Thelosexxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 414
- Πόντοι
- 291
Θα έχει κόσμο είμαι Αθήνα και σκέφτομαι να περάσω
Κ έχω στείλει σε όλες τις υπάρξεις αν θα παρευρεθεί καμμία , από τις καλές υπάρξεις ,αλλά απάντηση δεν έχω πάρειΙσχύει εδώ και δύο βδομάδες σχεδόν μηδεν φάσεις ανάλογα τα γούστα γενικά
Μπα πήγα χθες δεν τραβάω σήμεραΛέτε να πάμε σήμερα καταδρομική ;
Μόνο εφέ είσαι... Ο Θανάσης δεν βάζει τζατζίκι στο κεμπάπ. Ποτέ δεν έβαζε...Σάββατο έχει αποδειχθεί η χειρότερη μέρα τελικά. Καλύτερα να τους πήγαινες στον Θανάση στο Μοναστηράκι να τρώγατε κάνα καλό κεμπάπ μαζί με τζατζίκι κρεμμύδι και μετά μπουρδελοτσαρκα Φυλης για την χώνεψη![]()
Είχε ένα καλό μαγαζί στην Κωνσταντινουπόλεως δίπλα από το κέντρο γραμμές με σάντουιτς προβατίνα από τα βιλλια Ερυθρές το κρέας αλλά έκλεισε γμτ τώρα το μόνο τίμιο που είναι και στον δρόμο μου είναι Βασίλης στην Πελασγίας ΘηβώνΜόνο εφέ είσαι... Ο Θανάσης δεν βάζει τζατζίκι στο κεμπάπ. Ποτέ δεν έβαζε...
Το παίρνεις συνοδευτικό και το τρως μαζί με το κεμπάπ. Για πιο δυνατό κλανιδι και πιο βρωμερό χέσιμοΜόνο εφέ είσαι... Ο Θανάσης δεν βάζει τζατζίκι στο κεμπάπ. Ποτέ δεν έβαζε...
με μαλακια θα την βγαλουν παλι οι θαμωνες του ιδρυματοςΌλο μαλακίες πάλι γραφετε
Θα πηδήξουμε εκεί τίποτα η τσάμπα κλαίω ;
πας στο εστειατοριο χειμαρρα και τρως 2 μεριδες φρεσκο πατσα δικη τους παραγωγη μαζι με κρασι που μυριζει νεφτι,εγγυημενο χεσιμο και κλανιδι,ειχα παει κινετα το καλοκαιρι και εκει που νομιζα οτι θα κλασω τελικα χεστηκα και μπηκα στην θαλασσα να καθαρισω τις σκατιλες ενω κολυμποουσαν διπλα 2 γκειΣάββατο έχει αποδειχθεί η χειρότερη μέρα τελικά. Καλύτερα να τους πήγαινες στον Θανάση στο Μοναστηράκι να τρώγατε κάνα καλό κεμπάπ μαζί με τζατζίκι κρεμμύδι και μετά μπουρδελοτσαρκα Φυλης για την χώνεψη![]()
Θα έρθεις στο σινεμά ; Ανέβασε καμιά φοτο να δούμε αν ενδιαφέρονται κάποιοιΨάχνω παρέες αντρών ενεργητικων να θέλουν να πηδηξουν μαζί σε παρτούζα εμενα ως κρος παθητική
Βάλε και μένα στα υπόψιν για την παρέα...Ψάχνω παρέες αντρών ενεργητικων να θέλουν να πηδηξουν μαζί σε παρτούζα εμενα ως κρος παθητική
πας στο εστειατοριο χειμαρρα και τρως 2 μεριδες φρεσκο πατσα δικη τους παραγωγη μαζι με κρασι που μυριζει νεφτι,εγγυημενο χεσιμο και κλανιδι,ειχα παει κινετα το καλοκαιρι και εκει που νομιζα οτι θα κλασω τελικα χεστηκα και μπηκα στην θαλασσα να καθαρισω τις σκατιλες ενω κολυμποουσαν διπλα 2 γ
Χειμάρα Ε ? Έχω ακούσει τα καλύτερα βέβαια όχι για πατσά ποδαράκια η χεράκι η γίδα βραστήπας στο εστειατοριο χειμαρρα και τρως 2 μεριδες φρεσκο πατσα δικη τους παραγωγη μαζι με κρασι που μυριζει νεφτι,εγγυημενο χεσιμο και κλανιδι,ειχα παει κινετα το καλοκαιρι και εκει που νομιζα οτι θα κλασω τελικα χεστηκα και μπηκα στην θαλασσα να καθαρισω τις σκατιλες ενω κολυμποουσαν διπλα 2 γκει
Γεια σου Τεο μου!!Αν κάτσει η φάση που ετοιμάζω , θα φέρω σύντομα ένα Μαροκινό μελαχρινό τρανσακι μικρό για ξεκολιασμα ! Θα ενημερώσω μόλις καταφέρω να μάθω το πότε θα μπορεί Κ πώς θα το οργανώσω