Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εμφανιστηκε ζευγαρι εκει μεσα η θηλυκια γατα αλλα οχι ομως φιδι του τυπου εφερα την φιλη μου και τετοια απο καποιους παραμυθες. Αν εξαιρεσουμε την μαγγι πιστευω τουλαχιστον ενα 6 μηνο βαζω στοιχημα για δωστε τα φωτα σας

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.286
Πόντοι
24.586
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εμφανιστηκε ζευγαρι εκει μεσα η θηλυκια γατα αλλα οχι ομως φιδι του τυπου εφερα την φιλη μου και τετοια απο καποιους παραμυθες. Αν εξαιρεσουμε την μαγγι πιστευω τουλαχιστον ενα 6 μηνο βαζω στοιχημα για δωστε τα φωτα σας
Περίπου ένα μήνα πριν ίσως λίγο παραπάνω...έχω γράψει την εμπειρία μου....πολύ ωραία γκόμενα και μέσα στην καύλα!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Τ αντίθετο ακούω εδώ μέσα . Τί να πάω; Εξάλλου εσύ λες ότι τις cross τις έχουν για πέταμα.
Απλά μην ντυθείς κρος ρε τύπισσα,ο ορίτζιναλ πουστης αποκλείεται να φύγει αγαμητος από εκεί μέσα :rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
μονο η λυσσα πηγαινε αλλα σταματησε και αυτη γιατι ενας χοντρος της ζητησε να του κανει μασαζ προστατη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τ αντίθετο ακούω εδώ μέσα . Τί να πάω; Εξάλλου εσύ λες ότι τις cross τις έχουν για πέταμα.
δεν θα πας σαν κρος ρε φιλε,σαν πατροπαραδοτος πουστης θα πας ,μονο στρινγκαρα θα φορας απο μεσα

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.008
Πόντοι
206
Μινο
Που στα ΒΠ;

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Την Τρίτη το μεσημέρι στο άνοιγμα και μέχρι τις 3μιση περίπου θα είμαι εκεί.
Θα επιβεβαιώσω όμως σίγουρα την Δευτέρα το μεσημέρι η Τρίτη πρωί στην χειρότερη.
Όσοι καυλωμενοι προσέλθετε.....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Θα επιβεβαιώσω όμως σίγουρα την Δευτέρα το μεσημέρι η Τρίτη πρωί στην χειρότερη.
Καλύτερα θα πάμε για πιτογυρα και μπύρες με τετοια ζέστη ρε τύπε :birdman::birdman::2funny::2funny:

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Λοιπόν??
Ενδιαφέρεται κανείς?

Panos! @

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
30 χρόνον σοβαρός και εχεμυθος αν σας ενδιαφέρει στείλτε μου

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Για αύριο Τρίτη κατά τις 1 περίπου.
Αν σε ενδιαφέρει στείλε πριβέ.
Και γενικά οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει πριβέ για λεπτομέρειες που θα είμαι κ.λ.π...,

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom