chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.986
- Πόντοι
- 3.666
Εχει και παπαρι η Νικολ τυπε ??Η Νικόλ, μέχρι και εγώ το κατάλαβα
Εχει και παπαρι η Νικολ τυπε ??Η Νικόλ, μέχρι και εγώ το κατάλαβα
Μόνο κωλαρα έχειΕχει και παπαρι η Νικολ τυπε ??
Kυριακη. εμοιαζε λιγο με αυτη που λες αλλα δεν ηταν. Ηταν πιο μικρη αυτη και γενικα δεν ηταν ξεβγαλμενοι. δεν εκαναν τιποτα σε κοινη θεα οσο ημουν εγω τουλαχιστον.Κυριακή η Σάββατο? Κοντά λευκά μαλλιά ή τύπισσα κυκλοφορούσε με το σουτιέν να φενεται?
Οχι γιατί ; Γιατί ; εσύ κόβεις τις μαλακιες ;Την έκοψε την πουτσα της τύπε![]()
ΈγραψεςΟχι γιατί ; Γιατί ; εσύ κόβεις τις μαλακιες ;
Αφού ο κοστακης είναι αμετανόητος μαλακάς τι να κάνουμεΈγραψες
Οχι γιατί ; Γιατί ; εσύ κόβεις τις μαλακιες ;
Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο τύπε κι εσύ μ έβρισες λες και σε είπα πουστηΑφού ο κοστακης είναι αμετανόητος μαλακάς τι να κάνουμε
Η διαπίστωση της αλήθειας δεν είναι βρισιάΡώτησα κάτι συγκεκριμένο τύπε κι εσύ μ έβρισες λες και σε είπα πουστη. Μην παρεξηγιεστε τόσο μερικοί εδώ μέσα,αν δεν σας αρέσει η ερώτηση απλά μην απαντήσετε.
Εσύ pablo michel Στείλε προσωπικό μύνημα για περισσότερες λεπτομέρειες....απο 24/11 θα εχω χωρο διαθεσιμο κοντα στο κεντρο, για λιγες ημερες. Οποιος θελει (αντρας, γυναικα, cross, ζευγαρι) να κανουμε μια υπεροχη, αξεχαστη παρτουζα.
Σάββατο έχει αποδειχθεί η χειρότερη μέρα τελικά. Καλύτερα να τους πήγαινες στον Θανάση στο Μοναστηράκι να τρώγατε κάνα καλό κεμπάπ μαζί με τζατζίκι κρεμμύδι και μετά μπουρδελοτσαρκα Φυλης για την χώνεψηΕχθές και καθώς σχολασα από το εργοστάσιο στο λιμάνι της Ελευσίνας και συν τοις άλλοις και νοων νοητό με είχαν πάρει τηλ δύο φίλοι ότι σίγουρα θα επισκεφθουν το ίδρυμα ο πολίστας και ο έμπορος και ανηφορίσα με ελάχιστη κίνηση κατά τις έντεκα μισή του βρήκα να με περιμένουν από έξω και μπήκαμε στο κρος ήταν δεν δώσαμε γτ και έφυγαν νωρίς και δεν μας έκανε πολύ κέφι για τις συγκεκριμένες μόνο δροσερά αγόρια μέχρι δύο και μισή που φύγαμε για κάνα βρώμικο στα όρθια
Δεν πάω μπουρδέλο τσάρκες μύστη τις έχω κόψει εδώ και έτη γτ γουστάρω το παιχνίδι τα μπουρδέλα έχουν καταντήσει ιατρεία πας διαβάζεις το κινητό σου περιμένεις σαλονακι να βγει ο άλλος δίνεις πενήντα για μισή ώρα το παρά πολύ και σκάει η άλλη σαν αστερίας αντε και μια πίπα να σου κάνει και μετά σου ανοίγει τα πόδια να γαμησεις Ε εμένα έτσι μου πέφτει δεν μου σηκώνεται εγώ είμαι άρρωστος θέλω το παιχνίδι που γίνεται αυτό με καυλώνει εγκεφαλικό παιχνίδι και μετά γαμησια μέχρι να σβήσει ο ήλιος ειδάλλως πάω και για κούρεμαΣάββατο έχει αποδειχθεί η χειρότερη μέρα τελικά. Καλύτερα να τους πήγαινες στον Θανάση στο Μοναστηράκι να τρώγατε κάνα καλό κεμπάπ μαζί με τζατζίκι κρεμμύδι και μετά μπουρδελοτσαρκα Φυλης για την χώνεψη![]()
Ισχύει εδώ και δύο βδομάδες σχεδόν μηδεν φάσεις ανάλογα τα γούστα γενικάΤίποτα καλό εδώ και μέρες
Ξηρασία