Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Άλλο ένα ωραίο σκηνικό σήμερα στον επάνω όροφο, έσκασε ζευγάρι με πολύ ωραία χαρακτηριστικά και οι δύο, το γκομενάκι μέσα στην καύλα και ο τύπος ευγενέστατος. Δεν μπήκαν σε καμπίνα, έκατσαν πίσω πίσω και ξεκίνησαν ένα απίστευτο τρίο με το γατάκι. Η τύπισσα μαζί με την Κίττυ εγλειφαν το παλικάρι, και μετά μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι, η κοπέλα για μια στιγμή έκατσε και τότε πήρε την γατούλα και την βύθισε το στόμα στο μουνακι της. Η Κίττυ εγλειφε την ψηλή και η ψηλή εμένα. Μετά από κάνα 20 λεπτο η γατούλα έφυγε, εγώ έκατσα μαζί με άλλους δύο οι οποίοι δεν έπαιζαν όλοι, η τύπισσα ξεκίνησε μια πίπα στον δικό της στήνοντας το όμορφο κωλαρακι της !!!! Ωραία βραδιά, πάντα τέτοια!!!!!

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
451
Πόντοι
20
Άλλο ένα ωραίο σκηνικό σήμερα στον επάνω όροφο, έσκασε ζευγάρι με πολύ ωραία χαρακτηριστικά και οι δύο, το γκομενάκι μέσα στην καύλα και ο τύπος ευγενέστατος. Δεν μπήκαν σε καμπίνα, έκατσαν πίσω πίσω και ξεκίνησαν ένα απίστευτο τρίο με το γατάκι. Η τύπισσα μαζί με την Κίττυ εγλειφαν το παλικάρι, και μετά μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι, η κοπέλα για μια στιγμή έκατσε και τότε πήρε την γατούλα και την βύθισε το στόμα στο μουνακι της. Η Κίττυ εγλειφε την ψηλή και η ψηλή εμένα. Μετά από κάνα 20 λεπτο η γατούλα έφυγε, εγώ έκατσα μαζί με άλλους δύο οι οποίοι δεν έπαιζαν όλοι, η τύπισσα ξεκίνησε μια πίπα στον δικό της στήνοντας το όμορφο κωλαρακι της !!!! Ωραία βραδιά, πάντα τέτοια!!!!!
Να είσαι καλά φίλε, όμορφα περάσαμε όλοι.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
388
Πόντοι
21
θα παιχτει καμια καλη φαση με ζευγαρι σημερα ξερει κανεις?

ermis133

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
1.768
Πόντοι
200
σημερα κ αυριο γιορταζουμε οικογενειακα

ψηθειτε για χριστουγεννιατικο παρτυ το σαββατο θα ειναι 2 φιλοι μου επιβητορες αθηνα κ τους ειπα να πανε για τσοντουλα

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
436
Πόντοι
20
σημερα κ αυριο γιορταζουμε οικογενειακα

ψηθειτε για χριστουγεννιατικο παρτυ το σαββατο θα ειναι 2 φιλοι μου επιβητορες αθηνα κ τους ειπα να πανε για τσοντουλα
Εγώ πάντως ψήνομαι να πάω το Σάββατο.

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
456
Πόντοι
21
Επίσκεψη χτες κατά τις 7. Ελάχιστος κόσμος. Ενας τύφλα μεθυσμένος με φάτσα ασβου που ο μαγαζάτορας τον πέταξε έξω και καλά έκανε κι ένας μπάρμπας που έβηχε σα φθυσικος κι άφηνε από μισό πνευμόνι σε κάθε γωνία. Cult καταστάσεις

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους. Σκέφτεται να πάει κανένας σήμερα? Σκεφτόμαστε με την δικιά μου να πάμε - ειδική αδυναμία σε cross άτομα.
Η δικιά σου αλλά και εσύ, όλα τα λεφτά!!!!!! Ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία!!!!!

GeorgePapas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
40
Πόντοι
0
Θα μαζευτούν τα κρος σαββατακι να κάνουμε όργια ή μπα;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.130
Πόντοι
456
Θα μαζευτούν τα κρος σαββατακι να κάνουμε όργια ή μπα;
ρωτα στο συνδικατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσκεψη χτες κατά τις 7. Ελάχιστος κόσμος. Ενας τύφλα μεθυσμένος με φάτσα ασβου που ο μαγαζάτορας τον πέταξε έξω και καλά έκανε κι ένας μπάρμπας που έβηχε σα φθυσικος κι άφηνε από μισό πνευμόνι σε κάθε γωνία. Cult καταστάσεις
δυστυχως κυκλοφορει γριπη τυπου Α,ελα αθηναικον που οι θαμωνες εχουν ανοσια

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Υπάρχει κίνηση τώρα? Η σήμερα θα μαζευτούν θύληκιες για να ξελαρύγγιαστουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom