Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.496
Πόντοι
9.115
Τον μείωσε τον κλιματισμό ο μαλακας ή ακόμα ξεπαγιαζετε εκεί μέσα και ρίχνετε κλανιδια :think::think:

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.480
Πόντοι
201
Εχθές είχε έρθει μια ξανθιά με μια κωλαρα 4x4 με έναν ηλικιωμένο . Όλοι κοίταζαν και κανένας δεν πήγαινε, όσοι ήταν εκεί μόνο μάτι, και έτσι όπως χαζεύαμε σκάει η γάτα και πάει και κάθεται μπροστά τους, μετά από 5 λεπτά η ξανθιά πιπωνε τον τύπο και η γατούλα του χάιδευε τα αρχιδια, δεν έγιναν πολλά όμως, έφυγαν μετά από λίγο και πήγαν στις καμπίνες. Η Κίτι ανέβηκε πάνω και έπαιξε με δύο τύπους έναν ξανθομαλλη με καπέλο και έναν άλλο, δίνανε μάτι με ανοιχτή την πόρτα στις πάνω καμπίνες. Ο ξανθομαλλης της περιποιόταν την τρυπουλα και ο άλλος της είχε γεμίσει το στόμα με την ψωλή του . Αφού τελείωσαν την βρήκα μόνη της, και έτσι καβλωμένος που ήμουν της τα έδωσα σε τρία λεπτά στο στόμα και στα μούτρα . Η τύπισσα/πος κάνει τρελό τσιμπούκι. Με την άλλη την κωλαρα την ξανθιά έπαιξε ένας τύπος , που από ότι κατάλαβα πρέπει να έχυσε και τον τύπο μαζί......
Τι ώρα έγινε αυτό

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206
Ελπίζω το σερβακι να φάει αρκετή πουτσα απόψε ..όσοι πάνε ελπίζω να περάσουν καλά και να γράψουν τις εντυπώσεις τους και τι φάση παίχτηκε

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
244
Πόντοι
21
Κι αν "ακυρωθεί" τελευταία στιγμή;
oops

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
Ελπίζω το σερβακι να φάει αρκετή πουτσα απόψε ..όσοι πάνε ελπίζω να περάσουν καλά και να γράψουν τις εντυπώσεις τους και τι φάση παίχτηκε
Ωραια φάση οι παρτούζες, εγώ προτιμώ με γυναίκες και άντρες όχι κρος και τραβεστί αλλά σίγουρα θα περάσετε ωραία. Καλή διασκέδαση

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
274
Πόντοι
20
Επίσης όλοι θα δούμε τον αγώνα ή από κινητα εκεί ή εκεί που έχουμε κανονίσει αλλά μου έχετε στείλει πολλοί ότι θα έρθετε μετά τον αγώνα , φυσικά Κ θα την έχω εκεί μέχρι αργά

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206
Επίσης όλοι θα δούμε τον αγώνα ή από κινητα εκεί ή εκεί που έχουμε κανονίσει αλλά μου έχετε στείλει πολλοί ότι θα έρθετε μετά τον αγώνα , φυσικά Κ θα την έχω εκεί μέχρι αργά
Ωραίος φίλε μπράβο

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206
τι ωρα ειναι σημερα η μαζωξη?
Ρε παιδιά έλεος δηλαδη διαβάστε και λίγες σελίδες πίσω να έχετε μια εικόνα τι και πώς ..γενικά μιλάω .. μπαίνετε κάποιοι εδώ μέσα και τα θέλετε όλα στο πιάτο χωρίς να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.203
Πόντοι
24.586
Ρε παιδιά έλεος δηλαδη διαβάστε και λίγες σελίδες πίσω να έχετε μια εικόνα τι και πώς ..γενικά μιλάω .. μπαίνετε κάποιοι εδώ μέσα και τα θέλετε όλα στο πιάτο χωρίς να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε
Το μόνο που δεν έχουν ρωτήσει είναι ...
Τι ώρα θα είναι καυλωμένη;;;
Τι ώρα θα την χύνεται;;;
Έλεος ρε αδέρφια!!!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
274
Πόντοι
20
Το μόνο που δεν έχουν ρωτήσει είναι ...
Τι ώρα θα είναι καυλωμένη;;;
Τι ώρα θα την χύνεται;;;
Έλεος ρε αδέρφια!!!
Μετά τις 22:00 θα φτάσει μέχρι αργά σίγουρα αρκετά μετά τον αγώνα τυπε

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
331
Πόντοι
21
Υπάρχει καμία γυναίκα αυτή την στιγμή μέσα στο σινεμά παιδιά ενημερώστε παρακαλώ

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206

Stories

Νέο!