You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Είσαι μάγκας φίλε ευχαριστώΌποιος λέει μαλακίες για τον Τεό είναι μεγάλος μπούφος. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να σας δικαιολογηθουμε κιόλας
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
Λίγοι έχουν και γαμαν τέτοια κωλαρα και λιγότεροι την στήνουν και σε άλλους γιαυτο μερικοί ζηλεύουν….Όποιος λέει μαλακίες για τον Τεό είναι μεγάλος μπούφος. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να σας δικαιολογηθουμε κιόλας
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 606
- Πόντοι
- 81
προχωρα Μυστη !!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα λόγια σου
και μην ακους κανενα ζομπι !
η προσφορα σου ειναι πολυτιμη !
υπεροχη κωλαρα για γαμησι![]()
Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Μπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;
Βλέπω τόσο καιρό εδώ τι παίζει εκεί μέσα και η πιο σοβαρή απορία που έχω σαν παντρεμένος είναι πως γίνεται να γαμανε ακαποτα και να γκαστρωνουν ; Δεν υπάρχει φόβος ασθενειών ?
Ένας λόγος που ήρθα χθες με αυτή που φέρατε είναι που έβλεπα ότι γραφατε καθαριότητα και καποτα Κ το είδα κιόλας που έβαζε σε όλους Κ στις πίπες !
Αλλά πριν λέγατε για άλλον για γκαστρωματα Κ ότι γίνεται εκεί μέσα αυτό !
Κάποιους μας φοβίζει ρε αυτό μην πάρουμε παράσημα
Βλέπω τόσο καιρό εδώ τι παίζει εκεί μέσα και η πιο σοβαρή απορία που έχω σαν παντρεμένος είναι πως γίνεται να γαμανε ακαποτα και να γκαστρωνουν ; Δεν υπάρχει φόβος ασθενειών ?
Ένας λόγος που ήρθα χθες με αυτή που φέρατε είναι που έβλεπα ότι γραφατε καθαριότητα και καποτα Κ το είδα κιόλας που έβαζε σε όλους Κ στις πίπες !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.481
- Πόντοι
- 9.115
Ποια είναι η απορία σου ρε τύπε, καποτακιας είσαι θα πας νταουνταουν. Αν ήσουν ακαποτος εξτρεμιστης θα πήγαινες ΑθηναικονΜπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;

GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα είναι επιλογή του καθενός να βάλει κάποιος καποτά ή όχι εγώ πάντως δεν θα πω σε κάποιον που θέλει να βάλει κάποτα να μην φορέσει όταν με γαμαει η όταν μου δίνει πίπα με καποτά να την βγάλει . Απλά στο τέλος η καποτά μαζί με το περιεχόμενο είναι το δώρο μου για το στόμα μου ή το μουνακι μου όπου θέλει να το αδειάσει. Το σπέρμα μου ανήκειΜπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
Θέλει προσοχή συναγωνιστή μερικοί έχουν ξεφύγει και γαμάνε κωλο α καπόταΜπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;
Η νικολ πολύ καθαρή και προσεκτική πήγα να βάλω καπότα και μου λέει όχι έχω τις δικές μου τις προτιμώ…
GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 20
Εχτές το βράδυ είχα γενέθλια και ένας φίλος μου με φώναξε να πάω στο σπίτι του στο Σταυρό του είπα ότι θα πάω για λίγο γιατί είχα καύλες και θέλω να πάω από το σινεμά για να περάσω καλά . Ντύθηκα έβαλα της κρέμες μου έβαλα και την σφήνα μου για να είμαι έτοιμη για μετά και μπήκα έφυγα για το φίλο μου .
Εκεί με περιμένε η μεγαλύτερη έκπληξη περίπου 20 άτομα με της πουτσες έξω να με περιμένουν και 2 γυναίκες με τεράστια μαύρα στραπόν στο χέρι τους. Ακόμα το μουνακι μου στάζει σπέρμα γιατί όλοι με πήραν περισσότερες φορές από 2,έχυναν μέσα μου ασταμάτητα ακόμα και οι γυναίκες έβαζαν το μουνι τους με τα σπέρματα στο στόμα μου που ενώ με έπαιρναν με το στρατό κάποιος την έπαιρνε ταυτόχρονα . Ότι σπέρμα υπήρχε έχτες στο σπίτι ήταν η στο στόμα μου ή στο κατεστραμμένο μουνακι μου ....
Πέρασα μια βραδιά σαν πραγματική γυναίκα έχυναν συνέχεια....
Το πρωί με πήγαν στο σπίτι έτσι όπως ήμουνα γεμάτη σπέρμα με ένα φόρεμα από πάνω .
Τώρα πείτε μου σε ποιον να πω να φορέσει καποτά εγώ δεν ήξερα ποια πούτσα να πάρω στο στόμα μου και σε ποιες να δώσω το γεμάτο σπέρμα μουνακι που κάποιες στιγμές με έπαιρναν 2 μαζί .
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.481
- Πόντοι
- 9.115
Ρε τύπε αφού ήθελες ακαποτο ξέσκισμα γιατί να πας στο νταουνταουν που κυκλοφορούν όλοι με μια καποτα![]()
Εχτές το βράδυ είχα γενέθλια και ένας φίλος μου με φώναξε να πάω στο σπίτι του στο Σταυρό του είπα ότι θα πάω για λίγο γιατί είχα καύλες και θέλω να πάω από το σινεμά για να περάσω καλά . Ντύθηκα έβαλα της κρέμες μου έβαλα και την σφήνα μου για να είμαι έτοιμη για μετά και μπήκα έφυγα για το φίλο μου .
Εκεί με περιμένε η μεγαλύτερη έκπληξη περίπου 20 άτομα με της πουτσες έξω να με περιμένουν και 2 γυναίκες με τεράστια μαύρα στραπόν στο χέρι τους. Ακόμα το μουνακι μου στάζει σπέρμα γιατί όλοι με πήραν περισσότερες φορές από 2,έχυναν μέσα μου ασταμάτητα ακόμα και οι γυναίκες έβαζαν το μουνι τους με τα σπέρματα στο στόμα μου που ενώ με έπαιρναν με το στρατό κάποιος την έπαιρνε ταυτόχρονα . Ότι σπέρμα υπήρχε έχτες στο σπίτι ήταν η στο στόμα μου ή στο κατεστραμμένο μουνακι μου ....
Το πρωί με πήγαν στο σπίτι έτσι όπως ήμουνα γεμάτη σπέρμα με ένα φόρεμα από πάνω .
Τώρα πείτε μου σε ποιον να πω να φορέσει καποτά εγώ δεν ήξερα ποια πούτσα να πάρω στο στόμα μου και σε ποιες να δώσω το γεμάτο σπέρμα μουνακι που κάποιες στιγμές με έπαιρναν 2 μαζί .
Επειδή διάβασα όλα τα σχόλια που με αφορούν όσον αφορά την φάση σχετικά με την Νικόλ χθες.. όσοι ήταν εκεί και ήθελαν πέρασαν καλά όπως πάντα εξάλλου..οι υπόλοιποι που είτε δεν είδαν είτε δεν άκουσαν, καλά θα κάνουν την επόμενη φορά να κοιτούν καλύτερα και μετά να γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει.. εγώ θα ενημερώνω πάντα όπως έκανα μέχρι τώρα χωρίς να λέω ψέματα και μαλακίες τέτοιες .όσοι με ξέρουν τουλάχιστον από το σινεμά μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι καμία φορά δεν έδωσα λάθος πληροφορία..οι υπόλοιποι που γράφετε αυτές τις παπαριές μάλλον θα είστε αυτοί που έχετε φάει κάτι άκυρα από την Νικόλ που ακόμα δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Ρε τυπε τραβα από δω. Πες σε μια γραμμή οτι δεν καταλαβαίνεις Χριστό και θες ακαποτο στο κουλύρι σου χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Τι το παίζεις με το να το παρουσιάσεις σαν ότι στο βάζουν καταλάθος ακαποτο;![]()
Επίσης ότι έγραψες είναι άσχετο με το νήμα
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Τεό, στα τέτοια σου θα πω....τι κάθεσαι και σκας για τον κάθε παπάραΕπειδή διάβασα όλα τα σχόλια που με αφορούν όσον αφορά την φάση σχετικά με την Νικόλ χθες.. όσοι ήταν εκεί και ήθελαν πέρασαν καλά όπως πάντα εξάλλου..οι υπόλοιποι που είτε δεν είδαν είτε δεν άκουσαν, καλά θα κάνουν την επόμενη φορά να κοιτούν καλύτερα και μετά να γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει.. εγώ θα ενημερώνω πάντα όπως έκανα μέχρι τώρα χωρίς να λέω ψέματα και μαλακίες τέτοιες .όσοι με ξέρουν τουλάχιστον από το σινεμά μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι καμία φορά δεν έδωσα λάθος πληροφορία..οι υπόλοιποι που γράφετε αυτές τις παπαριές μάλλον θα είστε αυτοί που έχετε φάει κάτι άκυρα από την Νικόλ που ακόμα δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.217
- Πόντοι
- 456
ρε φιλε ηθελες ακαποτο και πηγες σε αυτο το ιδρυμα που ακομα και στην πιπα βαζουν 3πλη καποτα?![]()
ελα αθηναικον να σε γαμησουν οι φημισμενοι γαμιαδες τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης και το ενα ματι και ο αστεγος με τον καθετηρα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.217
- Πόντοι
- 456
στο νταουνταουν τι ακαποτα να παιζουν ρε φιλε εκει βαζουν ολοσωμες καποτες σαν την ταινια με τον λεσλι νιλσενΜπορώ να αναφέρω τις απορίες μου τώρα ;
GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τη λέω με απλά λόγια είπα ότι όταν εγώ είμαι στην τρέλα της ηδονής δεν ξέρω αν ο άλλος φοράει ή όχι , το ότι μου αρέσει χωρίς δεν λέει κάτι απλά όταν το βρίσκω το κάνω και το απολαμβάνω περισσότερο όπως προχτές το βράδυ σε δικό μου κύκλο .
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.481
- Πόντοι
- 9.115
Τράβα αθηναϊκό τύπε να μεγαλώσει αυτός ο κύκλοςΚαλημέρα επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τη λέω με απλά λόγια είπα ότι όταν εγώ είμαι στην τρέλα της ηδονής δεν ξέρω αν ο άλλος φοράει ή όχι , το ότι μου αρέσει χωρίς δεν λέει κάτι απλά όταν το βρίσκω το κάνω και το απολαμβάνω περισσότερο όπως προχτές το βράδυ σε δικό μου κύκλο .

old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.669
- Πόντοι
- 446
Σούπερ ήταν η Νικόλ προχθές! Η κοπέλα είναι καύλαρος ότι και να λένε μερικοί. Και πάντα καθαρή και προσεκτική. Πολύ βασικό αυτό! Να είναι καλά να τη γλεντάμε!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις