Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
Μια φορά που πήγα το καλοκαίρι ήταν άδειο...
μηπως ηταν την μερα που ειχε γενικη απεργια και δεν ειχε κτελ να ερθουν οι μουναρες επαρχιωτισσες οπως και λεωφορειο απο αεροδρομιο για τις μουναρες αεροσυνοδους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γεια σασ ποτε λετε να περαασω απο τον ναο για cross
το συνδικατο των κρος ειναι δυνατο σε αυτο το ιδρυμα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
Μια φορά που πήγα το καλοκαίρι ήταν άδειο...
Πάντα άδειο είναι ρε τύπε, έχει τρελή υγρασία καλοκαίρι χειμώνα και αμέσως σε πιάνει διάθεση για κατούρημα και στο καπάκι χέσιμο. Συν ότι μετά κλανεις ασταμάτητα και απορεί ο μαγαζατορας τι βρωμάει σαν ψοφημι εκεί μέσα :confused::confused::rockon::rockon:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
140
Πόντοι
1
Πέρασα πριν λίγο έξω από το ίδρυμα και είδα κατεβασμένα ρολά και άνοιξε βγήκε κάποιος κάτι πέταξε και ξαναμπήκε.
Στην διάρκεια που άνοιξε είδα κόσμο μέσα και διέκρινα μια κοπέλα και νομίζω ήταν με εσώρουχα.
Ξέρει κανείς τι παίζει ; Έχει κανένα event που εμείς τα μπακουρια δεν κάνει να πάμε ;

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Πάντα άδειο είναι ρε τύπε, έχει τρελή υγρασία καλοκαίρι χειμώνα και αμέσως σε πιάνει διάθεση για κατούρημα και στο καπάκι χέσιμο. Συν ότι μετά κλανεις ασταμάτητα και απορεί ο μαγαζατορας τι βρωμάει σαν ψοφημι εκεί μέσα :confused::confused::rockon::rockon:
Να μην έρχεσαι, αν σε πιάνει κατούρημα και χέσιμο να κάθεσαι σπίτι να είσαι και δίπλα στην τουαλέτα μη σου φύγει κανά σκατο από το κλασιμο..............

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.226
Πόντοι
201
Πέρασα πριν λίγο έξω από το ίδρυμα και είδα κατεβασμένα ρολά και άνοιξε βγήκε κάποιος κάτι πέταξε και ξαναμπήκε.
Στην διάρκεια που άνοιξε είδα κόσμο μέσα και διέκρινα μια κοπέλα και νομίζω ήταν με εσώρουχα.
Ξέρει κανείς τι παίζει ; Έχει κανένα event που εμείς τα μπακουρια δεν κάνει να πάμε ;
Τι εγινε τελικα φιλε εχει παρτυ?

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
Ίσως να ξέρει να μας πει η Μάγκι

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Πέρασα εγώ πριν λίγο , είχαν κάτι κάμερας και τράβαγαν έναν άντρα στην είσοδο να μπαίνει με τακούνι…

Alexsex

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Έχει τίποτα από ζευγάρια η κρος

Είναι ανοιχτό

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Η αλήθεια είναι ότι το υπόγειο είναι λίγο υποτιμημένο πρέπει να έχεις συγκεκριμένο βίτσιο για να σε τραβήξει εγώ έχω πετύχει μια Κρος στην Καρέκλα στησίματος και ένα ζευγάρι στον πρώτο όροφο του υπόγειου στον καναπέ επάνω έχει ποιο πολύ κίνηση και έχω δει πολλά περισσότερα ωραία σκηνικά

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
και ζηταει και καρτα μελους λες και πας στον σκλαβενιτη να σου βαλει ποντους στην καρτα με καθε αγορα

Πέρασα εγώ πριν λίγο , είχαν κάτι κάμερας και τράβαγαν έναν άντρα στην είσοδο να μπαίνει με τακούνι…
μηπως ετοιμαζουν σειρα για το νετφλιξ?

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
111
Πόντοι
0
Αποψε λεω να παω κατα τις 9 να ξελαφρωσω με το στομα μου καμια πουτσα. Πανω στους καναπεδες δε λεω ευκολα οχι ;)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
490
Πόντοι
21
Μάλλον στις 7 του μήνα Τρίτη μεσημέρι κατά τις 1 περίπου στους καναπέδες επάνω θα περιμένω όσους ενδιαφέρονται.....
Εννοείται ότι θα επιβεβαιώσω το αργότερο έως την προηγούμενη ημέρα..

Όσοι δεν ενδιαφέρονται τα σχόλια περιττεύουν.....
Απλά μην ασχοληθείτε.

Φιλάκια......
Messenger_creation_80368D22-A74E-4F52-8420-75A81C32C8F9.jpeg

Scarabeos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μάλλον στις 7 του μήνα Τρίτη μεσημέρι κατά τις 1 περίπου στους καναπέδες επάνω θα περιμένω όσους ενδιαφέρονται.....

Απλά μην ασχοληθείτε.

Φιλάκια......
Καβλα

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
62
Like
18.502
Πόντοι
13.636

Απλά μην ασχοληθείτε.

Φιλάκια......
Ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom