Σάββατο βράδυ μετά τις 11μμ. Ήμουν στο υπόγειο και εισέρχομαι στον χώρο του σινεμά μιας και είχα δει 2 ζευγάρια πιο πριν να δω τι παίζει. Το ένα ζευγάρι έκοβε βόλτες, δεν το είδα να κάνει κάτι. Το άλλο ζευγάρι το είδα μια φορά, καθόταν στον διάδρομο έξω από τις καμπίνες του ισογείου, λες και περίμεναν κι αυτοί να μπουν μέσα. Περίεργο... τέλος πάντων, κατεβαίνω και ανοίγει η πόρτα από την πρώτη καμπίνα του ισογείου, βγαίνει ένας παππούς, πήγε να μου πει κάτι, ούτε που τον έδωσα σημασία καθώς βλέπω από τη μισάνοιχτη πόρτα μια μιλφάρα με βυζάρες ολόγυμνη και μπαίνω μέσα (3ο ζευγάρι, τα άλλα 2 δεν τα ξαναείδα). Γνώριμο ζευγάρι, έχω ξαναπαίξει μαζί τους, οπότε βουρ στον πατσά. Της χουφτώνω τις βυζάρες, εκείνη πιάνει τον πούτσο μου, την φιλάω στο στήθος, λαιμό, της χαιδεύω το μουνάκι... σε κάποια φάση έχυσε... παίξαμε ωραία... την έβαλα να μου πάρει πίπα, να μου γλύφει αρχίδια... ο άντρας της δίπλα έπαιρνε μάτι... την έχυσα μέσα στο στόμα. Τα κατάπιε όλα και γυρνάει στον μαλάκα της και του λέει "έλα φίλα με τώρα που είμαι χυμένη" Ευχαρίστησα, ευχήθηκα καλή συνέχεια και αποχώρησα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Οχι. Στοιχειωδης συμπεριφορα πολιτισμενου ανθρωπου ειναι. Οµοιος οµοιω αει πελαζει.Είστε κι εσείς της γαλλικής? Συγχαρητήρια!
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Για ψιλικατζή με περνάς …. Ένα απλό σε στούντιο μόνο ; Βάλε καμιά καλή βιζιτουλαΆμα σου δώσω 50€ θα είσαι αντικειμενικός?
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.717
- Πόντοι
- 441
Φερτε και τον @kostakis27 με την στολη του Πολεμικου Ναυτικου που την φοραει να σας κανει την Αλικη.....
Ξερει αυτος..
Ξερει αυτος..
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Ρε λες να είναι αλήθεια όλα αυτά ;Σάββατο βράδυ μετά τις 11μμ. Ήμουν στο υπόγειο και εισέρχομαι στον χώρο του σινεμά μιας και είχα δει 2 ζευγάρια πιο πριν να δω τι παίζει. Το ένα ζευγάρι έκοβε βόλτες, δεν το είδα να κάνει κάτι. Το άλλο ζευγάρι το είδα μια φορά, καθόταν στον διάδρομο έξω από τις καμπίνες του ισογείου, λες και περίμεναν κι αυτοί να μπουν μέσα. Περίεργο... τέλος πάντων, κατεβαίνω και ανοίγει η πόρτα από την πρώτη καμπίνα του ισογείου, βγαίνει ένας παππούς, πήγε να μου πει κάτι, ούτε που τον έδωσα σημασία καθώς βλέπω από τη μισάνοιχτη πόρτα μια μιλφάρα με βυζάρες ολόγυμνη και μπαίνω μέσα (3ο ζευγάρι, τα άλλα 2 δεν τα ξαναείδα). Γνώριμο ζευγάρι, έχω ξαναπαίξει μαζί τους, οπότε βουρ στον πατσά. Της χουφτώνω τις βυζάρες, εκείνη πιάνει τον πούτσο μου, την φιλάω στο στήθος, λαιμό, της χαιδεύω το μουνάκι... σε κάποια φάση έχυσε... παίξαμε ωραία... την έβαλα να μου πάρει πίπα, να μου γλύφει αρχίδια... ο άντρας της δίπλα έπαιρνε μάτι... την έχυσα μέσα στο στόμα. Τα κατάπιε όλα και γυρνάει στον μαλάκα της και του λέει "έλα φίλα με τώρα που είμαι χυμένη" Ευχαρίστησα, ευχήθηκα καλή συνέχεια και αποχώρησα.
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.229
- Πόντοι
- 201
Το Σάββατο πέρασαν ζευγάρια ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο , για τις φάσεις αυτές δε γνωρίζωΡε λες να είναι αλήθεια όλα αυτά ;
Διαγραμμένο μέλος 260966
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Λοιπον.
Όντας μικρός σε ηλικία (μικρότερος από τους περισσότερους) είχα δει κάτι σε τέτοιες φασεις παρτουζες κλπ και λεω κάτσε να δοκιμάσω. Ειχα παειμονο μξα φορά καπου την άνοιξη και άλλη μια μες το καλοκαίρι και μαλακα μου βλέπω ζήτημα να ηταν 10 άτομα όλος ο χώρος (οι τσόντες χάλια εννοείται) και ειχα ξενερώσει ασχηνα.
ΣΥΝ το γεγονός οτι δεν μιλιούνται και αυτό με τρόμαζε καθώς τη δεύτερη φορά αραζα σε καμπίνα και απλα άνοιγαν παράθυρο και με κοίταγα με μια creepy φάτσα. Ε και λεω παει να γαμηθει δε ξαναρχωμαι αλλά
Βλέποντας τα τελευταία μυνηματα με κάνει να θέλω να ξανάρθω
Επειδή ενδιαφέρομαι όντως για τέτοια φάση είναι απλά να σου τύχει ή το κανονίζουν κάπως;
Όντας μικρός σε ηλικία (μικρότερος από τους περισσότερους) είχα δει κάτι σε τέτοιες φασεις παρτουζες κλπ και λεω κάτσε να δοκιμάσω. Ειχα παειμονο μξα φορά καπου την άνοιξη και άλλη μια μες το καλοκαίρι και μαλακα μου βλέπω ζήτημα να ηταν 10 άτομα όλος ο χώρος (οι τσόντες χάλια εννοείται) και ειχα ξενερώσει ασχηνα.
ΣΥΝ το γεγονός οτι δεν μιλιούνται και αυτό με τρόμαζε καθώς τη δεύτερη φορά αραζα σε καμπίνα και απλα άνοιγαν παράθυρο και με κοίταγα με μια creepy φάτσα. Ε και λεω παει να γαμηθει δε ξαναρχωμαι αλλά
Επειδή ενδιαφέρομαι όντως για τέτοια φάση είναι απλά να σου τύχει ή το κανονίζουν κάπως;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Έλα να παμε σαν ζευγάρι, εγώ θα ντυθώ ναύτης κι εσύ κρος. Φορα και την στριγγαρα σου, ξέρεις εσύ.Φερτε και τον @kostakis27 με την στολη του Πολεμικου Ναυτικου που την φοραει να σας κανει την Αλικη.....
Ξερει αυτος..
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Το πρώτο ζευγάρι έξω η κοπέλα με.κοντο μαλλί σγουρο σκούρο και ο φίλος της με μικρή κοτσίδα μελαχροινός με έναν καράφλα παρέα νέοι με καλά σώματα όλοι αυτούς είδες ?Η Τύχη της πρωτάρας!
Επίσκεψη χθες γύρω στις 23:00 με πρωτάρα φίλη για να πειραματιστεί. Η συμφωνία μας ήταν να βάλουμε κάποιους σε καμπίνα για να τους βαρέσει μαλακία και να χύσουν. Προς μεγάλη έκπληξη μόλις φτάσαμε βλέπουμε ζευγάρι απ'έξω να κάνει τσιγαράκι με κάποιον ακόμα. Κάνουμε περιήγηση του χώρου και πετυχαίνουμε άλλο ζευγάρι σε καμπίνα του πάνω ορόφου να δίνει μάτι μέσα απ'το τζαμάκι σε μαζεμένο κόσμο απ'έξω. Μωρέ μπράβο! Αράζουμε κάτω σινεμά καισυνειδητοποιούμε πως ζευγάρι κάνει παιχνίδι στους μπροστινούς καναπέδες (παίζει να ήταν και οι ίδιοι με τη πάνω καμπίνα, δεν είμαι σίγουρος). Μεταφορά κάτω σε καμπίνα όπου διαλέξα εναλλάξ 2 τυχερούς για να τους βαρέσει μαλακία η φίλη και να χύσουν. Της ζητάω να διαλέξει τον τρίτο και προκύπτει να είναι το παιδί που μιλούσε με το 1ο ζευγάρι όταν φτάσαμε και ξαφνικά βρισκόμαστε 5 άτομα στην καμπίνα. Η φάση έγινε πολύ σύντομα υπερβολικά ανυπόφορη απ'τη ζέστη και νεα μεταφορά στην καμπίνα του μικρού σινεμά όπου σύντομα κι αυτή έγινε κανονικό χαμάμ.
Συνολικά καταπληκτικό παιχνίδι και ειδικά οι κοπέλες μεταξύ τους, νομίζω φύγαμε όλοι με την αίσθηση πως πολύ δύσκολα κάθεται τόσο καλή φάση στο ίδρυμα. Εβίβες guys!
PS1: Διοίκηση σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε κάτι με τον εξαερισμό στις καμπίνες, αυτή η ζέστη δεν παλεύεται, καταστρέφει το παιχνίδι και σε κάνει να φύγεις πριν την ώρα σου.
PS2: Αποθέωση της βραδιάς creepy τύπος (παντού να υπάρχει ένας τέτοιος όμως??) ο οποίος μόλις έχουμε ανοίξει την πόρτα της καμπίνας αφού έχουμε τελειώσει κι έχουμε ντυθεί, μπουκάρει με την πούτσα έξω να την παίζει και ακολουθεί ο εξής μυθικός διάλογος:
- Να μπω κι εγώ? Μας κατακαυλώσατε τόση ώρα απ'έξω!
- Σόρρυ φιλαράκι, τελείωσε το πάρτυ.
- Ούτε για 5 λεπτά ίσα να χύσω? (συνεχίζοντας να την παιζει)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύχη σε μεγάλο βαθμό και πολύ ψάξιμο και αφιέρωμα χρόνου και συχνότηταςΛοιπον.
Όχι, αυτοί που λες είναι άλλοι υποθέτω.Το πρώτο ζευγάρι έξω η κοπέλα με.κοντο μαλλί σγουρο σκούρο και ο φίλος της με μικρή κοτσίδα μελαχροινός με έναν καράφλα παρέα νέοι με καλά σώματα όλοι αυτούς είδες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύχη σε μεγάλο βαθμό και πολύ ψάξιμο και αφιέρωμα χρόνου και συχνότητας
old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.251
- Πόντοι
- 1.056
Δε βγαίνω μάνα 'μ!Για ψιλικατζή με περνάς …. Ένα απλό σε στούντιο μόνο ; Βάλε καμιά καλή βιζιτουλα
Από τις 10 και κάτι φορές που έχω περάσει ως τώρα, έχω καταλάβει πως τα πάντα είναι θέμα τύχης.
Σαν στρ8, πάνω απ'τις μισές φορές έχουν πάει άπατες χωρίς κάτι ενδιαφέρον.
Μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός, αλλά έχω πετύχει σε μεγάλο ποσοστό διάφορα σκηνικά.
Θα τύχουν ζευγάρια που θα κάνουν παιχνίδι, θα τύχουν ζευγάρια που θα δώσουν μάτι, θα τύχουν και ζευγάρια που απλά θα περάσουν και δεν θα κάνουν τίποτα.
Είναι το μέρος που πας και ξέρεις πως μπορεί να "χάσεις" μερικές ώρες απ'τη ζωή σου, μπορεί και να συμβούν τα πάντα...και προσωπικά αυτό είναι που με εξιτάρει στην όλη φάση.
Ως άτομο που κάποιες φορές επισκέπτεται τον χώρο με συνοδεία γυναίκας, έχω να δώσω τις εξής συμβουλές:
- Δώστε χώρο και χρόνο. Πολλές γυναίκες γουστάρουν τη φάση σαν φαντασίωση, αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα.
- Το ότι μπαίνει γυναίκα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνει και παιχνίδι...κι ακόμα και αν κάνει, δεν σημαίνει πως θα γίνει με όλους και με τον τρόπο που εκείνοι μπορεί να θέλουν.
- Πάντα...μα ΠΑΝΤΑ...να ρωτάτε πριν κάνετε κάποια κίνηση. Η ευγένεια μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός, αλλά έχω πετύχει σε μεγάλο ποσοστό διάφορα σκηνικά.
Θα τύχουν ζευγάρια που θα κάνουν παιχνίδι, θα τύχουν ζευγάρια που θα δώσουν μάτι, θα τύχουν και ζευγάρια που απλά θα περάσουν και δεν θα κάνουν τίποτα.
Είναι το μέρος που πας και ξέρεις πως μπορεί να "χάσεις" μερικές ώρες απ'τη ζωή σου, μπορεί και να συμβούν τα πάντα...και προσωπικά αυτό είναι που με εξιτάρει στην όλη φάση.
Ως άτομο που κάποιες φορές επισκέπτεται τον χώρο με συνοδεία γυναίκας, έχω να δώσω τις εξής συμβουλές:
- Δώστε χώρο και χρόνο. Πολλές γυναίκες γουστάρουν τη φάση σαν φαντασίωση, αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα.
- Το ότι μπαίνει γυναίκα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνει και παιχνίδι...κι ακόμα και αν κάνει, δεν σημαίνει πως θα γίνει με όλους και με τον τρόπο που εκείνοι μπορεί να θέλουν.
- Πάντα...μα ΠΑΝΤΑ...να ρωτάτε πριν κάνετε κάποια κίνηση. Η ευγένεια μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.717
- Πόντοι
- 441
Το φορας εσυ απο μεσα απο την στολη του Π.Ν. βρε καημενε..Έλα να παμε σαν ζευγάρι, εγώ θα ντυθώ ναύτης κι εσύ κρος. Φορα και την στριγγαρα σου, ξέρεις εσύ.
Εισαι ο μονος παγκοσμιως που σε εδειρε γυναικα και εφαγες αιωνια πορτα σε σινεμα και καθεσαι μεσα απο το πληκτρολογιο και κραζεις..
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ.....
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Σωστά όλα θέμα τύχης είναι χρόνου και σωστών κινήσεων και στο ίδρυμα και στην παραλία γυμνιστών η όλη φάση είναι το ωραίο πράγμα ειδάλλως όπως πας στούντιο περιμένεις σαλονακι για ραντεβού και στην ίδια φάση για τον οδοντίατρο παίρνεις και ένα περιοδικό και διαβάζεις μέχρι να τελειώσει ο επόμενοςΑπό τις 10 και κάτι φορές που έχω περάσει ως τώρα, έχω καταλάβει πως τα πάντα είναι θέμα τύχης.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Ρε φορα την στριγγαρα σου και τράβα να ζητιανεψεις καμιά πουτσα, που έμαθες και τα τσονταδικα βλαμμένε.Το φορας εσυ απο μεσα απο την στολη του Π.Ν. βρε καημενε..
Εισαι ο μονος παγκοσμιως που σε εδειρε γυναικα και εφαγες αιωνια πορτα σε σινεμα και καθεσαι μεσα απο το πληκτρολογιο και κραζεις..
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ.....
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.717
- Πόντοι
- 441
Οτι κανεις εσυ,λες οτι τα κανουν οι αλλοι ρε Κωστακη...Ρε φορα την στριγγαρα σου και τράβα να ζητιανεψεις καμιά πουτσα, που έμαθες και τα τσονταδικα βλαμμένε.
Παιδια ο κυριος μεσα απο την στολη του Π.Ν. φοραει στριγκακια της δηθεν γυναικας του...
Εφαγε φαπες και ξεφτιλισμα απο την λυσσα και πορτα εφ'ορου ζωης στο σινεμα...
Απολαυστε την Αλικη στο Ναυτικο 2....
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Ρε τύπε γιατί σπαμαρεις συνέχεια τα θρεντ και γράφεις σαν καθυστερημένος. Αφού είσαι άσχετος με τα τσονταδικα γιατί ασχολείσαι.Οτι κανεις εσυ,λες οτι τα κανουν οι αλλοι ρε Κωστακη...
Παιδια ο κυριος μεσα απο την στολη του Π.Ν. φοραει στριγκακια της δηθεν γυναικας του...
Εφαγε φαπες και ξεφτιλισμα απο την λυσσα και πορτα εφ'ορου ζωης στο σινεμα...
Απολαυστε την Αλικη στο Ναυτικο 2....
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.717
- Πόντοι
- 441
Πες το δημοσιο ξεφτιλισμα σου,μην ντρεπεσαι κυρια Αλικη στο Ναυτικο...Ρε τύπε γιατί σπαμαρεις συνέχεια τα θρεντ και γράφεις σαν καθυστερημένος. Αφού είσαι άσχετος με τα τσονταδικα γιατί ασχολείσαι.
Διαγραμμένο μέλος 223349
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
δεν εχεις ακουσει την ιστορια με την αλεπου με την κομμένη ουρα?
ετσι και εδω, οσοι εχουν φαει πορτα και δεν περνανε ουτε απεξω προσπαθουν να πεισουν ολους τους αλλους οτι μεσα δεν γαμαει κανενας, οτι τα κοριτσια εχουν πουλακι, οτι τα κρος τρωνε απαξίωση και νοσταλγουν εκεινους που τσακα τσουκα τσακα τσουκα σπαγαν αρχιδια και μες στο σινεμα και οχι μονο στα φορα.
Κωστακη Ξέρω πως μπορείς να μπεις στο σινεμά , ντύσου Κρος δεν θα σε καταλάβουναι μόνο έτσι θα μπεις .Για τον ίδιο λόγο που μας σπας κι εσύ το αρχιδια και τελικά δεν θα πας.
Τύπε βλέπω το πήρες βαριά το θέμα των κρος. Μάλλον σε προσβαλαμε αλλά κάποιοι πρέπει να γράφουν και αλήθειες εδώ μέσα γιατί μας διαβάζουν πολλοί. Τράβα να κλάψεις με την κροσσοπαρεα σου,αγαμητο κρος.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις