Terrorist_92
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Συνέχεια άδειο είναι με τους παπατζηδες εδώ μέσα!Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
Μια φορά που πήγα το καλοκαίρι ήταν άδειο...
Συνέχεια άδειο είναι με τους παπατζηδες εδώ μέσα!Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
μηπως ηταν την μερα που ειχε γενικη απεργια και δεν ειχε κτελ να ερθουν οι μουναρες επαρχιωτισσες οπως και λεωφορειο απο αεροδρομιο για τις μουναρες αεροσυνοδους?Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
το συνδικατο των κρος ειναι δυνατο σε αυτο το ιδρυμαγεια σασ ποτε λετε να περαασω απο τον ναο για cross
Πάντα άδειο είναι ρε τύπε, έχει τρελή υγρασία καλοκαίρι χειμώνα και αμέσως σε πιάνει διάθεση για κατούρημα και στο καπάκι χέσιμο. Συν ότι μετά κλανεις ασταμάτητα και απορεί ο μαγαζατορας τι βρωμάει σαν ψοφημι εκεί μέσαΣτο υπόγειο παίζουν φάσεις;
Να μην έρχεσαι, αν σε πιάνει κατούρημα και χέσιμο να κάθεσαι σπίτι να είσαι και δίπλα στην τουαλέτα μη σου φύγει κανά σκατο από το κλασιμο..............Πάντα άδειο είναι ρε τύπε, έχει τρελή υγρασία καλοκαίρι χειμώνα και αμέσως σε πιάνει διάθεση για κατούρημα και στο καπάκι χέσιμο. Συν ότι μετά κλανεις ασταμάτητα και απορεί ο μαγαζατορας τι βρωμάει σαν ψοφημι εκεί μέσα![]()
Τι εγινε τελικα φιλε εχει παρτυ?Πέρασα πριν λίγο έξω από το ίδρυμα και είδα κατεβασμένα ρολά και άνοιξε βγήκε κάποιος κάτι πέταξε και ξαναμπήκε.
Στην διάρκεια που άνοιξε είδα κόσμο μέσα και διέκρινα μια κοπέλα και νομίζω ήταν με εσώρουχα.
Ξέρει κανείς τι παίζει ; Έχει κανένα event που εμείς τα μπακουρια δεν κάνει να πάμε ;
Δεν έχω ιδέα, αφού έφυγα.Τι εγινε τελικα φιλε εχει παρτυ?
Ίσως να ξέρει να μας πει η ΜάγκιΠέρασα πριν λίγο έξω από το ίδρυμα και είδα κατεβασμένα ρολά και άνοιξε βγήκε κάποιος κάτι πέταξε και ξαναμπήκε.
Στην διάρκεια που άνοιξε είδα κόσμο μέσα και διέκρινα μια κοπέλα και νομίζω ήταν με εσώρουχα.
Ξέρει κανείς τι παίζει ; Έχει κανένα event που εμείς τα μπακουρια δεν κάνει να πάμε ;
και ζηταει και καρτα μελους λες και πας στον σκλαβενιτη να σου βαλει ποντους στην καρτα με καθε αγοραΠάντα άδειο είναι ρε τύπε, έχει τρελή υγρασία καλοκαίρι χειμώνα και αμέσως σε πιάνει διάθεση για κατούρημα και στο καπάκι χέσιμο. Συν ότι μετά κλανεις ασταμάτητα και απορεί ο μαγαζατορας τι βρωμάει σαν ψοφημι εκεί μέσα![]()
μηπως ετοιμαζουν σειρα για το νετφλιξ?Πέρασα εγώ πριν λίγο , είχαν κάτι κάμερας και τράβαγαν έναν άντρα στην είσοδο να μπαίνει με τακούνι…
ΚαβλαΜάλλον στις 7 του μήνα Τρίτη μεσημέρι κατά τις 1 περίπου στους καναπέδες επάνω θα περιμένω όσους ενδιαφέρονται.....
Εννοείται ότι θα επιβεβαιώσω το αργότερο έως την προηγούμενη ημέρα..
Όσοι δεν ενδιαφέρονται τα σχόλια περιττεύουν.....
Απλά μην ασχοληθείτε.
Φιλάκια......
![]()
ΝαιΜάλλον στις 7 του μήνα Τρίτη μεσημέρι κατά τις 1 περίπου στους καναπέδες επάνω θα περιμένω όσους ενδιαφέρονται.....
Εννοείται ότι θα επιβεβαιώσω το αργότερο έως την προηγούμενη ημέρα..
Όσοι δεν ενδιαφέρονται τα σχόλια περιττεύουν.....
Απλά μην ασχοληθείτε.
Φιλάκια......
![]()