- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.479
- Πόντοι
- 63.029
Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
Ποίο είναι αυτό; Τι έγινε έπαιξε;Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
Έμειναν λίγο έπαιξαν με όσους ήταν εκεί και έφυγαν. Είναι μουναρος η κυρίαΠοίο είναι αυτό; Τι έγινε έπαιξε;
Η Λαρισαία μελαχρινή με σφήνα στον κωλο? Που έπαιξαν καναπέδες κατω?Έχει έρθει το γνωστό καύλα ζευγάρι. Όσοι πιστοί προθελθετε
ΙσχύειΤώρα πάντως έχει κόσμο. Οποία πουτσογλυφτρα έρθει θα περάσει καλά.
αυτοί με τον άντρα με τα Γιαλιά;Έμειναν λίγο έπαιξαν με όσους ήταν εκεί και έφυγαν. Είναι μουναρος η κυρία
Αχαχαχα σε χουφτωσανε τυπε εγώ τους πετσοκοβωΡε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Ναι ναι αυτοίαυτοί με τον άντρα με τα Γιαλιά;
Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμοςΝαι ναι αυτοί
Δεν βλεποΡε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Το γούστο είναι υποκειμενικό. Εγώ τη βρίσκω ζουμερή και καυλιάρα.Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Συμφωνώ οκΔεν βλεπο
Το γούστο είναι υποκειμενικό. Εγώ τη βρίσκω ζουμερή και καυλιάρα.
Ε τι θα γίνει θα τα πεις εσύ η θατα πω εγώ νομίζω ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε και οι δύο στο σινεμά η πες τα η θα τα πω εγωΡε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Εξαρτάται τι παιχνίδι σου αρέσει η τύπισσα και οι περισσότερες που έχω σαν την Βίβι την Λαρισαία κάνουν gang bang dogging bukkake κτλ αυτό όμως δεν είναι και ντεφακτο ότι όλα τα ζευγάρια γκόμενες θέλουν τέτοιου είδους επαφές έχω πετύχει σε μικρότερη κλίμακα ζευγάρια που θέλουν μονο ένα τρίτο άτομο ανάμεσα και επίσης ζευγάρια που έχουν γνώση και επιλογή στο τρίτο άτομο ανάμεσα τούςΔεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Klin κάνει παιχνίδι κάργα η τύπισσα και όλα δωρεάν είτε σε σινεμά είτε στην παραλία γυμνιστών θέλει λαό και από όσο καταλαβαίνω εγώ θέλει πληθώρα σπέρματος πάνω τηςΔεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Εγώ έχω πει σε έναν επί λέξη: άλλη μια φορά Κ θα ψάχνεις τα δόντια σου χωρίς δεύτερη σκέψη με το που νιώσω τον αέρα του χεριού σου τρως μπουκέτο , έφυγε τρέχοντας σχεδόν ! Είναι αυτοί που σέβονται Κ αυτοί που θέλουν ξύλο , λες Κ επειδή ξεκολιαζω τρανσακια κροσσακια νομίζουν ότι γουστάρω να απλώνουν οι άλλοι χέρια , το έχω πει ότι την επόμενη θα φύγει το χέρι μου και ας με πετάξουν έξω δια παντόςΡε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Επίσης , ρε Τεό Σάββατο/κο από αύριο , δε θα φέρεις κάτι για ξεκολιασμα μέχρι την άλλη βδομάδα ?
Ισχύει έχει περιοδείαΦίλε λείπει εκτός Αθηνών δυστυχώς αυτό το καλό κωλαρακι