιζει να γινει κατι χωρις την θεληση σου? Εχει γινει ποτε κατι τετοιο?
απο τα ποστ πυο διαβάζεις δηλαδη που ειπαν στο παιδι δε φεύγεις απο εδώ αν δεν κάνεις ότι θελουμε και απο τον άλλον που γράφει τους λεμε να φύγουν και δε φεύγουν τι συμπερασμα βγάζεις ?
δηλαδη του λενε 2 αντρες και μια γυναικα φύγε και δε φευγει . Αν πας εσύ και του πεις δηλαδη θα φύγει ? δεν ξέρω . Αν εισαι ο Μπρους Λι τότε πάω πάσο

βασικα ειναι και δύσκολο μετά επειδή τι να πεις και σε ποιον? να καλέσεις το 100 ? να ποσταρεις στο bourdela?

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
απο τα ποστ πυο διαβάζεις δηλαδη που ειπαν στο παιδι δε φεύγεις απο εδώ αν δεν κάνεις ότι θελουμε και απο τον άλλον που γράφει τους λεμε να φύγουν και δε φεύγουν τι συμπερασμα βγάζεις ?
δηλαδη του λενε 2 αντρες και μια γυναικα φύγε και δε φευγει . Αν πας εσύ και του πεις δηλαδη θα φύγει ? δεν ξέρω . Αν εισαι ο Μπρους Λι τότε πάω πάσο

βασικα ειναι και δύσκολο μετά επειδή τι να πεις και σε ποιον? να καλέσεις το 100 ? να ποσταρεις στο bourdela?
Εχω διαβασει ολο το thread και εχω μιλησει και με ατομα που απλως λενε για πιεστικους ανθρωπους. Το να με αναγκασει καποιος να κανω κατι που δεν θελω απλα δεν παιζει, εκτος αν μου βγαλουν μαχαιρι. Δεν χρειαζεται να εισαι ο μπρους λι. Οταν ο αλλος θελει σωνει και καλα να του παρεις πιπα η να σε πηδηξει αυτοματα εκθετει ευαισθητα σημεια του σωματος. Ολα εξαρτωνται απο την τρελλα που κουβαλας και αυτο αποτυπωνεται στο βλεμμα σου. Οσο για το μετα, αν γινοταν καποια στραβη στις καμπινες, θα υπηρχε αρχοντικη υποδοχη εξω απο το μαγαζι. Αυτο θα εκανα εγω.

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
Έχω πάει άπειρες φορές από τότε που άνοιξε το ίδρυμα, και συνεχίζω, αν και όχι τόσο συχνά πλέον. Φυσικά, οι περισσότερες ήταν μόνος αλλά τουλάχιστον 5-6 έχω πάει με γυναίκα. Μπορώ με μεγάλη βεβαιότητα να πω ότι τα περιστατικά "δεν φεύγεις από εδώ..." και ο παπάρας που δεν απομακρυνόταν, ήταν απλώς εξαιρέσεις. Καταλαβαίνω τους φίλους που ξενέρωσαν ή φοβήθηκαν κλπ, όμως είναι πραγματικά λάθος να βγάζει κανείς συμπέρασμα από μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δεν χαρακτηρίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των θαμώνων. Αν ήταν έτσι, δεν θα πατούσαν εκεί όχι μόνο ζευγάρια αλλά ούτε άντρες μόνοι. Για την ιδιοκτησία, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να προβλέψει τη συμπεριφορά του εκάστοτε πελάτη όταν μπαίνει στον χώρο, ώστε να του απαγορέψει την είσοδο. Δεν τους υποστηρίζω γιατί δεν τους θεωρώ σωστούς ως συμπεριφορά, αλλά για άλλους λόγους. Σε γενικές γραμμές, σε έναν τέτοιον χώρο, θα πρέπει να περιμένει κανείς διάφορες συμπεριφορές, καθώς εκεί θα μπει και ο σοβαρός (για να βγάλει τις καύλες του και να φύγει) αλλά θα μπει και ο τελειωμένος. Οπότε είναι και θέμα τύχης τι θα συναντήσεις. Όμως, σε γενικές γραμμές ο χώρος είναι πολύ ασφαλής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι για όλους. Οι 9 στους 10 καταλαβαίνουν το όχι, ο ένας ο μαλάκας μπορεί να θέλει να το ακούσει 2-3 φορές ή ακόμα και να τον αγριέψεις λίγο, ή στην πιο ακραία περίπτωση να τον καρφώσεις στο ταμείο και να πάρει τον πούλο. Ναι θα σε ξενερώσει αλλά είναι έτσι. 1 στις 10 ίσως να ξενερώσεις. Για τα ζευγάρια τώρα που ίσως διστάζουν λίγο, αν μου επιτρέπεται, θα πρότεινα να επισκεφτούν τον χώρο σε μια ημέρα και ώρα, χωρίς πολύ κόσμο, δηλαδή σίγουρα όχι Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ. Θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσουν καλά. Τουλάχιστον εγώ όσες φορές πήγα με γυναίκα, πήγαμε σε ψιλοάσχετες ώρες και περάσαμε πολύ καλά, και σχεδόν όλες τις φορές, δώσαμε απλώς μάτι χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς, αφού όμως πρώτα είχαν πάρει το μήνυμα "μην πλησιάζετε, μόνο μάτι¨. Αυτά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καύλα... ακόμα και στους μαλάκες που χαλούν τις φάσεις... απλά να τους καρφώνετε για να παίρνουν τον πούλο σιγά σιγά.

Τελευταία τροποποίηση:

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Έχω πάει άπειρες φορές από τότε που άνοιξε το ίδρυμα, και συνεχίζω, αν και όχι τόσο συχνά πλέον. Φυσικά, οι περισσότερες ήταν μόνος αλλά τουλάχιστον 5-6 έχω πάει με γυναίκα. Μπορώ με μεγάλη βεβαιότητα να πω ότι τα περιστατικά "δεν φεύγεις από εδώ..." και ο παπάρας που δεν απομακρυνόταν, ήταν απλώς εξαιρέσεις. Καταλαβαίνω τους φίλους που ξενέρωσαν ή φοβήθηκαν κλπ, όμως είναι πραγματικά λάθος να βγάζει κανείς συμπέρασμα από μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δεν χαρακτηρίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των θαμώνων. Αν ήταν έτσι, δεν θα πατούσαν εκεί όχι μόνο ζευγάρια αλλά ούτε άντρες μόνοι. Για την ιδιοκτησία, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να προβλέψει τη συμπεριφορά του εκάστοτε πελάτη όταν μπαίνει στον χώρο, ώστε να του απαγορέψει την είσοδο. Δεν τους υποστηρίζω γιατί δεν τους θεωρώ σωστούς ως συμπεριφορά, αλλά για άλλους λόγους. Σε γενικές γραμμές, σε έναν τέτοιον χώρο, θα πρέπει να περιμένει κανείς διάφορες συμπεριφορές, καθώς εκεί θα μπει και ο σοβαρός (για να βγάλει τις καύλες του και να φύγει) αλλά θα μπει και ο τελειωμένος. Οπότε είναι και θέμα τύχης τι θα συναντήσεις. Όμως, σε γενικές γραμμές ο χώρος είναι πολύ ασφαλής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι για όλους. Οι 9 στους 10 καταλαβαίνουν το όχι, ο ένας ο μαλάκας μπορεί να θέλει να το ακούσει 2-3 φορές ή ακόμα και να τον αγριέψεις λίγο, ή στην πιο ακραία περίπτωση να τον καρφώσεις στο ταμείο και να πάρει τον πούλο. Ναι θα σε ξενερώσει αλλά είναι έτσι. 1 στις 10 ίσως να ξενερώσεις. Για τα ζευγάρια τώρα που ίσως διστάζουν λίγο, αν μου επιτρέπεται, θα πρότεινα να επισκεφτούν τον χώρο σε μια ημέρα και ώρα, χωρίς πολύ κόσμο, δηλαδή σίγουρα όχι Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ. Θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσουν καλά. Τουλάχιστον εγώ όσες φορές πήγα με γυναίκα, πήγαμε σε ψιλοάσχετες ώρες και περάσαμε πολύ καλά, και σχεδόν όλες τις φορές, δώσαμε απλώς μάτι χωρίς να μας ενοχλήσεις κανείς, αφού όμως πρώτα είχαν πάρει το μήνυμα "μην πλησιάζετε, μόνο μάτι¨. Αυτά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καύλα... ακόμα και στους μαλάκες που χαλάν τις φάσεις... απλά να τους καρφώνετε για να παίρνουν τον πούλο σιγά σιγά.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και από προσωπική εμπειρία τα ίδια θα έλεγε πως είναι από τους πιο safe χώρους

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Έχω πάει άπειρες φορές από τότε που άνοιξε το ίδρυμα, και συνεχίζω, αν και όχι τόσο συχνά πλέον. Φυσικά, οι περισσότερες ήταν μόνος αλλά τουλάχιστον 5-6 έχω πάει με γυναίκα. Μπορώ με μεγάλη βεβαιότητα να πω ότι τα περιστατικά "δεν φεύγεις από εδώ..." και ο παπάρας που δεν απομακρυνόταν, ήταν απλώς εξαιρέσεις. Καταλαβαίνω τους φίλους που ξενέρωσαν ή φοβήθηκαν κλπ, όμως είναι πραγματικά λάθος να βγάζει κανείς συμπέρασμα από μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δεν χαρακτηρίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των θαμώνων. Αν ήταν έτσι, δεν θα πατούσαν εκεί όχι μόνο ζευγάρια αλλά ούτε άντρες μόνοι. Για την ιδιοκτησία, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να προβλέψει τη συμπεριφορά του εκάστοτε πελάτη όταν μπαίνει στον χώρο, ώστε να του απαγορέψει την είσοδο. Δεν τους υποστηρίζω γιατί δεν τους θεωρώ σωστούς ως συμπεριφορά, αλλά για άλλους λόγους. Σε γενικές γραμμές, σε έναν τέτοιον χώρο, θα πρέπει να περιμένει κανείς διάφορες συμπεριφορές, καθώς εκεί θα μπει και ο σοβαρός (για να βγάλει τις καύλες του και να φύγει) αλλά θα μπει και ο τελειωμένος. Οπότε είναι και θέμα τύχης τι θα συναντήσεις. Όμως, σε γενικές γραμμές ο χώρος είναι πολύ ασφαλής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι για όλους. Οι 9 στους 10 καταλαβαίνουν το όχι, ο ένας ο μαλάκας μπορεί να θέλει να το ακούσει 2-3 φορές ή ακόμα και να τον αγριέψεις λίγο, ή στην πιο ακραία περίπτωση να τον καρφώσεις στο ταμείο και να πάρει τον πούλο. Ναι θα σε ξενερώσει αλλά είναι έτσι. 1 στις 10 ίσως να ξενερώσεις. Για τα ζευγάρια τώρα που ίσως διστάζουν λίγο, αν μου επιτρέπεται, θα πρότεινα να επισκεφτούν τον χώρο σε μια ημέρα και ώρα, χωρίς πολύ κόσμο, δηλαδή σίγουρα όχι Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ. Θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσουν καλά. Τουλάχιστον εγώ όσες φορές πήγα με γυναίκα, πήγαμε σε ψιλοάσχετες ώρες και περάσαμε πολύ καλά, και σχεδόν όλες τις φορές, δώσαμε απλώς μάτι χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς, αφού όμως πρώτα είχαν πάρει το μήνυμα "μην πλησιάζετε, μόνο μάτι¨. Αυτά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καύλα... ακόμα και στους μαλάκες που χαλούν τις φάσεις... απλά να τους καρφώνετε για να παίρνουν τον πούλο σιγά σιγά.
το οτι υπάρχουν ζώα που δεν καταλαβαίνουν απο όχι δεν ειναι ευθυνη του καταστήματος

πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τα ζώα αυτά

ευθυνη του καταστήματος ειναι οτι δέχεται τα ζώα αυτα γιατι αποκλειεται να ειναι πάνω απο 4-5 και αποκλειεται να μην τα ξέρουν .Η μεγάλη πλειοψηφία ειναι σωστή πάντα

λογικά θα σκέφτονται μην τυχόν χάσουμε το δεκάρικο απο τα ζώα αυτά γιαυτό κυκλοφορουν εκει αλλά στην ουσία οικονομική ζημια τους κάνουν

δεν ειναι πολύ κολακευτική και διαφημιστική η παρουσία των ζώων αυτών ...

άλλη εξήγηση που δεν αποκλειεται ειναι οι ίδιοι που έχουν το μαγαζί να ειναι τα ζώα αυτά που δεν καταλαβαίνουν απο όχι οποτε δε γινεται να παρουν το μπουλο

Τελευταία τροποποίηση:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Έχω πετύχει ζώα έχω πετύχει κριπουλες από εκεί και πέρα το μαγαζί το βρίσκω πολύ ασφαλές σε σχέση με όλα τα άλλα που υπάρχουν πάω πάνω από πέντε χρόνια και έχω και ανάλογη εμπειρία προ πολλών ετών που είχε ένας φίλος κάτι παρόμοιο

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
366
Πόντοι
20
κοινη λογικη - θρεντ στο μπουρδελα 0-1
ας κανουμε ενα σαμ απ για το πως πηγε η κουβεντα μεχρι τωρα.
μπηκε ενας τυπος που ΜΟΛΙΣ γραφτηκε.
εκανε ενα παραπονο οτι του την επεσε σκληρα καποιος σε μια καμπινα.
μπηκαν 4-5 μυστες που ειπαν οτι το ιδρυμα ειναι ασφαλες, πως φημιζεται για την ευγενεια των θαμώνων και τα σχετικα.(αναμενόμενο)
μπηκαν 3-4 μυστες που ειπαν πως εχουν πεσει σε επιμονους αλλα πως γενικως ακομα και αυτοι το πιανουν το μηνυμα. (αντε και αυτο αναμενομενο0
και στα ξαφνικα ενα συγκεκριμενο μέλος μεχρι τωρα μας εχει πει πως πρεπει να εχουμε μαζι μας καλαζνικοφ, πως οι ''αρμοδιοι'' ξερουν αλλα το επιτρεπουν να συμβαίνει πως πρεπει να κλεισουν το μαγαζι με το ζορι για καποιες μερες (ποιοι??) και εν τελει πως ισως οι ''αρμοδιοι'' να ειναι και οι ιδιοι που το κανουν.
πιστευω οτι με λιγη ακομα υπομονη το θεμα θα κλιμακωθει και θα καταληξουμε ολοι μαζι ευτυχισμενοι στο συμπερασμα πως οι αρμοδιοι ειναι εξωγηινοι και πως αυτοι που δεν παιρνουν απο οχι ειναι φιλοι του μητσοτακη και πως οι μισοι πελατες ειναι ερπετομορφοι οπως ο τσιπρας και η ελισάβετ.

εγω θα ελεγα πως ο χωρος ειναι γενικως ασφαλης, πως μπροστα στα ματια μου εχω δει να πετανε εξω τυπο που το ψιλομαλακισε, πως υπαρχει ενας τυπος που καθαριζει και περιφερεται στο σινεμα, οποτε ακομα και σε αυτον μπορεις να ενημερωσεις, πως παντα υπαρχει ατομο στο ταμειο που μπορεις να κανεις τα παραπονα σου και πως γενικως, πιο σωστα απο ολους τα λεει ο συντροφος @lust4all αλλα και ο @Citizen8212 τους οποιους και υπερθεματιζω.

φυσικα βλακες υπαρχουν παντα, ακομα και σε σουπερμαρκετ μπορεις να πας και να διασταυρωθεις με καποιον τοσο χαζο ωστε να σου χαλασει η μερα.
εγω θα ελεγα πως οποιος ερχεται στο σινεμα και βλεπει κατι που δεν του αρεσει, να κανει ενα παραπονο στην εισοδο.

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
κοινη λογικη - θρεντ στο μπουρδελα 0-1
ας κανουμε ενα σαμ απ για το πως πηγε η κουβεντα μεχρι τωρα.
μπηκε ενας τυπος που ΜΟΛΙΣ γραφτηκε.
εκανε ενα παραπονο οτι του την επεσε σκληρα καποιος σε μια καμπινα.
μπηκαν 4-5 μυστες που ειπαν οτι το ιδρυμα ειναι ασφαλες, πως φημιζεται για την ευγενεια των θαμώνων και τα σχετικα.(αναμενόμενο)
μπηκαν 3-4 μυστες που ειπαν πως εχουν πεσει σε επιμονους αλλα πως γενικως ακομα και αυτοι το πιανουν το μηνυμα. (αντε και αυτο αναμενομενο0
και στα ξαφνικα ενα συγκεκριμενο μέλος μεχρι τωρα μας εχει πει πως πρεπει να εχουμε μαζι μας καλαζνικοφ, πως οι ''αρμοδιοι'' ξερουν αλλα το επιτρεπουν να συμβαίνει πως πρεπει να κλεισουν το μαγαζι με το ζορι για καποιες μερες (ποιοι??) και εν τελει πως ισως οι ''αρμοδιοι'' να ειναι και οι ιδιοι που το κανουν.
πιστευω οτι με λιγη ακομα υπομονη το θεμα θα κλιμακωθει και θα καταληξουμε ολοι μαζι ευτυχισμενοι στο συμπερασμα πως οι αρμοδιοι ειναι εξωγηινοι και πως αυτοι που δεν παιρνουν απο οχι ειναι φιλοι του μητσοτακη και πως οι μισοι πελατες ειναι ερπετομορφοι οπως ο τσιπρας και η ελισάβετ.

εγω θα ελεγα πως ο χωρος ειναι γενικως ασφαλης, πως μπροστα στα ματια μου εχω δει να πετανε εξω τυπο που το ψιλομαλακισε, πως υπαρχει ενας τυπος που καθαριζει και περιφερεται στο σινεμα, οποτε ακομα και σε αυτον μπορεις να ενημερωσεις, πως παντα υπαρχει ατομο στο ταμειο που μπορεις να κανεις τα παραπονα σου και πως γενικως, πιο σωστα απο ολους τα λεει ο συντροφος @lust4all αλλα και ο @Citizen8212 τους οποιους και υπερθεματιζω.

φυσικα βλακες υπαρχουν παντα, ακομα και σε σουπερμαρκετ μπορεις να πας και να διασταυρωθεις με καποιον τοσο χαζο ωστε να σου χαλασει η μερα.
εγω θα ελεγα πως οποιος ερχεται στο σινεμα και βλεπει κατι που δεν του αρεσει, να κανει ενα παραπονο στην εισοδο.

υπερθεματίζεις επιλεκτικα βλέπω όσους λένε οτι ειναι πολύ ασφαλες μέρος.Ας ελπισουμε οτι ειναι όπως μας τα λες.

δε χρειάζεται να κάνεις υποδειξεις προς τα που πάει η κουβέντα .Ειπες τη γνωμη σου οτι ειναι ασφαλες μαγαζι σεβαστο .Δε νομίζω να έχεις διοριστει απο κάποιον ως η "κοινη λογική "

αυτος που μπήκε να γράψει οτι δεχτηκε απειλες καλα του έκαναν επειδή δεν ειναι πολύ καιρο μέλος ?Αυτό ειναι η "κοινη λογική " ? Εκει δε σε ειδα να υπερθεματισεις

θεωρώ κάτω απο 1 στο τρισεκατομυριο την πιθανοτητα να μην ξέρουν οι "αρμόδιοι" ποια ειναι τα γνωστά ζώα που κυκλοφορουν εκει γιαυτο προτεινα λουκέτο μεχρι νεοτερας ή άκυρο απο όλους μας.Αυτό λέει η κοινή λογική .Δε φταινε τα ζώα φταίει αυτός που έχει το μαγαζί και τους αφήνει άρα για μένα ειναι και αυτός ζώο. Νομικα και απο μια καταγγελία μπορει να μπει λουκέτο δε χρειάζονται πολλές .Δε θα πει το δικαστηριο " ο καταγγέλων απο οτι βλέπουμε ειναι λίγο καιρο εγγεγραμενο μέλος στο bourdela άρα συνεχίζουμε κανονικα

αν τα ζώα αυτά ειναι κάποιος του μαγαζιου ή φίλος του μαγαζιου ειναι δύσκολο να παρει το μπουλο (στην ελλάδα ειμαστε )

γράφεις "όποιος έρχεται στο σινεμά" δε γράφεις όποιος πάει στο σινεμα ,άρα φαντάζομαι εσύ εισαι στο σινεμα και ποστάρεις ?αυτοκαρφώνεσαι . Ετσι εξηγείται το υπερθεματισμα το επιλεκτικο

θα συμφωνησω στο τελευταίο που γράφεις για τα παράπονα στην εισοδο αλλά να παιρνουν το μπουλο οριστικα όσοι ενοχλουν αλλιώς δεν έχει νόημα.Οι βλάκες που γράφεις δεν ειναι άπειροι.4-5 ειναι

για μενα ειναι πολύ καλή ιδέα το μαγαζί αυτό και δεν υπάρχουν πολλά αναλογα .Αρκει να δοθει έμφαση στην ασφάλεια πρώτα .Αυτό θα το κανει πολύ ανώτερο

Τελευταία τροποποίηση:

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
υπερθεματίζεις επιλεκτικα βλέπω όσους λένε οτι ειναι πολύ ασφαλες μέρος.Ας ελπισουμε οτι ειναι όπως μας τα λες.

δε χρειάζεται να κάνεις υποδειξεις προς τα που πάει η κουβέντα .Ειπες τη γνωμη σου οτι ειναι ασφαλες μαγαζι σεβαστο .Δε νομίζω να έχεις διοριστει απο κάποιον ως η "κοινη λογική "

αυτος που μπήκε να γράψει οτι δεχτηκε απειλες καλα του έκαναν επειδή δεν ειναι πολύ καιρο μέλος ?Αυτό ειναι η "κοινη λογική " ? Εκει δε σε ειδα να υπερθεματισεις

θεωρώ κάτω απο 1 στο τρισεκατομυριο την πιθανοτητα να μην ξέρουν οι "αρμόδιοι" ποια ειναι τα γνωστά ζώα που κυκλοφορουν εκει γιαυτο προτεινα λουκέτο μεχρι νεοτερας ή άκυρο απο όλους μας.Αυτό λέει η κοινή λογική .Δε φταινε τα ζώα φταίει αυτός που έχει το μαγαζί και τους αφήνει άρα για μένα ειναι και αυτός ζώο. Νομικα και απο μια καταγγελία μπορει να μπει λουκέτο δε χρειάζονται πολλές .Δε θα πει το δικαστηριο " ο καταγγέλων απο οτι βλέπουμε ειναι λίγο καιρο εγγεγραμενο μέλος στο bourdela άρα συνεχίζουμε κανονικα

αν τα ζώα αυτά ειναι κάποιος του μαγαζιου ή φίλος του μαγαζιου ειναι δύσκολο να παρει το μπουλο (στην ελλάδα ειμαστε )

γράφεις "όποιος έρχεται στο σινεμά" δε γράφεις όποιος πάει στο σινεμα ,άρα φαντάζομαι εσύ εισαι στο σινεμα και ποστάρεις ?αυτοκαρφώνεσαι . Ετσι εξηγείται το υπερθεματισμα το επιλεκτικο

θα συμφωνησω στο τελευταίο που γράφεις για τα παράπονα στην εισοδο αλλά να παιρνουν το μπουλο οριστικα όσοι ενοχλουν αλλιώς δεν έχει νόημα.Οι βλάκες που γράφεις δεν ειναι άπειροι.4-5 ειναι

για μενα ειναι πολύ καλή ιδέα το μαγαζί αυτό και δεν υπάρχουν πολλά αναλογα .Αρκει να δοθει έμφαση στην ασφάλεια πρώτα .Αυτό θα το κανει πολύ ανώτΦίλε

για μενα ειναι πολύ καλή ιδέα το μαγαζί αυτό και δεν υπάρχουν πολλά αναλογα .Αρκει να δοθει έμφαση στην ασφάλεια πρώτα .Αυτό θα το κανει πολύ ανώτερο
Φίλε μου, είπες την εμπειρία σου και την γνώμη σου. Σε ακούσαμε όλοι. Με το να γράφεις ξανά τα ίδια και τα ίδια, δεν προσθέτεις κάτι, αντίθετα είναι σα να προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου σε όσους απλά διαφωνούμε μαζί σου. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Και όποιος αποφασίσει πως δεν γουστάρει, ας μην (ξανα)πάει εκεί. Απλά είναι τα πράγματα. Και ας πάμε παρακάτω. Καλή χρονιά σου εύχομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom