Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Ποια λες ρε τυπε? Γτ αγγελία Τσόντοσινεμα Κρος καινούργια δεν έχει βγει
Βρήκα μια Κ μιλήσαμε πριβέ
Δεν έγραφε στην αγγελία για το σινεμά Κ απλά μιλούσαμε μέρες Κ μου είπε ότι απόψε θα πάει εκεί Κ της είπα ότι θα την τιμήσω ! Καλσόνακι τακούνι τρελό αν ισχύουν οι φωτός κ ωραία κωλαρα

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.710
Πόντοι
441

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Σου άρεσε το Αλίκη στο ναυτικό και το κράτησες…..
Καλά του τα λες,ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ!
Αφού στο ναυστάθμο τον πάνε τραινάκι όλοι … τη μηχανή κάνει ο κωστακης εεε αλικακι ήθελα να πω

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Cross η γυναίκα θα ειναι?
Γυναίκα με πουλάκι που από ότι είδα δε χρησιμοποιείται
Μόνο κώλο Κ στόμα
Δηλώνει αβγαλτη από επαρχία
Θα της το δώσω στο χέρι εγώ

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Της πουτανας από κοριτσάκια με πουλάκι κ ωραία σώματα
3 στο σύνολο
Πήδηξα τη μια ,όχι αυτό που ήρθε από επαρχία , είχε σώματαρα αλλά ήθελε βιασμα γιατί πονούσε πολύ κ δεν το πήδηξα , δεν είχα κ βοηθό!
Ακόμα εκεί είναι όλα τους

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Πάντως σήμερα θα ξεκολιασουμε μια με κωλομουνο μικρή που έρχεται από επαρχία ,ψιλό αβγαλτη αλλά θα φάει εκεί καλά ! Από τις φωτός είναι κωλομουναρα , με ρώτησε τι ώρα είναι καλά να πάει και της είπα βράδυ κατά τις 10, όχι τίποτα άλλο να έχω τελειώσει από δουλειά κ να την προλάβω στην αρχή για ξεσκισμα ! Από επαρχία πεινασμένη ,τη βρήκα στο κάνε σεξ
Έχουμε φωτο; Πωωωω τι χάσαμε δηλαδή! Μια ενημέρωση όταν θα είναι πάλι τα κορίτσια!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.801
Πόντοι
11.915

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.130
Πόντοι
456
Πάντως σήμερα θα ξεκολιασουμε μια με κωλομουνο μικρή που έρχεται από επαρχία ,ψιλό αβγαλτη αλλά θα φάει εκεί καλά ! Από τις φωτός είναι κωλομουναρα , με ρώτησε τι ώρα είναι καλά να πάει και της είπα βράδυ κατά τις 10, όχι τίποτα άλλο να έχω τελειώσει από δουλειά κ να την προλάβω στην αρχή για ξεσκισμα ! Από επαρχία πεινασμένη ,τη βρήκα στο κάνε σεξ
μετα τις μουναρες απο επαρχια τωρα ερχονται και τραβεστι,ειναι κανα κανονικο η θα ειναι σαν τον φραπε του οπεκεπε με περουκα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο εσύ γαμας εκεί μέσα μύστη, οι υπόλοιποι που γράφουν μόνο μαλακια :rockon::rockon:
gattuso-everyday.gif

g freedom

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
6
Πόντοι
0
Γειαααα…Αγάπη μπορείς να με φέρεις σε επαφή και να μας βάλετε παρεούλα σε μια καμπίνα να μας φροντίσετε;;

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
16
Καλησπέρα . Δευτερά 8 /12 έσκασε ζευγάρι στο σινεμά με τον κύριο παχουλό και την κυρία με παλτό. Έκανα βόλτα στο σινεμά και ανέβηκαν επάνω κλείστηκαν σε μια καμπίνα και ξεκίνησε το παιχνίδι ένα έξω είχαν μαζευτεί 7-8 άτομα , σε κάποια στιγμή βγήκε ο τύπος που την έφερε έξω του είπαμε να ανοίξει το στόρι να περνούμε μάτι . Αυτός άνοιξέ το στόρι και την πόρτα γιατί η ζεστή μέσα ήταν αφόρητη .Η τύπισσά αδύνατη 45αρα με καλό σώμα άσπρο ολόσωμο δίχτυ και μπότα με έναν παίχτη μέσα να παίζει, κάποια στιγμή βγήκε έξω αυτός και μπήκε κάποιος άλλος νεαρός μέχρι 30 και τον πιπωσε και την γαμησε έδειξε να το ξέρει το ζευγάρι , μετα ξανά μπήκε ο τύπος αλλά δεν είδα να χύνει και στο τέλος μπήκε ένας τύπος που τον πίπισε αλλά τον έδιωξε γατί την έπνιγε αφού την κρατούσε από τα μαλλιά. Θα ήταν η πρώτη φορά της τύπισσάς ελπίζω να ξανά κάνει εμφάνιση γιατί ήταν καλό κορμί.

Dimitris169

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2025
Like
64
Πόντοι
0
Θέλουμε να έρθουμε με την κοπέλα μου έχουμε έρθει άλλη μια φορά 28 χρόνων εγώ και η κοπέλα 26
Για να θελετε να ξανα ερθετε σημαινει οτι περασατε καλα, σας περιμένουμε

• Like
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20

Stories

Νέο!

Stories