Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλους. Δεν έχει καμία σημασία η σεξουαλική κατεύθυνση του κάθε ένα για την συμπεριφορά του. Οπότε, οι χαρακτηρισμοί πηγαίνουν άπατοι. Ίσα - ίσα, είμαι 40 και παω εκεί από όταν άνοιξε, και το υπόγειο ήταν τσιμέντα.
Οπότε, σας λέω πως, όλα τα alpha males της φακής που απευθύνουν χαρακτηρισμούς, είναι και αυτοί που δεν κάνουν ποτέ τίποτα εκεί, ή είναι τόσο vanilla που τελειώνουν στο τρίλεπτο και φεύγουν με το κεφάλι κάτω.
Ως πανηδονιστής, έχω πάει ως solo επισκέπτης με ζευγάρια, cross & trans άτομα στα τόσα χρόνια. Πάντα έλεγα ένα "γεια", έπαιρνα την συναίνεση, και έβγαζα τα γούστα μου. Ως επισκέπτης με την κοπέλα μου, έχω δει και πως είναι από την άλλη πλευρά του καθρέπτη.
Λείπει η ευγένεια, λείπει το να μιλάει ο κόσμος και να ρωτάει πριν το οτιδήποτε, και δυστυχώς, έχει αλλάξει η φόρμα. Το αμιγώς ακοινώνητο ήταν καλτ, τώρα όμως είναι φοβερά πιεστικό και οριακά τρομακτικό - και το λέμε ως ζευγάρι χωρίς κανένα απωθημένο. Δεν είναι να απορεί, εν τέλει, κανείς με μερικούς., σαν καθρέπτης του τί πλέον γίνεται και στην κοινωνία. Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος.
Την τελευταία φορά, απλά γελάγαμε, κάναμε την φάση μας, και ενώ προχωρούσαμε στον χώρο, αλλάζαμε επίτηδες κατεύθυνση τρεις και τέσσερις φορές, για την καυλάντα, να κάνει και λίγο cardio ο κόσμος βρε παιδί μου.
Οπότε, σαν ζευγάρι ή θα κάνεις την καύλα σου, ή θα παίξεις rc τηλεκατευθυνόμενα, αλλά με ανθρώπους. Τρεις-τέσσερις ειδικά, έχουν ανεξάντλητη μπαταρία!
I miss the older times.