Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
578
Πόντοι
301
Που να δεις στις παραλίες γυμνιστών εκεί που κάθεσαι πετάγεται ένα ζευγάρι και αρχίζει
Εγώ πηγαίνω για γυμνισμό δέκα χρόνια στα βράχια στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ζευγάρια έρχονται αλλά φάσεις δεν έχω δει ποτέ να γίνονται όσο ήμουν εκεί. Βέβαια το μέρος φαίνεται από το δρόμο, επομένως αν γίνει τέτοιο παιχνίδι θα πλακώσουν και οι γύφτοι.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
357
Πόντοι
21
Βέβαια να στη πω που είναι ακριβώς αλλά εκεί θα είσαι πλήρως εξοπλισμένος με μέρα γκόμενες φαι και ομπρέλα η παραλία είναι στο ξενοδοχείο κόκκινης στη πεοακ κατεβαίνεις παραλία και πας αριστερά περνάς κάτι βράχια ένα πεντάλεπτο εφταλεπτο (μαχιμη διαδρομή στους βράχους) βγάζει σε μια 150 μέτρα παραλία που η πρόσβαση είναι είτε από τα βράχια που πας είτε με σκάφος και με τον ίδιο τρόπο φεύγεις φυσικά αθλητικά αλλά δεν πατάει άνθρωπος ούτε ματακηδες εύκολα ότι πρέπει για όργια όπως είπα πας εξοπλισμένος έτοιμος με τη. Παρέα σου
Αν δεν πατάει άνθρωπος με ποιους κάνεις τα όργια ???

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Βέβαια να στη πω που είναι ακριβώς αλλά εκεί θα είσαι πλήρως εξοπλισμένος με μέρα γκόμενες φαι και ομπρέλα η παραλία είναι στο ξενοδοχείο κόκκινης στη πεοακ κατεβαίνεις παραλία και πας αριστερά περνάς κάτι βράχια ένα πεντάλεπτο εφταλεπτο (μαχιμη διαδρομή στους βράχους) βγάζει σε μια 150 μέτρα παραλία που η πρόσβαση είναι είτε από τα βράχια που πας είτε με σκάφος και με τον ίδιο τρόπο φεύγεις φυσικά αθλητικά αλλά δεν πατάει άνθρωπος ούτε ματακηδες εύκολα ότι πρέπει για όργια όπως είπα πας εξοπλισμένος έτοιμος με τη. Παρέα σου
να εχεις και βασικη εκπαιδευση στο μεγαλο πευκο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Μωρέ η κουλτούρα λείπει. Εμένα το ταίρι μου ήθελε να πάρει όλο το σινεμά. Για αυτό πήγαμε. Όμως για πρώτη φορά φοβήθηκε. Μπαίνεις μέσα και τρομάζεις λίγο.
φοβηθηκε γιατι σε αυτο το ιδρυμα οι θαμωνες ειναι μαλακες,ελατε στο αθηναικο και θα σας γαμησουν και τους 2 ανετα και διχως ντροπες

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Εγώ πηγαίνω για γυμνισμό δέκα χρόνια στα βράχια στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ζευγάρια έρχονται αλλά φάσεις δεν έχω δει ποτέ να γίνονται όσο ήμουν εκεί. Βέβαια το μέρος φαίνεται από το δρόμο, επομένως αν γίνει τέτοιο παιχνίδι θα πλακώσουν και οι γύφτοι.
Στα λάθος λιμανάκια πας να ξέρω πιο κομμάτι λες δεν εννοώ αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν πατάει άνθρωπος με ποιους κάνεις τα όργια ???
Με αυτούς που θα κανονίσεις να πας είπαμε Γιάννη μου πας εξοπλισμένος

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
να εχεις και βασικη εκπαιδευση στο μεγαλο πευκο
Θέλει θέλει βέβαια το θέμα είναι και η εκάστοτε παρέα να μπορεί κάνα δυο ζευγάρια και γκόμενες που πήγα μπορούσαν να το περάσουν βέβαια αυτό είναι το τίμημα ούτε κρυφοί ματακηδες ούτε ενοχλητικοί τίποτα εγώ και η παρέα μου α ούτε από πάνω μπορέσουν να σε πάρουν μάτι να γαμας

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Θέλει θέλει βέβαια το θέμα είναι και η εκάστοτε παρέα να μπορεί κάνα δυο ζευγάρια και γκόμενες που πήγα μπορούσαν να το περάσουν βέβαια αυτό είναι το τίμημα ούτε κρυφοί ματακηδες ούτε ενοχλητικοί τίποτα εγώ και η παρέα μου α ούτε από πάνω μπορέσουν να σε πάρουν μάτι να γαμας
Εφόσον πας εκεί,πας προετοιμασμένος για όλα.
Και μάτι αφήνεις να σε πάρουν κι όλα.
Δεν πας στην εκκλησία,σε παραλία γυμνιστών πας για να γίνει αυτό που πρέπει και με άλλα ζευγάρια και με αυτούς που θέλουν να σε δουν και με όλα τα υπόλοιπα…..
Άνθρωποι καυλωμενοι είμαστε για όλα τα γούστα……
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ….

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
897
Πόντοι
81
Απόψε αργά είναι μια καλή μέρα για να κάνουμε επίσκεψη? Μετά τις 12:00 εννοώ
1000010960.jpg

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Εφόσον πας εκεί,πας προετοιμασμένος για όλα.
Και μάτι αφήνεις να σε πάρουν κι όλα.
Δεν πας στην εκκλησία,σε παραλία γυμνιστών πας για να γίνει αυτό που πρέπει και με άλλα ζευγάρια και με αυτούς που θέλουν να σε δουν και με όλα τα υπόλοιπα…..
Άνθρωποι καυλωμενοι είμαστε για όλα τα γούστα……
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ….
Έλα εσύ Γιάννη και θα σε συμπεριλάβω στο όργιο φίλους δεν αφήνω με μάτι θα σε Πάρος μαζί μας μάχιμος είσαι φίλος εισαι

Alex_btm

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Tο ερχόμενο Σάββατο 07.06 θα βρίσκομαι εκεί από περίπου 15:00-16:00 έως αργά για ξεφτίλισμα και μαζικό χύσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Όποιος θέλει στέλνει και μήνυμα για να κανονίσουμε. :alivedick::alivedick:

Συνημμένα

• asdfg.jpg
    asdfg.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_0269.JPG
    IMG_0269.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_0265.jpg
    IMG_0265.jpg
    985,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Night_Rider007

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Οχι αυτον με το μπουφαν της μηχανης τυπε. Τον αλλον που αραζει στον καναπε και το παιζει καρδιναλιος μην χεσω
Εξ ιδιότητας έχει αυτό το στυλάκι ο μαλάκας. Ξενέρωσα την ζωή μου όταν μπήκα και τον είδα να κάθετε στην είσοδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom