Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.271
Πόντοι
456
Θέλω τις επαρχιώτισσες μουνάρες και τις Ασιάτισσες. Αφού έχει τέτοιες ως επιλογή αυτές θέλω. Ακούω ποτέ να πάω. Χαχα.
θα πας οταν διαβασεις καποιον να γραφει για αυτες εδω στο φορουμ,βεβαια θα εισαι ατυχος και θα εχουν μολις φυγει οταν θα μπεις στο ιδρυμα θα τις εχεις χασει για λιγα λεπτα:thumbsup:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.271
Πόντοι
456
Προσοχή στην κόκκινη λύσσα. Σύμφωνα με μαρτυρία μέλους γαμιέται ακάποτα και ζέχνει το μουνί της.
μονο οσοι εχουν κανει αντιλυσσικο να πανε

vetdoc.gr_lyssa.jpg

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Η κόκκινη λύσσα γαμιέται ακάποτα και ζέχνει το μουνί της σύμφωνα με μαρτυρία μέλους. Όλοι οι ανώμαλοι θα πάνε.
Γουστάρουμε ανωμαλία φουλ ρε λακαμα. Εσύ που δεν το βλέπεις ότι είσαι σαν και εμάς και τραβάς τα ζόρια τι ζωή σου πόσο θλιμμένος πρέπει να είσαι. Α ρε Άκη θα μείνεις εσύ και το μικρό σου το πουλακι

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Είδες την συνέντευξη; εγώ όχι. Αν ήταν αποδεκτή αυτή η κατάσταση στην κοινωνία θα έβγαινε στον Χατζηνικολάου ή όντως στον Ευαγγελάτο. Δεν θα βλέπεται. Η Χειλουδάκη και πολλά τρανς έχουν δώσει συνεντεύξεις. Τα κρος γιατί δεν τα θέλει κανείς ενώ τους πούστηδες και τα τρανς τα θέλουν πολλοί; το έχω απορία.
Τη πρεμουεα είναι αυτή με τα κροσσακια. Ποια σε πλήγωσε τόσο πολύ που έχεις λυσσαξει.
Ρε κορίτσια ας τον γαμησει κάποια να ηρεμήσει ο τρυπιοκωλης.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.571
Πόντοι
9.115
Κάτι δεν μας λέει όμως. Πώς και δεν τον αφήνουν να πάει και τι έγινε αναλυτικά. Το κοινό διψά για γνώση.
Μύστη για να μην τα πολυλογω στο αφεντικό δεν άρεσαν αυτα που έγραφα εδώ μέσα και αποφάσισε να μου απαγορεύσει την είσοδο. Για όσους δεν το θυμούνται αυτό έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είχε μεσολαβήσει και κάποια 'γυναικα' με την οποία είχαμε κόντρα εδώ μέσα και την οποία είχε προσλάβει για υπάλληλο ο μαγαζατορας. Εγώ αν και το είχα διαβάσει εδώ μέσα συνέχιζα να πηγαίνω στο μαγαζί μιας και ήμουν θαμώνας για πάνω από 10 χρόνια και τελικά ένα βράδι με πέταξαν έξω με λονδρέζικο ύφος όπως έγραψε κι ένας μύστης. Δίκαια ή άδικα αυτό θα το κρίνετε οι μύστες του φόρουμ και όχι κάτι γελοία κρος και η παρέα τους που ξαφνικά τα έμαθαν όλα για το κατάστημα.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Μύστη για να μην τα πολυλογω στο αφεντικό δεν άρεσαν αυτα που έγραφα εδώ μέσα και αποφάσισε να μου απαγορεύσει την είσοδο. Για όσους δεν το θυμούνται αυτό έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είχε μεσολαβήσει και κάποια 'γυναικα' με την οποία είχαμε κόντρα εδώ μέσα και την οποία είχε προσλάβει για υπάλληλο ο μαγαζατορας. Εγώ αν και το είχα διαβάσει εδώ μέσα συνέχιζα να πηγαίνω στο μαγαζί μιας και ήμουν θαμώνας για πάνω από 10 χρόνια και τελικά ένα βράδι με πέταξαν έξω με λονδρέζικο ύφος όπως έγραψε κι ένας μύστης. Δίκαια ή άδικα αυτό θα το κρίνετε οι μύστες του φόρουμ και όχι κάτι γελοία κρος και η παρέα τους που ξαφνικά τα έμαθαν όλα για το κατάστημα.
Και που ξέρανε ρε Κωστάκη ότι ήσουνα εσύ;

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.571
Πόντοι
9.115
Και που ξέρανε ρε Κωστάκη ότι ήσουνα εσύ;
Τι να σου πω ρε τύπε,είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει. Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει και στο Νιρβάνα πριν κάποια χρόνια με την ίδια κατάληξη. Ρώτα τους μαγαζατορες πως τα κατάφεραν.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Τι να σου πω ρε τύπε,είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει. Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει και στο Νιρβάνα πριν κάποια χρόνια με την ίδια κατάληξη. Ρώτα τους μαγαζατορες πως τα κατάφεραν.
Στο νιρβάνα ρε Κωστάκη δεν είναι που πάνε μόνο ζευγάρια;
Ποσταρες εδώ ενώ ήσουν μέσα στο μαγαζί;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.571
Πόντοι
9.115
Στο νιρβάνα ρε Κωστάκη δεν είναι που πάνε μόνο ζευγάρια;
Ποσταρες εδώ ενώ ήσουν μέσα στο μαγαζί;
Ναι μόνο για ζευγάρια είναι. Είχα γράψει κάποιες κριτικές από τις επισκέψεις μου εκεί κι ένα βράδι μπαίνω κι έρχεται ο κατευθείαν ο ιδιοκτήτης ο Μάριος για όσους τον ξέρουν και με ρωτάει αν είμαι ο Κωστάκης :confused::confused:. Η συνέχεια είναι αυτή που περιέγραψα παραπάνω.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Ναι μόνο για ζευγάρια είναι. Είχα γράψει κάποιες κριτικές από τις επισκέψεις μου εκεί κι ένα βράδι μπαίνω κι έρχεται ο κατευθείαν ο ιδιοκτήτης ο Μάριος για όσους τον ξέρουν και με ρωτάει αν είμαι ο Κωστάκης :confused::confused:. Η συνέχεια είναι αυτή που περιέγραψα παραπάνω.
Άρα ρε Κωστάκη είσαι επικηρυγμενος.
Εγώ στο νιρβάνα μια φορά πήγα πριν από το 2010.
Μεγάλη σακατια. Έπαιζε ελληνικά λαϊκά μαλακα και εφριξα. Μαθημενοι από τα πάρτυ εμείς πήγαμε και περιμέναμε ανάλογη φάση και μουσική. Σαν παρακμιακό κολομπαρο ήτανε. Αραξαμε σε έναν καναπέ με τούλι που είχε και αρχίσαμε να φασωνομαστε, μας κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινους δεν προσέγγισε κανείς. Ανάρωτιομασταν αν ήμαστε στο σωστό μαγαζί.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Πάντως είναι πολύ δυσκολο να είσαι κρος. Δεν σε θέλει κανείς. Δεν μπορείς να γίνεις ωραία γυναίκα γιατί δεν έχεις αρκετά λεφτά και δεν μπορείς να είσαι άνδρας γιατί δεν σου αρέσει. Ένα άλλο γέρικο κρος το σβερκωσαν κιόλας στο Αθηναϊκό όπως είχα διαβάσει κι αν θυμάμαι καλά βρώμαγε και κουβαλούσε μαζί τάπερ με φαγητά. Εκεί χαλάστηκα μέχρι κι εγώ που δεν γουστάρω κρος.
Σε λες και λίγο εμμονικο.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Κωσταρα άμα έχουν τη φάτσα σου την έχεις γαμησει. Θα σε έχουν επικηρύξει σε όλα αυτά που κράζεις και λογικό. Εσύ άμα είχες μαγαζι και ερχόταν ένας τύπος που σε κράζει όλη μέρα θα τον σερβίρες;

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Πάντως είναι πολύ δυσκολο να είσαι κρος. Δεν σε θέλει κανείς. Δεν μπορείς να γίνεις ωραία γυναίκα γιατί δεν έχεις αρκετά λεφτά και δεν μπορείς να είσαι άνδρας γιατί δεν σου αρέσει. Ένα άλλο γέρικο κρος το σβερκωσαν κιόλας στο Αθηναϊκό όπως είχα διαβάσει κι αν θυμάμαι καλά βρώμαγε και κουβαλούσε μαζί τάπερ με φαγητά. Εκεί χαλάστηκα μέχρι κι εγώ που δεν γουστάρω κρος.
Εκτός από εμμονικος είσαι και λάθος. Έχεις πάει σε κανένα από τα καλέσματα που κάνει η Νικόλ; Μιλάμε για κοσμοσυρροή. Δεν λες πως δεν την θέλουν κιόλας.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Έχουμε και τον πουτάνας γιο (έτσι βρίζω εγώ) που σε κάθε μου ποστ έρχεται να κωλοτριφτεί. Μανία καταξίωξης έχει. Με ψυχίατρο και ψυχοθεραπεία θεραπεύεται. Θα απαντήσω επειδή θέλω εγώ σε ότι είπε.
Θα απαντήσεις επειδή είσαι πουτανακι από τα λίγα και ας μην το παραδέχεσαι.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.271
Πόντοι
456
αυτο το κρος με την ξανθια αποκριατικη περουκα ερχοταν ολη μερα στο αθηναικον ειχε ταπερ μαζι του με φαγητα,βρωμουσε τοσο πολυ που ουτε οι αστεγοι ρακοσυλλεκτες το πλησιαζαν,εχουν δειρει πολλα κρος στο αθηναικον πριν απο καμια 10χρονια ειχε μαχαιρωσει ενα στο ποδι επειδη δεν τους πληρωσε μετα την πιπα

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
ρς Τα κρος τα θέλουν συνήθως όλοι οι μαλάκες μπατίρηδες. Έχω φίλο που πάει με κρος. Είναι μπατίρης. Πήγαινε με μία που δούλευε πιάτσα σε ξενοδοχείο κοντά στον Γαλαξία τρίτης Σεπτεμβρίου. Εγώ δεν θέλω κρος ούτε και τρανς αλλά τα τρανς έχουν ζήτηση. Τα τρανς ρίχνουν χρήμα πάνω τους και μοιάζουν με γυναίκες πολύ πετυχημένες ή έστω πολύ καλές.
Τα κρος εγώ τα συμπαθώ μόνο επειδή τα κλάνουν όλοι. Όμως επειδή κατά βάθος είναι πούστηδες δεν τα γουστάρω και βέβαια δεν τα θέλω για σεξ. Δεν ταιριάζουμε.
Ρε μαλακά μένεις ακόμα με την μάνα σου και μιλάς για μπατιρηδες; Θα έπρεπε να κρύβεσαι.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Δηλαδή ρε παίδες εσείς οι δύο είστε όλη μέρα στα τσονταδικα και τα ξέρετε όλα απέξω;
Επίσης γουστάρετε να γαματε όπως λέτε πουστηδες αλλά όχι κρος.
Το διάολο; Πόσο σάπιοι πρέπει να είστε; Σας φαντάζομαι να κυκλοφορείτε όλη μέρα με χυμένα τα βρακιά και τα παντελόνια απλυτοι και σάπιοι περιμένοντας να γαμησετε 'η να πάρετε κανένα μάτι. Και πόσες φορές πάνω στη θολούρα σας από τις ανικανοποίητες καύλες θα γαμησατε κάποιον βρωμιάρη γεροπουστη τον οποίο μετά θα βριζατε και θα τον κατηγορουσατε για την κατάντια σας. Πόσο λούμπεν. Είστε για λυπηση.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.571
Πόντοι
9.115
Κωσταρα άμα έχουν τη φάτσα σου την έχεις γαμησει. Θα σε έχουν επικηρύξει σε όλα αυτά που κράζεις και λογικό. Εσύ άμα είχες μαγαζι και ερχόταν ένας τύπος που σε κράζει όλη μέρα θα τον σερβίρες;
Λογικά την έχουν πλέον τύπε, εφόσον μου έχουν ρίξει πόρτα ήδη 4 μαγαζιά όπως λέω και στην υπογραφή μου :confused::confused:. Δεν τους έχω ρίξει μόνο κράξιμο,έχω γράψει και τα θετικά αλλά αυτοί τσαντιστηκαν με τ αρνητικά τα οποία όμως είναι αλήθειες γιατί στο φόρουμ δεν γράφω για κανένα μαγαζί μούφα κριτικές και σχόλια. Αν είχα την νοοτροπία που έχουν αυτοί δηλαδή να ψάχνω μόνο για θετικές κριτικές και σχόλια τότε ναι δεν θα με σερβιρα όπως λες και θα Μ έδιωχνα από το μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom