Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
817
Πόντοι
86
Πάντως εγώ που την είχα πάρει πρόσφατα στο blue τη νικολ έχει απίστευτη κωλαρα και αντέχει πολύ ώρα και πολλές πουτσες χωρίς να ξεχαρβαλώνει ….μενει ζέστη ελαστική και σφιχτή άσε τα κολοσκαμπιλα που γουστάρει !!!!

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Όποιος λέει μαλακίες για τον Τεό είναι μεγάλος μπούφος. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να σας δικαιολογηθουμε κιόλας

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
817
Πόντοι
86
Όποιος λέει μαλακίες για τον Τεό είναι μεγάλος μπούφος. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να σας δικαιολογηθουμε κιόλας
Λίγοι έχουν και γαμαν τέτοια κωλαρα και λιγότεροι την στήνουν και σε άλλους γιαυτο μερικοί ζηλεύουν….

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
1000210997.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
υπεροχη κωλαρα για γαμησι

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
256
Πόντοι
20
Μπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;
Βλέπω τόσο καιρό εδώ τι παίζει εκεί μέσα και η πιο σοβαρή απορία που έχω σαν παντρεμένος είναι πως γίνεται να γαμανε ακαποτα και να γκαστρωνουν ; Δεν υπάρχει φόβος ασθενειών ?
Ένας λόγος που ήρθα χθες με αυτή που φέρατε είναι που έβλεπα ότι γραφατε καθαριότητα και καποτα Κ το είδα κιόλας που έβαζε σε όλους Κ στις πίπες !
Αλλά πριν λέγατε για άλλον για γκαστρωματα Κ ότι γίνεται εκεί μέσα αυτό !
Κάποιους μας φοβίζει ρε αυτό μην πάρουμε παράσημα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Βλέπω τόσο καιρό εδώ τι παίζει εκεί μέσα και η πιο σοβαρή απορία που έχω σαν παντρεμένος είναι πως γίνεται να γαμανε ακαποτα και να γκαστρωνουν ; Δεν υπάρχει φόβος ασθενειών ?
Ένας λόγος που ήρθα χθες με αυτή που φέρατε είναι που έβλεπα ότι γραφατε καθαριότητα και καποτα Κ το είδα κιόλας που έβαζε σε όλους Κ στις πίπες !
Ποια είναι η απορία σου ρε τύπε, καποτακιας είσαι θα πας νταουνταουν. Αν ήσουν ακαποτος εξτρεμιστης θα πήγαινες Αθηναικον :rockon::rockon:

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
Καλησπέρα είναι επιλογή του καθενός να βάλει κάποιος καποτά ή όχι εγώ πάντως δεν θα πω σε κάποιον που θέλει να βάλει κάποτα να μην φορέσει όταν με γαμαει η όταν μου δίνει πίπα με καποτά να την βγάλει . Απλά στο τέλος η καποτά μαζί με το περιεχόμενο είναι το δώρο μου για το στόμα μου ή το μουνακι μου όπου θέλει να το αδειάσει. Το σπέρμα μου ανήκει

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
817
Πόντοι
86
Θέλει προσοχή συναγωνιστή μερικοί έχουν ξεφύγει και γαμάνε κωλο α καπότα
Η νικολ πολύ καθαρή και προσεκτική πήγα να βάλω καπότα και μου λέει όχι έχω τις δικές μου τις προτιμώ…

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
1000211023.jpg

Εχτές το βράδυ είχα γενέθλια και ένας φίλος μου με φώναξε να πάω στο σπίτι του στο Σταυρό του είπα ότι θα πάω για λίγο γιατί είχα καύλες και θέλω να πάω από το σινεμά για να περάσω καλά . Ντύθηκα έβαλα της κρέμες μου έβαλα και την σφήνα μου για να είμαι έτοιμη για μετά και μπήκα έφυγα για το φίλο μου .
Εκεί με περιμένε η μεγαλύτερη έκπληξη περίπου 20 άτομα με της πουτσες έξω να με περιμένουν και 2 γυναίκες με τεράστια μαύρα στραπόν στο χέρι τους. Ακόμα το μουνακι μου στάζει σπέρμα γιατί όλοι με πήραν περισσότερες φορές από 2,έχυναν μέσα μου ασταμάτητα ακόμα και οι γυναίκες έβαζαν το μουνι τους με τα σπέρματα στο στόμα μου που ενώ με έπαιρναν με το στρατό κάποιος την έπαιρνε ταυτόχρονα . Ότι σπέρμα υπήρχε έχτες στο σπίτι ήταν η στο στόμα μου ή στο κατεστραμμένο μουνακι μου ....
Πέρασα μια βραδιά σαν πραγματική γυναίκα έχυναν συνέχεια....
Το πρωί με πήγαν στο σπίτι έτσι όπως ήμουνα γεμάτη σπέρμα με ένα φόρεμα από πάνω .
Τώρα πείτε μου σε ποιον να πω να φορέσει καποτά εγώ δεν ήξερα ποια πούτσα να πάρω στο στόμα μου και σε ποιες να δώσω το γεμάτο σπέρμα μουνακι που κάποιες στιγμές με έπαιρναν 2 μαζί .

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
1000211023.jpg

Εχτές το βράδυ είχα γενέθλια και ένας φίλος μου με φώναξε να πάω στο σπίτι του στο Σταυρό του είπα ότι θα πάω για λίγο γιατί είχα καύλες και θέλω να πάω από το σινεμά για να περάσω καλά . Ντύθηκα έβαλα της κρέμες μου έβαλα και την σφήνα μου για να είμαι έτοιμη για μετά και μπήκα έφυγα για το φίλο μου .
Εκεί με περιμένε η μεγαλύτερη έκπληξη περίπου 20 άτομα με της πουτσες έξω να με περιμένουν και 2 γυναίκες με τεράστια μαύρα στραπόν στο χέρι τους. Ακόμα το μουνακι μου στάζει σπέρμα γιατί όλοι με πήραν περισσότερες φορές από 2,έχυναν μέσα μου ασταμάτητα ακόμα και οι γυναίκες έβαζαν το μουνι τους με τα σπέρματα στο στόμα μου που ενώ με έπαιρναν με το στρατό κάποιος την έπαιρνε ταυτόχρονα . Ότι σπέρμα υπήρχε έχτες στο σπίτι ήταν η στο στόμα μου ή στο κατεστραμμένο μουνακι μου ....
Το πρωί με πήγαν στο σπίτι έτσι όπως ήμουνα γεμάτη σπέρμα με ένα φόρεμα από πάνω .
Τώρα πείτε μου σε ποιον να πω να φορέσει καποτά εγώ δεν ήξερα ποια πούτσα να πάρω στο στόμα μου και σε ποιες να δώσω το γεμάτο σπέρμα μουνακι που κάποιες στιγμές με έπαιρναν 2 μαζί .
Ρε τύπε αφού ήθελες ακαποτο ξέσκισμα γιατί να πας στο νταουνταουν που κυκλοφορούν όλοι με μια καποτα :confused::confused:

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Επειδή διάβασα όλα τα σχόλια που με αφορούν όσον αφορά την φάση σχετικά με την Νικόλ χθες.. όσοι ήταν εκεί και ήθελαν πέρασαν καλά όπως πάντα εξάλλου..οι υπόλοιποι που είτε δεν είδαν είτε δεν άκουσαν, καλά θα κάνουν την επόμενη φορά να κοιτούν καλύτερα και μετά να γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει.. εγώ θα ενημερώνω πάντα όπως έκανα μέχρι τώρα χωρίς να λέω ψέματα και μαλακίες τέτοιες .όσοι με ξέρουν τουλάχιστον από το σινεμά μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι καμία φορά δεν έδωσα λάθος πληροφορία..οι υπόλοιποι που γράφετε αυτές τις παπαριές μάλλον θα είστε αυτοί που έχετε φάει κάτι άκυρα από την Νικόλ που ακόμα δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
1000211023.jpg

Ρε τυπε τραβα από δω. Πες σε μια γραμμή οτι δεν καταλαβαίνεις Χριστό και θες ακαποτο στο κουλύρι σου χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Τι το παίζεις με το να το παρουσιάσεις σαν ότι στο βάζουν καταλάθος ακαποτο;
Επίσης ότι έγραψες είναι άσχετο με το νήμα

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Επειδή διάβασα όλα τα σχόλια που με αφορούν όσον αφορά την φάση σχετικά με την Νικόλ χθες.. όσοι ήταν εκεί και ήθελαν πέρασαν καλά όπως πάντα εξάλλου..οι υπόλοιποι που είτε δεν είδαν είτε δεν άκουσαν, καλά θα κάνουν την επόμενη φορά να κοιτούν καλύτερα και μετά να γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει.. εγώ θα ενημερώνω πάντα όπως έκανα μέχρι τώρα χωρίς να λέω ψέματα και μαλακίες τέτοιες .όσοι με ξέρουν τουλάχιστον από το σινεμά μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι καμία φορά δεν έδωσα λάθος πληροφορία..οι υπόλοιποι που γράφετε αυτές τις παπαριές μάλλον θα είστε αυτοί που έχετε φάει κάτι άκυρα από την Νικόλ που ακόμα δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα
Τεό, στα τέτοια σου θα πω....τι κάθεσαι και σκας για τον κάθε παπάρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
1000211023.jpg

ρε φιλε ηθελες ακαποτο και πηγες σε αυτο το ιδρυμα που ακομα και στην πιπα βαζουν 3πλη καποτα?
ελα αθηναικον να σε γαμησουν οι φημισμενοι γαμιαδες τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης και το ενα ματι και ο αστεγος με τον καθετηρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
στο νταουνταουν τι ακαποτα να παιζουν ρε φιλε εκει βαζουν ολοσωμες καποτες σαν την ταινια με τον λεσλι νιλσεν

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
Καλημέρα επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τη λέω με απλά λόγια είπα ότι όταν εγώ είμαι στην τρέλα της ηδονής δεν ξέρω αν ο άλλος φοράει ή όχι , το ότι μου αρέσει χωρίς δεν λέει κάτι απλά όταν το βρίσκω το κάνω και το απολαμβάνω περισσότερο όπως προχτές το βράδυ σε δικό μου κύκλο .

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Καλημέρα επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τη λέω με απλά λόγια είπα ότι όταν εγώ είμαι στην τρέλα της ηδονής δεν ξέρω αν ο άλλος φοράει ή όχι , το ότι μου αρέσει χωρίς δεν λέει κάτι απλά όταν το βρίσκω το κάνω και το απολαμβάνω περισσότερο όπως προχτές το βράδυ σε δικό μου κύκλο .
Τράβα αθηναϊκό τύπε να μεγαλώσει αυτός ο κύκλος :rockon::rockon:. Οι φημισμένοι γαμιαδες του θα σε ξεκωλιασουν όπως σου αρέσει και τους αρέσει. Εκεί έτσι και δουν καποτα το θεωρούν προσβολή και θα φας κλωτσιές αντί για πουτσα :confused::confused:. Τώρα ξέρεις που πρέπει να πας.

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.669
Πόντοι
446
Σούπερ ήταν η Νικόλ προχθές! Η κοπέλα είναι καύλαρος ότι και να λένε μερικοί. Και πάντα καθαρή και προσεκτική. Πολύ βασικό αυτό! Να είναι καλά να τη γλεντάμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom