kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Τον μείωσε τον κλιματισμό ο μαλακας ή ακόμα ξεπαγιαζετε εκεί μέσα και ρίχνετε κλανιδια 

Τι ώρα έγινε αυτόΕχθές είχε έρθει μια ξανθιά με μια κωλαρα 4x4 με έναν ηλικιωμένο . Όλοι κοίταζαν και κανένας δεν πήγαινε, όσοι ήταν εκεί μόνο μάτι, και έτσι όπως χαζεύαμε σκάει η γάτα και πάει και κάθεται μπροστά τους, μετά από 5 λεπτά η ξανθιά πιπωνε τον τύπο και η γατούλα του χάιδευε τα αρχιδια, δεν έγιναν πολλά όμως, έφυγαν μετά από λίγο και πήγαν στις καμπίνες. Η Κίτι ανέβηκε πάνω και έπαιξε με δύο τύπους έναν ξανθομαλλη με καπέλο και έναν άλλο, δίνανε μάτι με ανοιχτή την πόρτα στις πάνω καμπίνες. Ο ξανθομαλλης της περιποιόταν την τρυπουλα και ο άλλος της είχε γεμίσει το στόμα με την ψωλή του . Αφού τελείωσαν την βρήκα μόνη της, και έτσι καβλωμένος που ήμουν της τα έδωσα σε τρία λεπτά στο στόμα και στα μούτρα . Η τύπισσα/πος κάνει τρελό τσιμπούκι. Με την άλλη την κωλαρα την ξανθιά έπαιξε ένας τύπος , που από ότι κατάλαβα πρέπει να έχυσε και τον τύπο μαζί......
Το βράδυ τυπε έχει πάρτι αλλά αντί για Τουρκάλα έχουμε σερβαΠαίζει τίποτα τώρα λέω να παω
Την Τετάρτη, γύρω στις 12:30Τι ώρα έγινε αυτό
Θα σου επιστραφεί το 75% της αξίας του εισητηριου....Κι αν "ακυρωθεί" τελευταία στιγμή;
oops
Ωραια φάση οι παρτούζες, εγώ προτιμώ με γυναίκες και άντρες όχι κρος και τραβεστί αλλά σίγουρα θα περάσετε ωραία. Καλή διασκέδασηΕλπίζω το σερβακι να φάει αρκετή πουτσα απόψε ..όσοι πάνε ελπίζω να περάσουν καλά και να γράψουν τις εντυπώσεις τους και τι φάση παίχτηκε
Ωραίος φίλε μπράβοΕπίσης όλοι θα δούμε τον αγώνα ή από κινητα εκεί ή εκεί που έχουμε κανονίσει αλλά μου έχετε στείλει πολλοί ότι θα έρθετε μετά τον αγώνα , φυσικά Κ θα την έχω εκεί μέχρι αργά
Ρε παιδιά έλεος δηλαδη διαβάστε και λίγες σελίδες πίσω να έχετε μια εικόνα τι και πώς ..γενικά μιλάω .. μπαίνετε κάποιοι εδώ μέσα και τα θέλετε όλα στο πιάτο χωρίς να κάνετε τον κόπο να διαβάσετετι ωρα ειναι σημερα η μαζωξη?
Το μόνο που δεν έχουν ρωτήσει είναι ...Ρε παιδιά έλεος δηλαδη διαβάστε και λίγες σελίδες πίσω να έχετε μια εικόνα τι και πώς ..γενικά μιλάω .. μπαίνετε κάποιοι εδώ μέσα και τα θέλετε όλα στο πιάτο χωρίς να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε
Μετά τις 22:00 θα φτάσει μέχρι αργά σίγουρα αρκετά μετά τον αγώνα τυπεΤο μόνο που δεν έχουν ρωτήσει είναι ...
Τι ώρα θα είναι καυλωμένη;;;
Τι ώρα θα την χύνεται;;;
Έλεος ρε αδέρφια!!!
Υπάρχει γυναίκα αλλά με πουλάκιΥπάρχει καμία γυναίκα αυτή την στιγμή μέσα στο σινεμά παιδιά ενημερώστε παρακαλώ
Εδώ καυλοτεχνειο εδώ Πολυτεχνείο ενημέρωση ενημέρωσηΥπάρχει καμία γυναίκα αυτή την στιγμή μέσα στο σινεμά παιδιά ενημερώστε παρακαλώ
Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια φίλε ..πήγαινε να δειςΥπάρχει καμία γυναίκα αυτή την στιγμή μέσα στο σινεμά παιδιά ενημερώστε παρακαλώ