pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Θα γίνει τίποτα σήμερα??? Η Κίττυ θα είναι άκουσα μαζί με φίλη της.... ξέρει κανείς τίποτα;
Φίλε είμαι έξω από το σινεμά θα έρθετε με την δικιά σου ή κανένα ζευγάρι?Σκέφτομαι να φέρω τη δικιά μου για κάνα gloryhole κ ότι άλλο προκύψει.. παρασκευή ή Σάββατο είναι καλύτερα;
Φίλη μ' αρχίδια; Συμπούστη δηλαδή;;;Πήγα χτες με μια φίλη μου καλά περάσαμε
Αφού είσαι εκεί κάτσε λίγο και ενημέρωσε μας εάν δεν θα μπεις σε κόποΦίλε είμαι έξω από το σινεμά θα έρθετε με την δικιά σου ή κανένα ζευγάρι?
Να σας ενημερώσω αλλά για πιο πράγμα?Αφού είσαι εκεί κάτσε λίγο και ενημέρωσε μας εάν δεν θα μπεις σε κόπο
Η έαν έρθουν ζευγάρι (Α.Γ) η γενικά καμία Τρανς-κροσσΝα σας ενημερώσω αλλά για πιο πράγμα?
κανας λορδος του σασεξ θα ειναιΖευγάρι τώρα μέσα στο κάτω όροφο,παρακολουθεί την τσόντα..
Μαύρο μαλλί η κυρία και ο παρτενέρ της Άγγλος καθώς μίλαγε στα αγγλικά μαζί του..
φιλε εσυ φταιες που πας σε αυτο το ιδρυμα,ελα αθηναικον που συχναζει ολη η υψηλη κοινωνια και εχουν μεγαλωσει με το σαβουαρ βιβρΠροσωπικά, ενημέρωση εμείς ποτέ και καμία φορά από εδώ και πέρα για το πότε θα έρθουμε μαζί - πολλοί οι απαίδευτοι και οι πιεστικοί, που δεν ακούν το ''όχι''. Έχουμε αναρωτηθεί εάν το επόμενο στάδιο πρέπει να είναι η χειροδικία. Πού χάθηκε ο μεταιχμιακός ρομαντισμός του ύστερου Μεσαίωνα, το Αναγεννησιακό κάλλος του απρόβλεπτου, η φορμαλιστική ευγλωττία των γυμνών σωμάτων στο αέναο γίγνεσθαι της ηδονής; Μόνο καταπίεση, και ο κυκεώνας της γαστέρας των μνημών μας, ωθεί σε εσώτερα γαμωσταυρίδια αποφευκτικών μηχανισμών, ελέω αποτροπής των εσωτερικών συγκρουσιακών μας συναισθημάτων, ώστε να μην βληθεί περαιτέρω ο ψυχισμός μας. Το random visit είναι και το καλύτερο.
την εχεις στησει απεξω απτο ιδρυμα και περιμενεις να δεις ζευγαρι για να μπεις?Φίλε είμαι έξω από το σινεμά θα έρθετε με την δικιά σου ή κανένα ζευγάρι?
Το άκουσες ρε φίλε ; Μήπως είσαι νταβας της ή είσαι η κιτι?Θα γίνει τίποτα σήμερα??? Η Κίττυ θα είναι άκουσα μαζί με φίλη της.... ξέρει κανείς τίποτα;
Πάντως αυτό το παρα 5 γράφουν ότι είναι μέσα ζευγάρια και κροσσακαι και τλπ δεν πιστεύω να τρέξει κάποιος που μένει λίγο μακριάΤο άκουσες ρε φίλε ; Μήπως είσαι νταβας της ή είσαι η κιτι?
Τα είπαμε πρίν 2 μέρες και θα έρθει μετά τίς 7 Ιανουαρίουοποιος μάθει νέα για αυτή εδώ τη γνωστή γιατί δεν απαντάει Κ σε μηνύματα Κ εγώ θολώνω μαζί της αν θα ξανά έρθει ας γράψει εδώ η δε προσωπικό μήνυμα !![]()
Όντως τώρα ? Που τα είπατε ?Τα είπαμε πρίν 2 μέρες και θα έρθει μετά τίς 7 Ιανουαρίου
Στο τελεγραμΌντως τώρα ? Που τα είπατε ?
Γράψε ρε φίλε πώς λέγεται εκεί ; Αν δε θες εδώ στείλε πριβέ μήνυμαΣτο τελεγραμ