You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Τα παίρνω χοντρά , πριν λίγες μέρες μας είχε πει ότι θα έρθει μάλλον την Κυριακή, το ότι κάνω γούστο το γατάκι, δεν σημαίνει ότι είμαι Νταβας, καλές γιορτέςΤο άκουσες ρε φίλε ; Μήπως είσαι νταβας της ή είσαι η κιτι?
Προσωπικά, ενημέρωση εμείς ποτέ και καμία φορά από εδώ και πέρα για το πότε θα έρθουμε μαζί - πολλοί οι απαίδευτοι και οι πιεστικοί, που δεν ακούν το ''όχι''. Έχουμε αναρωτηθεί εάν το επόμενο στάδιο πρέπει να είναι η χειροδικία. Πού χάθηκε ο μεταιχμιακός ρομαντισμός του ύστερου Μεσαίωνα, το Αναγεννησιακό κάλλος του απρόβλεπτου, η φορμαλιστική ευγλωττία των γυμνών σωμάτων στο αέναο γίγνεσθαι της ηδονής; Μόνο καταπίεση, και ο κυκεώνας της γαστέρας των μνημών μας, ωθεί σε εσώτερα γαμωσταυρίδια αποφευκτικών μηχανισμών, ελέω αποτροπής των εσωτερικών συγκρουσιακών μας συναισθημάτων, ώστε να μην βληθεί περαιτέρω ο ψυχισμός μας. Το random visit είναι και το
καλύτερο.
Η καύλα σε αυτά τα μέρη είναι το "τυχαίο". Όταν το καταλάβουν κάποιοι , τότε θα περάσουν και σούπερ.
Ντουντούκες σε τσοντάδικο είναι σαν κράχτης ταβέρνας σε τουριστική περιοχή.
απο τη στιγμή που λες οτι δε σου απαντάει σε μυνήματα σου δηλαδή αν σου δώσει το telegram τι ακριβώς θα αλλάξει ? το πιθανότερο να μην απαντάει και στο telegramοποιος μάθει νέα για αυτή εδώ τη γνωστή γιατί δεν απαντάει Κ σε μηνύματα Κ εγώ θολώνω μαζί της αν θα ξανά έρθει ας γράψει εδώ η δε προσωπικό μήνυμα !![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 456
να περασει και των φωτων και μεταΤα είπαμε πρίν 2 μέρες και θα έρθει μετά τίς 7 Ιανουαρίου
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 201
Αφού ο άλλος μίλησε μαζί της εκεί ίσως έχει πολλά μηνύματα στα apps ta alla κ δεν το βλέπει ρε φίλεαπο τη στιγμή που λες οτι δε σου απαντάει σε μυνήματα σου δηλαδή αν σου δώσει το telegram τι ακριβώς θα αλλάξει ? το πιθανότερο να μην απαντάει και στο telegram
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Και να μάθω ρε χαχανουλη δεν θα σου πω εσένα, την ίδια ερώτηση έκανα ρε μπαγασα εχθές και με έβγαλες νταβα και Κίττυ, τώρα να σε πω νταβα της Νικόλ ή μήπως είσαι η Νικόλ ???οποιος μάθει νέα για αυτή εδώ τη γνωστή γιατί δεν απαντάει Κ σε μηνύματα Κ εγώ θολώνω μαζί της αν θα ξανά έρθει ας γράψει εδώ η δε προσωπικό μήνυμα !![]()
Loxias35mk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Like
- 207
- Πόντοι
- 0
Πάντα έτσι κάνουν. Δύο φορές έχουμε έρθει και μας έχουν χαλάσει που μαζεύονται σαν τα Λιγουρια. Ρε παιδιά δώστε χώρο στο ζευγάρι, μην πιέζετε και με υπομονή ίσως γίνει κάτι. Τα να εκθειάζεται καταστάσεις, μόνο αντίστροφα αποτελέσματα έχει...Μηδέν φίλε…
15 λιγούρια έτρεχαν από πίσω της,έκαναν κίνηση κάποια στιγμή σε καμπίνα και όταν είδαν τόσο κόσμο ξενερωσαν και έφυγαν…
Twonakedstars
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 20
Συμφωνούμε απόλυτα!!Πάντα έτσι κάνουν. Δύο φορές έχουμε έρθει και μας έχουν χαλάσει που μαζεύονται σαν τα Λιγουρια. Ρε παιδιά δώστε χώρο στο ζευγάρι, μην πιέζετε και με υπομονή ίσως γίνει κάτι. Τα να εκθειάζεται καταστάσεις, μόνο αντίστροφα αποτελέσματα έχει...
Και εμείς δύο φορές που πήγαμε για να μας πάρουν μάτι που μας αρέσει, έγιναν πολυ πιεστικοι και ξενερωσαμε όλοι...
Ακριβώς το ίδιο και εμείς...Συμφωνούμε απόλυτα!!
Και εμείς δύο φορές που πήγαμε για να μας πάρουν μάτι που μας αρέσει, έγιναν πολυ πιεστικοι και ξενερωσαμε όλοι...
Loxias35mk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Like
- 207
- Πόντοι
- 0
Παίζει ναιΑ οκ παίζει πίεση δλδ.. αυτό όντως μπορεί να ξενερώσει καταστάσεις!
Ko3371
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Πώς και δεν πήγε ο Κωστάκης να τους χέσει κιόλας;πήγα εγώ για 50 ευρώ φίλε μετα απο πολλά παζάρια
captain 69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 21.149
- Πόντοι
- 5.956
Από τις πολλές γκόμενες με καμπανέλια που βλέπουν συνήθως τα ζόμπι εκεί μέσα τύπε, αν κάτσει πραγματικό μουνί αφηνιάζουν.Α οκ παίζει πίεση δλδ.. αυτό όντως μπορεί να ξενερώσει καταστάσεις!
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 33.038
- Πόντοι
- 4.936
Εδώ ονομάζουν κορίτσι ότι φοράει περούκαΑπό τις πολλές γκόμενες με καμπανέλια που βλέπουν συνήθως τα ζόμπι εκεί μέσα τύπε, αν κάτσει πραγματικό μουνί αφηνιάζουν.
Sia cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2025
- Like
- 436
- Πόντοι
- 20
Εγώ πάντως ήμουν κέντρο και εχω έρθει μια βόλτα. Δεν νομίζω να έχει πολλή κίνηση πάντως.Σήμερα θά πάει καμία θηλυκιά η κανένα ζευγάρι?
Αυτή η κωλάρα φίλε είναι ότι καλύτερο υπάρχει.. λίγο υπομονή και θα είναι πάλι κοντά μας να μας ξεκαβλωσει όπως μόνο αυτή ξέρειοποιος μάθει νέα για αυτή εδώ τη γνωστή γιατί δεν απαντάει Κ σε μηνύματα Κ εγώ θολώνω μαζί της αν θα ξανά έρθει ας γράψει εδώ η δε προσωπικό μήνυμα !![]()
Ακολουθήστε το λινκ στο τελεγκραμ για φάση που οργανώνουμε σε σουίτα στο Πρίαμο με κωλάρα μόνη της κ λίγοι από έμας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113