xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.564
- Πόντοι
- 441
Και βέβαια να πιεις! Και άστα να τρέξουν πάνω σου έτσι είναι ωραιασε δημοσια παραλια σημερα για να πιω σπερμα !!!!!!
Και βέβαια να πιεις! Και άστα να τρέξουν πάνω σου έτσι είναι ωραιασε δημοσια παραλια σημερα για να πιω σπερμα !!!!!!
Ναι είσαι πολύ εντάξει για αυτό παρακαλάς σε όλα τα θρεντ να σε γαμησουν και παραμένεις χρόνια αγαμητηΌτι σχέση έχεις εσύ με το ΓΑΜΗΣΗ δηλαδή ΚΑΜΙΑ!
Αλλά εγω είμαι εντάξει με των εαυτο μου ενώ εσύ με των ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩ που έχεις φυτρωνης εκεί που δεν σε σπέρνουν.Δεν ζήτησα την γνώμη σου ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

. Έτσι αηδία που είσαι ούτε η λύσσα δεν καταδεχεται να σε στραποναρει,στην καλύτερη να σου ρίξει κάνα χέσιμο 
Θέλεις να έρθεις σήμερα μετά της 6 θα είμαι εκεί νέος και ωραίος …οταν ο αλλος εχει γουστα!!!!
Τι είσαι ρε τυπε για να αδειάσεις? Χωματουργικό σε νταμάρι?Παίζει τώρα τίποτα λέω να πάω να αδειασω
Εσύ είσαι στη φωτο?Ψήνεται κανείς για σήμερα;
ΝαιΕσύ είσαι στη φωτο?
Πιο ζευγάρι γουστάρει για σήμερα μετά τις έξι για παιχνίδι;; Ας μου στείλει.
Τι έγινε τύπε,πέτυχες κάνα ζευγάρι ή έμεινες στην μαλακιαΘέλεις να έρθεις σήμερα μετά της 6 θα είμαι εκεί νέος και ωραίος …

Τράβα αθηναϊκό τύπε,εκεί μαζεύονται δυνατές παρέες γαμιαδων για να παρτουζωθεις. Περίμενε όμως να νυχτώσει για να μην ξυπνήσεις κανέναν άστεγο και σου πετάξει κάνα μπουκάλι στο κεφάλιΚαμία παρέα που να θέλεις να πάρει παρτουζα κρος αγοράκι υπάρχει?

Με τη μαλακιά έμειναΤι έγινε τύπε,πέτυχες κάνα ζευγάρι ή έμεινες στην μαλακια![]()
Εσκασες αθηναϊκό τύπισσαγια να δουνε τι χανουν εκει ...
χοντρε ξυδακι...