Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 728
- Πόντοι
- 81
Ωραίο καυλί…Κανένα καλό σκηνικό για απόψε θα έχουμε;;;; Λέω να περάσω το βραδυ
Ωραίο καυλί…Κανένα καλό σκηνικό για απόψε θα έχουμε;;;; Λέω να περάσω το βραδυ
Παίχτηκε τίποτα; Έμαθες καμία πληροφορία;Τελικά δε μάθαμε τι παίχτηκε χθες ??
Μου έριξαν πόρτα από τον Δεκέμβρη επειδή εκλανα ασταμάτητα με τον κωλο κλιματισμό που έβαζαν. Άσε που μπαινοβγαίνα συνέχεια για τσιγάρο και Μ έπιανε βρωμερό χέσιμοΝα μην έρχεσαι, αν σε πιάνει κατούρημα και χέσιμο να κάθεσαι σπίτι να είσαι και δίπλα στην τουαλέτα μη σου φύγει κανά σκατο από το κλασιμο..............
Πάρε κι ένα δονηταρι τύπε γιατί θα είσαι μόνος 1 το μεσημέρι,να έχεις να βάλεις κάτι στον κώλο σου.Μάλλον στις 7 του μήνα Τρίτη μεσημέρι κατά τις 1 περίπου στους καναπέδες επάνω θα περιμένω όσους ενδιαφέρονται.....
Εννοείται ότι θα επιβεβαιώσω το αργότερο έως την προηγούμενη ημέρα..
Όσοι δεν ενδιαφέρονται τα σχόλια περιττεύουν.....
Απλά μην ασχοληθείτε.
Φιλάκια......
![]()
Εισαι σε λαθος νημα φιλεΖευγάρι 21 χρόνων ψάχνουμε τύπο μέχρι 35 για αύριο το πρωί τη Κυριακή σε ξενοδοχείο Αθηνα για να μας πάρει μάτι και πιθανώς να συμμετέχει
Στείλτε μου!Ζευγάρι 21 χρόνων ψάχνουμε τύπο μέχρι 35 για αύριο το πρωί τη Κυριακή σε ξενοδοχείο Αθηνα για να μας πάρει μάτι και πιθανώς να συμμετέχει
Θα συμμετέχεις?
Αν και όχι τόσο συχνά, έρχονται που και που str8 ζευγάρια για παρτουζες. Τις περισσότερες φορές οι πιο πολλοί θαμώνες παίζουν μεταξύ τους. Καλή τύχηΕίμαι στη γύρα . Έχουμε online ενημέρωση να περάσω να δω τι γίνεται πια εκεί μέσα ; Ο λόγος που δεν έχω περάσει ακόμα είναι επειδή με ήμουν str8 φάσεις μόνο
Κυριακή πρωί κοιμομαστε οι γαμιαδες τύπεΖευγάρι 21 χρόνων ψάχνουμε τύπο μέχρι 35 για αύριο το πρωί τη Κυριακή σε ξενοδοχείο Αθηνα για να μας πάρει μάτι και πιθανώς να συμμετέχει
Ποιοι ήταν ρε συ?Κατά τις 11.30 τελικά έσκασε ζευγάρι που έχει ξανασκασει στο παρελθόν. Πολλοί μύστες ξελαφρωσαν. Συγχαρητήρια στο ζευγάρι που ίσως να είναι και ακόμα εκεί.
Έλα ρε! Βρήκαμε την ώρα που δεν τρως πιτόγυρα, δεν πίνεις μπίρες, δεν κλάνεις και δεν χέζεις! Εντυπωσιακό!!!Κυριακή πρωί κοιμομαστε οι γαμιαδες τύπε![]()
Ζευγάρι με τον τύπο μακριά μαλλιά, σωστός τύπος. Έχουν ξανασκασει...και η γυναίκα ωραία καύλα έτοιμη για πολλά... έπεσε σοβαρό ξέσκισμα..με σειρά μπήκα εγώ....μετά δεν ξέρω τι ακολούθησεΠοιοι ήταν ρε συ?
Το ξενοδοχείο μπορεί να έχει κλιματιστικό, δεν λυπάσαι τους ανθρώπους που θα τους φλωμωσεις με τα αέρια που προκαλεί το ευαίσθητο στομαχάκι σου;;;;;;Κυριακή πρωί κοιμομαστε οι γαμιαδες τύπε![]()