Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.484
Πόντοι
63.029
Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
run away go go go GIF

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
409
Πόντοι
280
Τώρα πάντως έχει κόσμο. Οποία πουτσογλυφτρα έρθει θα περάσει καλά.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
6
Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
Η Λαρισαία μελαχρινή με σφήνα στον κωλο? Που έπαιξαν καναπέδες κατω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα πάντως έχει κόσμο. Οποία πουτσογλυφτρα έρθει θα περάσει καλά.
Ισχύει

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
409
Πόντοι
280
Ρε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
6
Σε ζ
Ρε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Αχαχαχα σε χουφτωσανε τυπε εγώ τους πετσοκοβω

peosblue

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2024
Like
40
Πόντοι
0
Δεν βλεπο
Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Το γούστο είναι υποκειμενικό. Εγώ τη βρίσκω ζουμερή και καυλιάρα.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
6
Ε τι θα γίνει θα τα πεις εσύ η θατα πω εγώ νομίζω ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε και οι δύο στο σινεμά η πες τα η θα τα πω εγω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
6
Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Εξαρτάται τι παιχνίδι σου αρέσει η τύπισσα και οι περισσότερες που έχω σαν την Βίβι την Λαρισαία κάνουν gang bang dogging bukkake κτλ αυτό όμως δεν είναι και ντεφακτο ότι όλα τα ζευγάρια γκόμενες θέλουν τέτοιου είδους επαφές έχω πετύχει σε μικρότερη κλίμακα ζευγάρια που θέλουν μονο ένα τρίτο άτομο ανάμεσα και επίσης ζευγάρια που έχουν γνώση και επιλογή στο τρίτο άτομο ανάμεσα τούς

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
6
Klin κάνει παιχνίδι κάργα η τύπισσα και όλα δωρεάν είτε σε σινεμά είτε στην παραλία γυμνιστών θέλει λαό και από όσο καταλαβαίνω εγώ θέλει πληθώρα σπέρματος πάνω της

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.242
Πόντοι
1
Εγώ έχω πει σε έναν επί λέξη: άλλη μια φορά Κ θα ψάχνεις τα δόντια σου χωρίς δεύτερη σκέψη με το που νιώσω τον αέρα του χεριού σου τρως μπουκέτο , έφυγε τρέχοντας σχεδόν ! Είναι αυτοί που σέβονται Κ αυτοί που θέλουν ξύλο , λες Κ επειδή ξεκολιαζω τρανσακια κροσσακια νομίζουν ότι γουστάρω να απλώνουν οι άλλοι χέρια , το έχω πει ότι την επόμενη θα φύγει το χέρι μου και ας με πετάξουν έξω δια παντός

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.242
Πόντοι
1
Επίσης , ρε Τεό Σάββατο/κο από αύριο , δε θα φέρεις κάτι για ξεκολιασμα μέχρι την άλλη βδομάδα ?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.391
Πόντοι
6

Stories

Νέο!