Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Είναι καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες και Κυριακή από 12 το πρωί έως 4 τα ξημερώματα ασταμάτηταΑκόμα ανοιχτό ειναι?
Είναι καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες και Κυριακή από 12 το πρωί έως 4 τα ξημερώματα ασταμάτηταΑκόμα ανοιχτό ειναι?
Απαγορεύεται από την πολιτική του καταστήματος όπως και με το εισητηριο αν πληρώσεις δέκα ευρώ με ένα διευρω έξτρα δεν αναβαθμίζει το εισητηριο θέλει δώδεκα ευρώ πάλι αν και τώρα με iris ίσως αλλάξουν πολλά ανάλογα τις κρατήσεις έσοδα έξοδα αλλά δεν έρχονται βίζιτες η πληρωμένες από το κατάστημα γκόμενες δεν συμφέρει οικονομικάΔηλαδή και βίζιτες να είναι ποιόν χαλάνε;;;
Ασχολιαστο τυπε οσες έχω δει γαμησει κτλ ήταν από φυσιολογικές σε ομορφιά και σώμα έως μουναρες δεν έχω δει άσχημη αντικειμενικά άντε στις πολύ φυσιολογικές να ρίξεις έναν γτ μπορεί να πετύχεις και δεύτερο ζευγάρι ότι μπορεί ο καθένας να μια κοκκινομαλλα τις προάλλες έδωσα ένα χύσιμο δεν έδινα προσωπικά δεύτερο άλλος μπορεί να εδινερε παιδιά τώρα χωρίς πλάκα, βλέπονται? ή τους φοράς χαρτοσακουλα στο κεφάλι για να γαμησεις?
Εγώ είχα πάει την Κυριακή αλλά ήμουν μόνη μου ούτε άλλη κρος ούτε ζευγάριΑσχολιαστο τυπε οσες έχω δει γαμησει κτλ ήταν από φυσιολογικές σε ομορφιά και σώμα έως μουναρες δεν έχω δει άσχημη αντικειμενικά άντε στις πολύ φυσιολογικές να ρίξεις έναν γτ μπορεί να πετύχεις και δεύτερο ζευγάρι ότι μπορεί ο καθένας να μια κοκκινομαλλα τις προάλλες έδωσα ένα χύσιμο δεν έδινα προσωπικά δεύτερο άλλος μπορεί να εδινε
Ε οκ Κυριακή λογικό εργάσιμη η επόμενη αν και εγώ. Έχω δεί φάσεις με ζευγάρια και.κρος ΚυριακήΕγώ είχα πάει την Κυριακή αλλά ήμουν μόνη μου ούτε άλλη κρος ούτε ζευγάρι
Την κόκκινη λύσσα δεν την πληρώνει το Τσόντοσινεμα μαζεύει δέκα δεκαπέντε άτομα και της τα σκάνε εκεινοι να την γαμησουν σε Τσόντοσινεμα η ξενοδοχείο η Airbnb μην μπερδευομαστεΠαιδια μεταξυ μας τωρα ειναι δυνατον να παει εκει βιζιτα και 1000 να δωσεις θα δεχθει καποια να παει στην σαπιλα και μιλαω για βιζιτα κανονικης οχι κατι ξελιγωμενες σαν την κοκκινη λυσσα. Εκτος οτι απαγορευται απο κανονισμους
Σωστα τα λες εννοω μην μου πεις κανεις οτι την θεωρει βιζιτα επειδη αρχισε να τα παιρνει απο γαμιαδες για να παει εκει μην και κανεις την θεωρησει βιζιτα αυτο λεωΤην κόκκινη λύσσα δεν την πληρώνει το Τσόντοσινεμα μαζεύει δέκα δεκαπέντε άτομα και της τα σκάνε εκεινοι να την γαμησουν σε Τσόντοσινεμα η ξενοδοχείο η Airbnb μην μπερδευομαστε
Έχει και ομαδική στο Telegram. Φίλες ξεροσταλιάζουν για να γαμήσουν μια άσχημη χοντρή αρρωστιάρα βρώμικη που παίρνει μέχρι και τα πόμωλα. Μπες κι εσύ στη λίστα. Αδιάβαστος είσαι, δεν το περίμενα από εσένα· μεταξεταστέος. θα σε μαλωσωΠοια είναι ρε μάγκες αυτή η κόκκινη λύσσα
Έχει έρθει αρκετές φορές ? Πότε έγινε τελευταία φορά
Να μου λείπειΈχει και ομαδική στο Telegram. Φίλες ξεροσταλιάζουν για να γαμήσουν μια άσχημη χοντρή αρρωστιάρα βρώμικη που παίρνει μέχρι και τα πόμωλα. Μπες κι εσύ στη λίστα. Αδιάβαστος είσαι, δεν το περίμενα από εσένα· μεταξεταστέος. θα σε μαλωσω![]()
Από καθαριότητα εννοείς?Ναι η γάτα καλή η άλλη μου φενεται δεν είναι τόσο σοι
Μια γκόμενα παρτουζιαρα έχει κάποια κιλά έχει ομαδική στο τελεγκραμ μαζεύει κόσμο και επί πληρωμή όπου κανονίσει και την γαμανε τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω πουλάει και υλικό βίντεο κτλ όλα επί πληρωμή έχει εδώ προφίλ κόκκινη λύσσαΠοια είναι ρε μάγκες αυτή η κόκκινη λύσσα
Έχει έρθει αρκετές φορές ? Πότε έγινε τελευταία φορά
Ναι και την έχω πετύχει δεν έδωσα αλλά την έχω πετύχει και να είναι στημένη αλλά δεν την γαμουσε κανένας γτ υπήρχε και ζευγάρι στο ΤσόντοσινεμαΑπό καθαριότητα εννοείς?
Για ποια λέτε ρε ?Ναι και την έχω πετύχει δεν έδωσα αλλά την έχω πετύχει και να είναι στημένη αλλά δεν την γαμουσε κανένας γτ υπήρχε και ζευγάρι στο Τσόντοσινεμα
Για την Κόκκινη Λύσσα λέει, μάλλονΓια ποια λέτε ρε ?
Την ξανθιά Κρος που στήνεται υπόγειοΓια ποια λέτε ρε ?
Για μια ξανθιά κροςΓια την Κόκκινη Λύσσα λέει, μάλλον