Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (8 μέλη και 64 επισκέπτες)

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.720
Πόντοι
201
Τυχαιο φαινεται θα ηταν φιλε.
Θα επεσες σε τιποτα σκληροπυρηνικούς γαμιαδες που ειχαν ξεμεινει απο το βραδυ της Πρωτοχρονιας.
Το ιδρυμα φημιζεται για την ευγενια και τους τροπους των θαμωνων του.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Τυχαιο φαινεται θα ηταν φιλε.
Θα επεσες σε τιποτα σκληροπυρηνικούς γαμιαδες που ειχαν ξεμεινει απο το βραδυ της Πρωτοχρονιας.
Το ιδρυμα φημιζεται για την ευγενια και τους τροπους των θαμωνων του.
Απαράδεκτο

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Τ καταπίεση είναι αυτή ; Να κλείνω το πορτάκι στην καμπίνα να λέω δεν θέλω και η απάντηση είναι αν δεν το πάρεις στο στόμα σου δεν φεύγεις
Μου έχει τύχει αρκετές φορές...
Πλέον έχω μάθει να το ξεκόβω από την αρχή...

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Τ καταπίεση είναι αυτή ; Να κλείνω το πορτάκι στην καμπίνα να λέω δεν θέλω και η απάντηση είναι αν δεν το πάρεις στο στόμα σου δεν φεύγεις
καλό ειναι να γράφονται αυτά για να ξέρει κάποιος που ίιιιιιισως ειχε σκοπό να πάει

επειδή διαβάζουμε απο άλλους συγκεκριμενους (περιεργο αυτο ) περασαμε τέλεια φανταστικα κτλ

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
καλό ειναι να γράφονται αυτά για να ξέρει κάποιος που ίιιιιιισως ειχε σκοπό να πάει

επειδή διαβάζουμε απο άλλους συγκεκριμενους (περιεργο αυτο ) περασαμε τέλεια φανταστικα κτλ
Γενικά, υπάρχει έλεγχος και μπορεί κάποιος να περιορίσει κάποιους βλαμμένους που δεν καταλαβαίνουν το ΟΧΙ. Απλώς θέλει να επιμείνεις αυστηρα και να το ξεκοψεις που πολλές φορές στην μεγάλη καύλα είναι σπαστικό.

Έχω συναντήσει πολλούς επίμονους, αλλά αν δω ότι δεν καταλαβαίνουν βγάζω νύχια.

Το μέρος πάντως είναι σούπερ ασφαλές

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Γενικά, υπάρχει έλεγχος και μπορεί κάποιος να περιορίσει κάποιους βλαμμένους που δεν καταλαβαίνουν το ΟΧΙ. Απλώς θέλει να επιμείνεις αυστηρα και να το ξεκοψεις που πολλές φορές στην μεγάλη καύλα είναι σπαστικό.

Έχω συναντήσει πολλούς επίμονους, αλλά αν δω ότι δεν καταλαβαίνουν βγάζω νύχια.

Το μέρος πάντως είναι σούπερ ασφαλές
και εγώ έτσι πιστεύω

αν πας με νύχια μαχαίρια καλασνικοφ πιστευω θεωρητικα είσαι ασφαλής
πάνοπλος δε θα υπάρχει θέμα ασφάλειας θεωρώ
shit happens φυσικα και άντε να βρεις το δικιο σου μετά

Τελευταία τροποποίηση:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Tελικα τι εγινε στην συγκεκριμενη περιπτωση? Εχω σοκαριστει μονο στην ιδεα να μου συμβει αυτο.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915

Ήρθα 4 η ώρα και όλοι πέσατε πάνω μου σηκώθηκα και έφυγα

Τύπε σε προειδοποιήσαμε να πήγαινες για κεμπάπ στον Θανάση αλλά δεν άκουσες, τώρα μη ζητάς τα ρέστα :confused::confused:

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
αν είναι να πας προετοιμασμενος με νύχια και με δόντια να παλέψεις για την ασφάλεια σου ειναι αδύνατο να υπάρχει καύλα σε όλο αυτό

χωρίς συναινεση δεν παιζει να περάσεις καλά

ας το κλεισουν το μαγαζί ένα μεγάλο διάστημα να σκεφτουν πρώτα την ασφάλεια όσων επισκεπτονται και μετά το ξανανοιγουν

δε νομίζω να ειναι τόσο σημαντικα τα 10 ευρώ απο 5-6 επικινδυνους που δε σέβονται τιποτα

φυσικα αυτοι οι 5-6 αν ήξεραν οτι θα πεταχτουν έξω με τις κλωτσιες θα είχαν καλύτερη συμπεριφορα .Είναι θέμα του καταστήματος αυτο βέβαια

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
257
Πόντοι
21
αν είναι να πας προετοιμασμενος με νύχια και με δόντια να παλέψεις για την ασφάλεια σου ειναι αδύνατο να υπάρχει καύλα σε όλο αυτό

χωρίς συναινεση δεν παιζει να περάσεις καλά

ας το κλεισουν το μαγαζί ένα μεγάλο διάστημα να σκεφτουν πρώτα την ασφάλεια όσων επισκεπτονται και μετά το ξανανοιγουν

δε νομίζω να ειναι τόσο σημαντικα τα 10 ευρώ απο 5-6 επικινδυνους που δε σέβονται τιποτα

φυσικα αυτοι οι 5-6 αν ήξεραν οτι θα πεταχτουν έξω με τις κλωτσιες θα είχαν καλύτερη συμπεριφορα .Είναι θέμα του καταστήματος αυτο βέβαια
Σωστό αυτο... έπρεπε να το έλεγες μπροστά στην εισοδο το σκηνικό και πιστεύω θα έπραταν αναλόγως και οι ίδιοι. Αντε να τελειώνουμε με τους τελειωμένους. Έρχονται οι κρυφές και βγάζουν τα κόμπλεξ τους.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Σωστό αυτο... έπρεπε να το έλεγες μπροστά στην εισοδο το σκηνικό και πιστεύω θα έπραταν αναλόγως και οι ίδιοι. Αντε να τελειώνουμε με τους τελειωμένους. Έρχονται οι κρυφές και βγάζουν τα κόμπλεξ τους.
εγω τι να πω στην εισοδο

δεν πήγα εγώ

το παιδι πάνω πήγε

ναι θα πηγαινα αλλά δεν ειμαι σε φάση να μάθω να παλεύω με νύχια και με δόντια

όταν το μαγαζί τους επιτρεπει να μπαινουν και να έχουν ελευθερα αυτή τη συμπεριφορα εγώ τι να πάω να πω μετά στην εισοδο

τα παραπονά του στο δήμαρχο όποιος πάει και έχει παράπονο ή το πολύ πολύ μπαίνει στο bourdela να ποστάρει (σωθήκαμε )

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Άλλοι παραπονιέστε γιατί φεύγετε αγαμητοι από το ίδρυμα και άλλοι κλαιγεστε γιατί σας κυνηγάνε να σας γαμησουν. Άβυσσος και η ψυχή του πουστη τελικά :confused::confused:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Εγώ οποίος με ενοχλεί του χωνομαι στα ίσια και μετά πάω στην είσοδο και το λέω εν ανάγκη τον δείχνω με το δάχτυλο στους αρμόδιους και τελειώνει το παραμύθι

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Εγώ οποίος με ενοχλεί του χωνομαι στα ίσια και μετά πάω στην είσοδο και το λέω εν ανάγκη τον δείχνω με το δάχτυλο στους αρμόδιους και τελειώνει το παραμύθι
αν εισαι κλεισμένος σε ένα δωματιάκι και σου φωνάζουν απο έξω δε βγαινεις απο εδώ αν δεν .... κτλ το να πας στην εισοδο να επικοινωνήσεις με τους αρμόδιους δεν ξέρω πόσο ειναι εφικτό

καλά το πολύ πολύ παίρνεις κανενα τηλέφωνο ξερωγω

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
455
Πόντοι
20
Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλους. Δεν έχει καμία σημασία η σεξουαλική κατεύθυνση του κάθε ένα για την συμπεριφορά του. Οπότε, οι χαρακτηρισμοί πηγαίνουν άπατοι. Ίσα - ίσα, είμαι 40 και παω εκεί από όταν άνοιξε, και το υπόγειο ήταν τσιμέντα.

Οπότε, σας λέω πως, όλα τα alpha males της φακής που απευθύνουν χαρακτηρισμούς, είναι και αυτοί που δεν κάνουν ποτέ τίποτα εκεί, ή είναι τόσο vanilla που τελειώνουν στο τρίλεπτο και φεύγουν με το κεφάλι κάτω.

Ως πανηδονιστής, έχω πάει ως solo επισκέπτης με ζευγάρια, cross & trans άτομα στα τόσα χρόνια. Πάντα έλεγα ένα "γεια", έπαιρνα την συναίνεση, και έβγαζα τα γούστα μου. Ως επισκέπτης με την κοπέλα μου, έχω δει και πως είναι από την άλλη πλευρά του καθρέπτη.

Λείπει η ευγένεια, λείπει το να μιλάει ο κόσμος και να ρωτάει πριν το οτιδήποτε, και δυστυχώς, έχει αλλάξει η φόρμα. Το αμιγώς ακοινώνητο ήταν καλτ, τώρα όμως είναι φοβερά πιεστικό και οριακά τρομακτικό - και το λέμε ως ζευγάρι χωρίς κανένα απωθημένο. Δεν είναι να απορεί, εν τέλει, κανείς με μερικούς., σαν καθρέπτης του τί πλέον γίνεται και στην κοινωνία. Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος.

Την τελευταία φορά, απλά γελάγαμε, κάναμε την φάση μας, και ενώ προχωρούσαμε στον χώρο, αλλάζαμε επίτηδες κατεύθυνση τρεις και τέσσερις φορές, για την καυλάντα, να κάνει και λίγο cardio ο κόσμος βρε παιδί μου.

Οπότε, σαν ζευγάρι ή θα κάνεις την καύλα σου, ή θα παίξεις rc τηλεκατευθυνόμενα, αλλά με ανθρώπους. Τρεις-τέσσερις ειδικά, έχουν ανεξάντλητη μπαταρία!

I miss the older times.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom