Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια! Καιρό είχα να μπω εδώ στο forum και βλέπω ότι υπάρχει πολύ διάθεση και όρεξη ακόμα. Ήμουν και εκτός Αθηνών και έχω μήνες να επισκεφτώ τον ναό. Τώρα όμως που θα επιστρέψω, ανυπομονώ να πάω. Αν πετύχεις καλό κόσμο περνάς σούπερ. :-)
Με το καλό να κάτσεις πάνω στο καυλί μας

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.130
Πόντοι
456
δηλαδη η μουναρα που εγραφαν στις προηγουμενες σελιδες που γαμησαν και ηταν ενθουσιασμενοι ηταν η κοκκινη λυσσα?:jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα σε όλους πότε να πάω να με χορτάσετε ;
σε αυτο το ιδρυμα ειναι μαλακες ελα αθηναικο να χορτασεις ποιοτικο πουτσο

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
δηλαδη η μουναρα που εγραφαν στις προηγουμενες σελιδες που γαμησαν και ηταν ενθουσιασμενοι ηταν η κοκκινη λυσσα?:jerking:

σε αυτο το ιδρυμα ειναι μαλακες ελα αθηναικο να χορτασεις ποιοτικο πουτσο
Δε νομίζω να εννοούν αυτή

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
δηλαδή η μουναρα που εγραφαν στις προηγουμενες σελιδες που γαμησαν και ηταν ενθουσιασμενοι ηταν η κοκκινη λυσσα?

σε αυτο το ιδρυμ
:jerking:

Δε νομίζω να εννοούν αυτή
Όχι όχι άλλη λέγαμε καμία σχέση

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
1.420
Πόντοι
486
Αυτό το ωραίο κροσάκι έχω κι σκέφτομαι να το διαθέσω για τσιμπούκια σε διάφορους ξένους.
Το θέλει κανένας να κανονίσουμε;

Συνημμένα

• cid_71ce9936-de2b-4b51-f963-8cbabce68fe5@yahoo.com.png
    cid_71ce9936-de2b-4b51-f963-8cbabce68fe5@yahoo.com.png
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 69

JohanThess

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
77
Πόντοι
0
Αν και καθυστερημένα να πω και εγώ την εμπειρία μου από αυτό το άθλιο μαγαζί.... Μιας και έχω πάει σε αρκετά τσόντα δικά και εδώ και εξωτερικό νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω πάει .... Ξεκινάω μπαίνω μέσα τέρμα δεξιά στην πόρτα στην αίθουσα κάτι τύποι τελειωμένοι που εζεχναν σαν απλυτη γάτα..., μπαίνω σε δωμάτιο έρχεται Πακιστανός άπλυτος εννοείται ... Βγαίνω πάω πάνω μήπως είναι καλύτερα.... Τπτ στους καναπέδες ενασ παθητικός και καμία 5-6 ο ενασ να τον ξεφτιλιζει και οι άλλοι να παίζουν .... Τπτ και εκεί .... Λέω θα πάω στο άλλο υπόγειο μήπως πάω και εκεί ξανά τίποτα.... Κοινώς κρίμα τα λεφτά και ο χρόνος..... Στην επόμενη επίσκεψη θα δοκιμάσω άλλο μαγαζί

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Αν και καθυστερημένα να πω και εγώ την εμπειρία μου από αυτό το άθλιο μαγαζί.... Μιας και έχω πάει σε αρκετά τσόντα δικά και εδώ και εξωτερικό νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω πάει .... Ξεκινάω μπαίνω μέσα τέρμα δεξιά στην πόρτα στην αίθουσα κάτι τύποι τελειωμένοι που εζεχναν σαν απλυτη γάτα..., μπαίνω σε δωμάτιο έρχεται Πακιστανός άπλυτος εννοείται ... Βγαίνω πάω πάνω μήπως είναι καλύτερα.... Τπτ στους καναπέδες ενασ παθητικός και καμία 5-6 ο ενασ να τον ξεφτιλιζει και οι άλλοι να παίζουν .... Τπτ και εκεί .... Λέω θα πάω στο άλλο υπόγειο μήπως πάω και εκεί ξανά τίποτα.... Κοινώς κρίμα τα λεφτά και ο χρόνος..... Στην επόμενη επίσκεψη θα δοκιμάσω άλλο μαγαζί
Φιλικά πάντα μην κρίνεις ένα τέτοιο μαγαζί από μια και μόνο επίσκεψη και ανάλογα την ώρα και ημέρα που πήγες.
Δεν θα έχεις αντικειμενική άποψη.
Γνώμη μου.
Ευχαριστώ.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.806
Πόντοι
11.915
Τράβα αθηναϊκό τύπε αν θες κάτι πιο ποιοτικό σε τσονταδικο. Φορά και την ανάλογη στριγγαρα και θα χορτάσει πουτσα ο κωλος σου.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Ρώτησα αν θέλετε, δε είπα ούτε ποτέ ούτε ότι θα γίνει άμεσα. Αν υπάρχει ενδθαφερον να μαζευτούν μερικοί κι ευχαρίστως
Άρα δεν κάνεις κάποια πρόταση, κανείς γκάλοπ.

Alwaysup

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους πότε να πάω να με χορτάσετε ;
Στείλε μου dm

Αυτό το ωραίο κροσάκι έχω κι σκέφτομαι να το διαθέσω για τσιμπούκια σε διάφορους ξένους.
Το θέλει κανένας να κανονίσουμε;
Στείλε μου dm αν το κανονίσεις

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.715
Πόντοι
441

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Πάντως σήμερα θα ξεκολιασουμε μια με κωλομουνο μικρή που έρχεται από επαρχία ,ψιλό αβγαλτη αλλά θα φάει εκεί καλά ! Από τις φωτός είναι κωλομουναρα , με ρώτησε τι ώρα είναι καλά να πάει και της είπα βράδυ κατά τις 10, όχι τίποτα άλλο να έχω τελειώσει από δουλειά κ να την προλάβω στην αρχή για ξεσκισμα ! Από επαρχία πεινασμένη ,τη βρήκα στο κάνε σεξ

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Πάντως σήμερα θα ξεκολιασουμε μια με κωλομουνο μικρή που έρχεται από επαρχία ,ψιλό αβγαλτη αλλά θα φάει εκεί καλά ! Από τις φωτός είναι κωλομουναρα , με ρώτησε τι ώρα είναι καλά να πάει και της είπα βράδυ κατά τις 10, όχι τίποτα άλλο να έχω τελειώσει από δουλειά κ να την προλάβω στην αρχή για ξεσκισμα ! Από επαρχία πεινασμένη ,τη βρήκα στο κάνε σεξ
Ποια λες ρε τυπε? Γτ αγγελία Τσόντοσινεμα Κρος καινούργια δεν έχει βγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom