tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Πριβέ μύνημα και επιβεβαίωση το πρωί
Πριβέ μύνημα και επιβεβαίωση το πρωί
Δεν μπορείς να γαμηθεις με την ζεστη εεεεε;;Θα σας επιβεβαιώσω το αργότερο έως τις 12 περίπου το μεσημέρι αν ισχύει για σήμερα.
Ίσως λόγω πολύ υψηλών θερμοκρασιών σήμερα να το κανονίσουμε άλλη φορά.
Καλημέρα.Δεν μπορείς να γαμηθεις με την ζεστη εεεεε;;
Θα σου πέσει πολύ βαρύ….
Περιποιησου,κάνε τα μποτέ σου,να είσαι και στην πίσω πόρτα όπως πρέπει και θα φας καλά…..Καλημέρα.
Θα το δούμε βρε Johnny μέχρι τις 12 το μεσημέρι περίπου.
Κάτσε να ανοίξει κιόλας σήμερα στις 12.
Μπορεί δεν ξέρω ίσως λόγω ζέστης να ανοίξει αργότερα.
Θα το δούμε.....
Καλύτερα την Τετάρτη κινετα για γυμνισμό και πότε δεν ξέρεις
Ποια είναι η πίσω πόρτα;Περιποιησου,κάνε τα μποτέ σου,να είσαι και στην πίσω πόρτα όπως πρέπει και θα φας καλά…..
Η κωλοτρυπιδα….Ποια είναι η πίσω πόρτα;
Ουρά έχουν κάνει τέτοια μέραΘα πάει κανένα ζευγάρι σήμερα να περάσω σήμερα με την δικιά μου να παίξουμε ?
Πήγαινε εσύ και στείλε μύνημα να έρθουμε έγκαιρα μόνο να πάρουμε αριθμόΘα πάει κανένα ζευγάρι σήμερα να περάσω σήμερα με την δικιά μου να παίξουμε ?
Βρε αγόρια γιατί γίνεστε τόσο σκληρά;;; Πρέπει να έχουμε τρόπους. Γιατί αποπαίρνετε τον άνθρωπο έτσι;Πήγαινε εσύ και στείλε μύνημα να έρθουμε έγκαιρα μόνο να πάρουμε αριθμό
για ζευγαρι καλυτερα πηγαινε κινεταΘα πάει κανένα ζευγάρι σήμερα να περάσω σήμερα με την δικιά μου να παίξουμε ?
Αγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικαΔυστυχώς όχι σήμερα με 42 βαθμούς στην Αθήνα άλλη μέρα

. Προτιμάνε να πάνε στον Θανάση για σουβλάκια και μπύρες.Θανάση ακούω μύστη μου που είναι ?Αγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικα. Προτιμάνε να πάνε στον Θανάση για σουβλάκια και μπύρες.
Ωραία πουτσα φίλε μου έχεις.Στις 5 θα είμαι εκεί με ωραίες κάλτσες και mprazil θα χαρώ νσ τα πουμε
Μοναστηράκι τύπε, εδώ και κάποια χρόνιαΘανάση ακούω μύστη μου που είναι ?

Είμαι μέσα αν σε ενδιαφέρει και είμαι 34 αν θες στείλε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ30 χρόνον σοβαρός και εχεμυθος αν σας ενδιαφέρει στείλτε μου