You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 263353
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Είμασταν 2 μας στη καμπίνα πολύ ώρα κ η δίπλα ήταν άδεια κ η αλήθεια είναι χωρίς παρεξήγηση λίγοι έμπαιναν μέσα Γενικά δε πλησίασαν καν μόνο κοιταζανΔεν κάνατε καμία ανάρτηση να ενημερώσετε κόσμο όμως
Εγώ θα σάς είχα πετάξει από παράθυρακι να το αρπάξετε με το στόμαΕίμασταν 2 μας στη καμπίνα πολύ ώρα κ η δίπλα ήταν άδεια κ η αλήθεια είναι χωρίς παρεξήγηση λίγοι έμπαιναν μέσα Γενικά δε πλησίασαν καν μόνο κοιταζαν
Διαγραμμένο μέλος 263353
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Οι πιο πολύ απλά περπατούσαν η στεκοντουσταν ακίνητοι χωρίς να κάνουν τίποτα.καλα δε περάσαμε κ άσχημα αλλά η κάποιοι ήταν άτολμοι ή δεν άρεσαμεΕγώ θα σάς είχα πετάξει από παράθυρακι να το αρπάξετε με το στόμα
Όταν πας εκεί και βλέπεις 2 μουναρες πρέπει να μπεις και να ξελαρύγγιασεις και να ξεκώλιασειςΟι πιο πολύ απλά περπατούσαν η στεκοντουσταν ακίνητοι χωρίς να κάνουν τίποτα.καλα δε περάσαμε κ άσχημα αλλά η κάποιοι ήταν άτολμοι ή δεν άρεσαμε
Διαγραμμένο μέλος 263353
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Καλά να γίνουν αυτά αλλά κάπως πιο ήρεμα 2 χτες ήταν πιο απότομοι κ αγαρμποι κ τους ξεκοψα αμέσως δε μπορώ τα αγρια μου τη σπάει.αλλοι ήταν πολύ εντάξει περάσανε τέλεια μαζί μας κ μας ευχαρίστησανΌταν πας εκεί και βλέπεις 2 μουναρες πρέπει να μπεις και να ξελαρύγγιασεις και να ξεκώλιασεις
Δεν είναι θέμα αγριάδας, είναι θέμα καλοπέρασηςΚαλά να γίνουν αυτά αλλά κάπως πιο ήρεμα 2 χτες ήταν πιο απότομοι κ αγαρμποι κ τους ξεκοψα αμέσως δε μπορώ τα αγρια μου τη σπάει.αλλοι ήταν πολύ εντάξει περάσανε τέλεια μαζί μας κ μας ευχαρίστησαν
Διαγραμμένο μέλος 263353
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Απλά με άγρια κλπ δε περνάω εγώ καλά κ το σταματαωΔεν είναι θέμα αγριάδας, είναι θέμα καλοπέρασης
Θα σάς άφηνα να απολαύσετε το Πούτσο μου και να κάνετε παιχνίδιαΑπλά με άγρια κλπ δε περνάω εγώ καλά κ το σταματαω
Διαγραμμένο μέλος 263353
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Αυτό ναι κάναμε διπλό στοματικό κ εγώ κ η Σία σε 2 κ τρελαθηκανΘα σάς άφηνα να απολαύσετε το Πούτσο μου και να κάνετε παιχνίδια
ελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορειςΣκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
Μακάρι να φέρει να περάσουμε όλοι καλά και όμορφαελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορεις
φιλε φερε την δικια σου σημερα θα περασουμε τελειαΣκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
Viper666
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2025
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
ελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορεις
ελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορεις
Αν μπορω; Δεν φαίνεται το μνμ ολόκληρο..ελατε και σημερα μια χαρα μερα ειναι μονο ενημερω φιλε αν μπορεις
φιλε μπορεις την φερεις σημερα την δικια σου?Σκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
Viper666
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2025
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Σε δύο βδομαδεςφιλε μπορεις την φερεις σημερα την δικια σου?
φιλε γραψε αν μπορεις να την φερεις σημεραΣκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
Και να πάτε στο κάτω στα κάγκελαΣτους καναπέδες μετά όμως περάσαμε ωραία. Και όταν κατεβηκαμε στις κάτω καμπίνες. Μάλλον οι καμπίνες πάνω δεν εμπνέουν.Ήταν ωραία όμως. Την επόμενη φορά θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα για να μαζευτούμε πολλοί!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις