bigcock6924
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
εισαι κοντα να πας να δεις και να μου πεις να ερθω?και εγω για αδιασμα σκεφτομουν φιλε
εισαι κοντα να πας να δεις και να μου πεις να ερθω?και εγω για αδιασμα σκεφτομουν φιλε
μπα ΒΠεισαι κοντα να πας να δεις και να μου πεις να ερθω?
ΜινοΠοτε ηταν η τελευταια φορα που εμφανιστηκε ζευγαρι εκει μεσα η θηλυκια γατα αλλα οχι ομως φιδι του τυπου εφερα την φιλη μου και τετοια απο καποιους παραμυθες. Αν εξαιρεσουμε την μαγγι πιστευω τουλαχιστον ενα 6 μηνο βαζω στοιχημα για δωστε τα φωτα σας
μπα ΒΠ
Που στα ΒΠ;μπα ΒΠ
Καλύτερα θα πάμε για πιτογυρα και μπύρες με τετοια ζέστη ρε τύπεΤην Τρίτη το μεσημέρι στο άνοιγμα και μέχρι τις 3μιση περίπου θα είμαι εκεί.
Θα επιβεβαιώσω όμως σίγουρα την Δευτέρα το μεσημέρι η Τρίτη πρωί στην χειρότερη.
Όσοι καυλωμενοι προσέλθετε.....

Καλύτερα την Τετάρτη κινετα για γυμνισμό και πότε δεν ξέρειςΚαλύτερα θα πάμε για πιτογυρα και μπύρες με τετοια ζέστη ρε τύπε![]()
ποτε θελετε να σας αδειασω τ' αρχιδια?και εγω για αδιασμα σκεφτομουν φιλε
Λοιπόν??Την Τρίτη το μεσημέρι στο άνοιγμα και μέχρι τις 3μιση περίπου θα είμαι εκεί.
Θα επιβεβαιώσω όμως σίγουρα την Δευτέρα το μεσημέρι η Τρίτη πρωί στην χειρότερη.
NaiΛοιπόν??
Ενδιαφέρεται κανείς?
Στείλε πριβέ
30 χρόνον σοβαρός και εχεμυθος αν σας ενδιαφέρει στείλτε μουΥπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Άλλος κανείς??
Για πότε λέμε ?Άλλος κανείς??
Για αύριο Τρίτη κατά τις 1 περίπου.Για πότε λέμε ?
την τριτη θα εχει 40 βαθμους δεν θα κυκλοφορει κανεναςΤην Τρίτη το μεσημέρι στο άνοιγμα και μέχρι τις 3μιση περίπου θα είμαι εκεί.
Αν το έκανες απόγευμα θα σε χυναμε όλοι ομαδικωςΓια αύριο Τρίτη κατά τις 1 περίπου.
Αν σε ενδιαφέρει στείλε πριβέ.
Και γενικά οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει πριβέ για λεπτομέρειες που θα είμαι κ.λ.π...,
Ε!Αν το έκανες απόγευμα θα σε χυναμε όλοι ομαδικως
naiΛοιπόν??
Ενδιαφέρεται κανείς?