Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Δεν κάνατε καμία ανάρτηση να ενημερώσετε κόσμο όμως
Είμασταν 2 μας στη καμπίνα πολύ ώρα κ η δίπλα ήταν άδεια κ η αλήθεια είναι χωρίς παρεξήγηση λίγοι έμπαιναν μέσα Γενικά δε πλησίασαν καν μόνο κοιταζαν

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Είμασταν 2 μας στη καμπίνα πολύ ώρα κ η δίπλα ήταν άδεια κ η αλήθεια είναι χωρίς παρεξήγηση λίγοι έμπαιναν μέσα Γενικά δε πλησίασαν καν μόνο κοιταζαν
Εγώ θα σάς είχα πετάξει από παράθυρακι να το αρπάξετε με το στόμα

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Εγώ θα σάς είχα πετάξει από παράθυρακι να το αρπάξετε με το στόμα
Οι πιο πολύ απλά περπατούσαν η στεκοντουσταν ακίνητοι χωρίς να κάνουν τίποτα.καλα δε περάσαμε κ άσχημα αλλά η κάποιοι ήταν άτολμοι ή δεν άρεσαμε

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Οι πιο πολύ απλά περπατούσαν η στεκοντουσταν ακίνητοι χωρίς να κάνουν τίποτα.καλα δε περάσαμε κ άσχημα αλλά η κάποιοι ήταν άτολμοι ή δεν άρεσαμε
Όταν πας εκεί και βλέπεις 2 μουναρες πρέπει να μπεις και να ξελαρύγγιασεις και να ξεκώλιασεις

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Όταν πας εκεί και βλέπεις 2 μουναρες πρέπει να μπεις και να ξελαρύγγιασεις και να ξεκώλιασεις
Καλά να γίνουν αυτά αλλά κάπως πιο ήρεμα 2 χτες ήταν πιο απότομοι κ αγαρμποι κ τους ξεκοψα αμέσως δε μπορώ τα αγρια μου τη σπάει.αλλοι ήταν πολύ εντάξει περάσανε τέλεια μαζί μας κ μας ευχαρίστησαν

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Καλά να γίνουν αυτά αλλά κάπως πιο ήρεμα 2 χτες ήταν πιο απότομοι κ αγαρμποι κ τους ξεκοψα αμέσως δε μπορώ τα αγρια μου τη σπάει.αλλοι ήταν πολύ εντάξει περάσανε τέλεια μαζί μας κ μας ευχαρίστησαν
Δεν είναι θέμα αγριάδας, είναι θέμα καλοπέρασης

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
388
Πόντοι
21
Σκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
ελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορεις

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
388
Πόντοι
21

Viper666

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
26
Πόντοι
0

Αν μπορω; Δεν φαίνεται το μνμ ολόκληρο..

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
442
Πόντοι
20
Στους καναπέδες μετά όμως περάσαμε ωραία. Και όταν κατεβηκαμε στις κάτω καμπίνες. Μάλλον οι καμπίνες πάνω δεν εμπνέουν. :D::D: Ήταν ωραία όμως. Την επόμενη φορά θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα για να μαζευτούμε πολλοί!

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Στους καναπέδες μετά όμως περάσαμε ωραία. Και όταν κατεβηκαμε στις κάτω καμπίνες. Μάλλον οι καμπίνες πάνω δεν εμπνέουν. :D::D: Ήταν ωραία όμως. Την επόμενη φορά θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα για να μαζευτούμε πολλοί!
Και να πάτε στο κάτω στα κάγκελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom