Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.251
Πόντοι
1.056
Αν με ενδιέφερε να βάλω φωτο,θα είχα βάλει ήδη .. Δεν κάνω διαφήμιση από εδώ . . Δεν εκτίθεσαι αλλά ζητάς από άλλους να εκτεθούν ? Να το κοιτάξεις λίγο αυτό .. Αν δεν σου αρέσει,μην σχολιαζεις ..
Σε φόρουμ είμαστε. Χωρίς σχόλια δεν υπάρχει φόρουμ. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, ζητάω να επιδείξεις την "πραμάτεια" σου. Αν θέλεις. Σκοπός είναι την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο συγκεκριμένο χώρο να προσελκύσεις ανθρώπους για να περάσεις καλά. Αν δεν θες δεν υπάρχει πρόβλημα. Κοπέλες σαν εσένα υπάρχουν αρκετές, και τύποι σαν εμένα φυσικά. Όλοι με κάποιον θα βρούμε να ζευγαρώσουμε.

leontal

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
20
Like
13.552
Πόντοι
3.246
Σε φόρουμ είμαστε. Χωρίς σχόλια δεν υπάρχει φόρουμ. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, ζητάω να επιδείξεις την "πραμάτεια" σου. Αν θέλεις. Σκοπός είναι την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο συγκεκριμένο χώρο να προσελκύσεις ανθρώπους για να περάσεις καλά. Αν δεν θες δεν υπάρχει πρόβλημα. Κοπέλες σαν εσένα υπάρχουν αρκετές, και τύποι σαν εμένα φυσικά. Όλοι με κάποιον θα βρούμε να ζευγαρώσουμε.
Έχω και έναν τράγο στο χωριό αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου τον συστήσω να ζευγαρώσεις και με αυτόν...

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.251
Πόντοι
1.056
Έχω και έναν τράγο στο χωριό αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου τον συστήσω να ζευγαρώσεις και με αυτόν...
Όχι ρε φίλε. Ευχαριστώ. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσά σας...

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.572
Πόντοι
441
Στο δίπλα δωμάτιο,ήταν μια κρος που είχε μόνιμα πάνω από 3 άτομα να γλύφει !! Έκατσα λίγο στο τελευταίο δωματιάκι να θαυμάζω την κοσμοσυρροή,και ήρθε ένα παλικάρι με ένα εργαλείο 20 πόντους και παχύ ! Είχε ήδη χύσει αλλά ήθελε λίγη περιποίηση ακόμα ! Επίσης κυκλοφορούσε μια νταρντανα γυναίκα ,με ύφακι αφέντρας,και μου είπαν πως σε κάποιους προσέφερε γλυφομούνι αλλά μέχρι εκεί ..
Πωπωω τι έχασα πάλι!! Καλά να περναμαι όλοι μας!!

Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
230
Πόντοι
21
Αφού δεν κάνει κανείς ενημέρωση λοιπόν,ας κάνω εγώ που πήγα και πρώτη φορά ..
Πολύ καλή εντύπωση από τους χώρους,προπάντων με την καθαριότητα ! Τα dungeon μια πααρα πολύ καλά σχεδιασμένη ιδέα,αν και κάποια δωμάτια ήταν κλειστοφοβίκα λίγο ! Πήγα στο σινεμά πρώτα,που με πλησίασε μεγαλουτσικος Τύπος και με ξεναγησε λίγο όταν του είπα πως είμαι πρώτη φορά .. Μετά με πήγε σε καμπίνα που βγάλαμε την μπεμπελη και βγήκαμε .. Άραξα λίγο στους καναπέδες που είχε δροσιά .. Στο δίπλα δωμάτιο,ήταν μια κρος που είχε μόνιμα πάνω από 3 άτομα να γλύφει ! Μιλάμε ούτε σε φεστιβάλ τις ΚΝΕ τόση αναμονή ! Έκατσα λίγο στο τελευταίο δωματιάκι να θαυμάζω την κοσμοσυρροή,και ήρθε ένα παλικάρι με ένα εργαλείο 20 πόντους και παχύ ! Είχε ήδη χύσει αλλά ήθελε λίγη περιποίηση ακόμα ! Επίσης κυκλοφορούσε μια νταρντανα γυναίκα ,με ύφακι αφέντρας,και μου είπαν πως σε κάποιους προσέφερε γλυφομούνι αλλά μέχρι εκεί .. Τώρα αν άρεσα εγώ,δεν θα το κρίνω,ήταν ωραία εμπειρία,είχε αρκετό κόσμο,και νομίζω πως όσοι με γνώρισαν πέρασαν και αυτοί καλά ! Πήγα 12:30 και έφυγα 2:30 ..
Αύριο θα περάσω καβλα μου. Άμα σε βγάλει ο δρόμος έλα να σε κεράσω

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
To savoir vivre λέει,πριν ζητήσεις κάτι,να το έχεις και εσύ ο ίδιος .. Όπως πριν ζητήσεις το όνομα κάποιου,συστήνεσαι πρώτα .. οπότε,αν δεν έχεις δικια σου φωτό,δεν ζητάς άλλουνου,και ιδιως δημόσια .. Δεν είμαι αντικείμενο να πλασάρομαι λες και με πουλάνε στην λαϊκή .. Για όποιον με ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρω μπορεί να με δει από κοντά σε αυτούς τους χώρους. . Αυτονόητα πράγματα ..

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.819
Πόντοι
11.915
Ξέρει κανείς αν θα έχει κάνα γυναίκα σήμερα ;
Ρε τύπε δεν βλέπεις ότι έχει καθημερινά γυναίκες με πουλάκι εκεί μέσα :confused::confused:. Το έχουν κάνει στέκι το ίδρυμα, τράβα να πιάσετε κουβέντα να πείτε τα νέα σας.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.251
Πόντοι
1.056
To savoir vivre λέει,πριν ζητήσεις κάτι,να το έχεις και εσύ ο ίδιος .. Όπως πριν ζητήσεις το όνομα κάποιου,συστήνεσαι πρώτα .. οπότε,αν δεν έχεις δικια σου φωτό,δεν ζητάς άλλουνου,και ιδιως δημόσια .. Δεν είμαι αντικείμενο να πλασάρομαι λες και με πουλάνε στην λαϊκή .. Για όποιον με ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρω μπορεί να με δει από κοντά σε αυτούς τους χώρους. . Αυτονόητα πράγματα ..
Το savoir vivre λέει πως είναι σωστό να ξεκωλιαζόμαστε σε δημόσιους χώρους?

Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Έχω μια ξένοι κοπέλα 25 που θέλει να έρθει , είναι πρώτη της φορά.
Μπορεί να την φέρω και αν δεν της αρέσει τότε 2+2
Της αρέσει να πέρνει πίπες και χυσια γενικός

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Το savoir vivre λέει πως είναι σωστό να ξεκωλιαζόμαστε σε δημόσιους χώρους?
Όταν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι,και λες ότι μαλακια σου κάτσει .. Πάνε διάβασε καμμία απογευματινή να μάθεις και κάνα νέο .. άσε το ίντερνετ ..

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.251
Πόντοι
1.056
Όταν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι,και λες ότι μαλακια σου κάτσει .. Πάνε διάβασε καμμία απογευματινή να μάθεις και κάνα νέο .. άσε το ίντερνετ ..
Θα πάνω σοβαρά υπ' όψιν τις συμβουλές σου. Είσαι το κατάλληλο άτομο...

caketoleak

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Έχω μια ξένοι κοπέλα 25 που θέλει να έρθει , είναι πρώτη της φορά.
Μπορεί να την φέρω και αν δεν της αρέσει τότε 2+2
Της αρέσει να πέρνει πίπες και χυσια γενικός
μπορείς να δώσεις καμιά λεπτομέρεια παραπάνω ? μέρα ώρα κλπ

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
439
Πόντοι
21
Παρατηρω μια επιθετικοτητα και εδω, γιατι ρε παιδια? Πρεπει να ηρεμησουμε για να χαιρομαστε ολοι οσο περισσοτερο μπορουμε κι οχι να αρπαζομαστε με το παραμικρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom