kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Πως θα σε αναγνωρίσουν οι γαμιαδες τύπεΘα πάει κανας Ψωλαρας στο ίδρυμα το βράδυ; Θέλω ξεκωλιασμα
Πως θα σε αναγνωρίσουν οι γαμιαδες τύπεΘα πάει κανας Ψωλαρας στο ίδρυμα το βράδυ; Θέλω ξεκωλιασμα
Φίλε μονιμα ρωτάς.Είναι κανείς τώρα να μας πει?
Μάλλον πήραν ρεπό οι παντρεμένες επαρχιωτισσες και τα μοντέλα της Βικτώρια σικρετ και μείνατε με τις γυναίκες με πουλάκιΕχθές απογευματινή έως βραδάκι καταδρομική εξόρμηση στο ίδρυμα είχα και δέκα μέρες να πάω οπότε εφτά εφτά μισή έφτασα και πραρκαρα στον ΟΣΕ κιόλας βρήκα και ένα αλανι τον μανίκι έτσι τον λέω γτ στο αριστερό χέρι έχει έχει μανίκι τατουάζ γυναικεία υπαρξη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πουρέ Κρος ούτε τίποτα στην αρχή ελάχιστος δροσερός ανδρικός πληθυσμός εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που μας ακολουθούσαν και παντού φύγαμε δέκα δέκα και είκοσι για βρώμικο στον Βασίλη στην συμβολή Θηβών και Πελασγίας και κατηγόρησα για νυχτερινή εργασία ο φίλος σκεφτόταν να πηγενε σε κάποιο σουινγκερ κλαμπ δεν ξέρω τι έκανε τελικά
Δεν είχε ούτε γυναίκες με πουλάκι μόνο δροσερά αγόρια που είχαν επιδοθεί σε όργια στους καναπέδες επάνω κόσμο είχε κάποια στιγμή μετά τις οχτώ μισή αλλά μόνο δροσερά αγόριαΜάλλον πήραν ρεπό οι παντρεμένες επαρχιωτισσες και τα μοντέλα της Βικτώρια σικρετ και μείνατε με τις γυναίκες με πουλάκι![]()
Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηΕχθές απογευματινή έως βραδάκι καταδρομική εξόρμηση στο ίδρυμα είχα και δέκα μέρες να πάω οπότε εφτά εφτά μισή έφτασα και πραρκαρα στον ΟΣΕ κιόλας βρήκα και ένα αλανι τον μανίκι έτσι τον λέω γτ στο αριστερό χέρι έχει έχει μανίκι τατουάζ γυναικεία υπαρξη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πουρέ Κρος ούτε τίποτα στην αρχή ελάχιστος δροσερός ανδρικός πληθυσμός εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που μας ακολουθούσαν και παντού φύγαμε δέκα δέκα και είκοσι για βρώμικο στον Βασίλη στην συμβολή Θηβών και Πελασγίας και κατηγόρησα για νυχτερινή εργασία ο φίλος σκεφτόταν να πηγενε σε κάποιο σουινγκερ κλαμπ δεν ξέρω τι έκανε τελικά
Στου Billy;Εχθές απογευματινή έως βραδάκι καταδρομική εξόρμηση στο ίδρυμα είχα και δέκα μέρες να πάω οπότε εφτά εφτά μισή έφτασα και πραρκαρα στον ΟΣΕ κιόλας βρήκα και ένα αλανι τον μανίκι έτσι τον λέω γτ στο αριστερό χέρι έχει έχει μανίκι τατουάζ γυναικεία υπαρξη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πουρέ Κρος ούτε τίποτα στην αρχή ελάχιστος δροσερός ανδρικός πληθυσμός εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που μας ακολουθούσαν και παντού φύγαμε δέκα δέκα και είκοσι για βρώμικο στον Βασίλη στην συμβολή Θηβών και Πελασγίας και κατηγόρησα για νυχτερινή εργασία ο φίλος σκεφτόταν να πηγενε σε κάποιο σουινγκερ κλαμπ δεν ξέρω τι έκανε τελικά
Γιατί τα δροσερά αγόρια ξέρουν να καλοπερνάνε...Δεν είχε ούτε γυναίκες με πουλάκι μόνο δροσερά αγόρια που είχαν επιδοθεί σε όργια στους καναπέδες επάνω κόσμο είχε κάποια στιγμή μετά τις οχτώ μισή αλλά μόνο δροσερά αγόρια
Ναι τρώω πολλά χρόνια στους Βασίλη σάντουιτς με 2 καλαμάκια τυροκαυτερη ζαμπόν τυρί ντομάτα πατάτα κρεμμύδι και μουστάρδα κέτσαπ με 5.5 ευρώ δεν έχει άλλο στην Αθήνα για αληθινό φαι έτσι όχι McDonald's κτλ συνήθως χτύπαγα φαλαφελ στην πλατεία Βάθης στους Αιγυπτίους αλλά καλά τα ψέματα άλλο ρεβύθοκεφτες άλλο Καλαμάκι χοιρινό θα μπορούσα να τραβήχτω kokoretsi η streat stories Θηβών αλλά εκεί ένα δεκαρικο θα έφευγε άνετα δεν είναι εποχές είμαι και πολύτεκνος δεν λέειΣτου Billy;
Μερακλής
το kokoretsi έκλεισε φίλεθα μπορούσα να τραβήχτω kokoretsi η streat stories Θηβών λέει
Αααααα μαλακία μεγάλη και ήμουν μεγάλος φαντο kokoretsi έκλεισε φίλε
Ποια;Μετά τα γεγονότα πριν κανένα 15 ήμερο
Θα σκάσει μύτη πάλι η πουτανα με την κωλάρα που μου την είπε άσχημα που έγραφα όλες αυτές τις πληροφορίες Κ με κραζατε , γιατί αν ήταν λέει θα έμπαινε να γράφει μόνη της , το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται Κ ο Πάπας και έχει δίκιο !
Οπότε απλά γράφω ότι θα ξανά κατέβει σινεμά σύντομα μόλις επιστρέψει από έξω !
χθες παντως νωρις το βραδυ εσκασε ζευγαρι ανω των 50 καθησαν στο σινεμα για αρκετη ωρα. μετα κλειστηκαν σε δωματιο κατω στο ισογειο και απο εξω ειχαν κανει ωρα διαφοροι περιμενοντας ασκοπα. μετα μεταφερθηκαν σε καμπινα πανω στον εξωστη παλι με κλειστη πορτα αλλα η ουρα σχηματιστηκε και παλι. χωρις νοημα κανενα βεβαια. μετα εφυγα (κατα τις 10) δεν ειχε κανενα ενδιαφερονΔεν είχε ούτε γυναίκες με πουλάκι μόνο δροσερά αγόρια που είχαν επιδοθεί σε όργια στους καναπέδες επάνω κόσμο είχε κάποια στιγμή μετά τις οχτώ μισή αλλά μόνο δροσερά αγόρια
Είναι η μοναδική που προσφέρει τόση απόλαυση παντός !!!Μετά τα γεγονότα πριν κανένα 15 ήμερο
Θα σκάσει μύτη πάλι η πουτανα με την κωλάρα που μου την είπε άσχημα που έγραφα όλες αυτές τις πληροφορίες Κ με κραζατε , γιατί αν ήταν λέει θα έμπαινε να γράφει μόνη της , το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται Κ ο Πάπας και έχει δίκιο !
Οπότε απλά γράφω ότι θα ξανά κατέβει σινεμά σύντομα μόλις επιστρέψει από έξω !
Κλασσικό ζευγάρι τσιπηδων που τσιγκουνευονται το χοτελι και κάθονται με τις ώρες στο ίδρυμα χωρίς να προσφέρουν τίποτα.χθες παντως νωρις το βραδυ εσκασε ζευγαρι ανω των 50 καθησαν στο σινεμα για αρκετη ωρα. μετα κλειστηκαν σε δωματιο κατω στο ισογειο και απο εξω ειχαν κανει ωρα διαφοροι περιμενοντας ασκοπα. μετα μεταφερθηκαν σε καμπινα πανω στον εξωστη παλι με κλειστη πορτα αλλα η ουρα σχηματιστηκε και παλι. χωρις νοημα κανενα βεβαια. μετα εφυγα (κατα τις 10) δεν ειχε κανενα ενδιαφερον
Κυριακή η Σάββατο? Κοντά λευκά μαλλιά ή τύπισσα κυκλοφορούσε με το σουτιέν να φενεται?χθες παντως νωρις το βραδυ εσκασε ζευγαρι ανω των 50 καθησαν στο σινεμα για αρκετη ωρα. μετα κλειστηκαν σε δωματιο κατω στο ισογειο και απο εξω ειχαν κανει ωρα διαφοροι περιμενοντας ασκοπα. μετα μεταφερθηκαν σε καμπινα πανω στον εξωστη παλι με κλειστη πορτα αλλα η ουρα σχηματιστηκε και παλι. χωρις νοημα κανενα βεβαια. μετα εφυγα (κατα τις 10) δεν ειχε κανενα ενδιαφερον