Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20
Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.
Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.
Μην ασχολείσαι ρε κοπελιά. Εδώ χαρακτήρισε κυριουλα την Νικόλ ρε μαλακά. Είδα τη συνέντευξη της πάλι τις προάλλες και σκεφτόμουνα πόσα μουνια βάζει κάτω.
Μας έχει χαρίσει αμέτρητες εμπειρίες. Τι να λέμε τώρα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
Μέχρι τον Δεκέμβρη που ήμουν τακτικός θαμώνας τα κρος μένατε αγαμητα και στο νταουνταουν :confused::confused:. Ουτε Αλβανοί δεν σας γαμαγανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό :confused::confused:. Και τώρα έχετε μαζευτεί 3-4 κρος και λέτε ότι τον τελευταίο μήνα σας γαμανε συνέχεια και κάνετε κι επιλογή. Από μόνη της βρωμάει η είδηση :confused::confused:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
ολο το ποστ εχει 810 σελιδεσ κ οι 809 ειναι 3 ακυροι κ κατι παρατρεχαμενοι ο ενασ εχει φαει πορτα απο τσοντοσινεμα κ σουινγεραδικα ενασ αλλοσ μασ τα εχει σπασει με τον τανζανο τζιμυ κ τα σκατα στουσ τοιχουσ του τσονταδικου κ ενασ παρατρεχαμενοσ ματακιασ δε γαμει δε γαμιεται απλα παιρνει ματι μια στο τοσο οποτε παει αλλιωσ οτι του λενε κ ενω μπηκε φεβρουαριο στο φορουμ εχει πανω απο 200 ποστ ολα να κραζουνε εχουν κ οι τρεισ γνωμη κατα τα αλλα !
μετα μιλανε για κομα απο τισ κροσ ειστε στην μεση του πουθενα ασχετοι για το σινεμα για τα ατομα κ με μηδενικεσ εμπειριεσ !
ανηκετε στο 10 τοισ εκατο του κοσμου που αν αυριο πεθανουν χεστηκανε ολοι κ κανεισ δε νοιζεται !

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Εκείνος ο ψυχικά άρρωστος, ο οποίος είχε πέσει σε τρυπάκι και επαναλάμβανε τα ίδια μηνύματα, σαν αυτιστικός; Ευτυχώς που τον έστειλαν στα τσακίδια και πήρε και τον πούλο, από το forum.
συντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
ολο το ποστ εχει 810 σελιδεσ κ οι 809 ειναι 3 ακυροι κ κατι παρατρεχαμενοι ο ενασ εχει φαει πορτα απο τσοντοσινεμα κ σουινγεραδικα ενασ αλλοσ μασ τα εχει σπασει με τον τανζανο τζιμυ κ τα σκατα στουσ τοιχουσ του τσονταδικου κ ενασ παρατρεχαμενοσ ματακιασ δε γαμει δε γαμιεται απλα παιρνει ματι μια στο τοσο οποτε παει αλλιωσ οτι του λενε κ ενω μπηκε φεβρουαριο στο φορουμ εχει πανω απο 200 ποστ ολα να κραζουνε εχουν κ οι τρεισ γνωμη κατα τα αλλα !
μετα μιλανε για κομα απο τισ κροσ ειστε στην μεση του πουθενα ασχετοι για το σινεμα για τα ατομα κ με μηδενικεσ εμπειριεσ !
ανηκετε στο 10 τοισ εκατο του κοσμου που αν αυριο πεθανουν χεστηκανε ολοι κ κανεισ δε νοιζεται !
Πονάς και πονάς πολύ. :2funny:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.
Μήπως πρέπει να λέμε και μπράβο; για δείξε μας ένα ενημερωτικό ποστ της κυριούλας που να λέει ότι "αυτή την στιγμή έτσι κι έτσι". Δεν υπάρχει τίποτα ρε κακομοίρο πλάσμα. :confused: Μόνο γράφετε ότι περάσατε ωραία και θα ξαναπάτε. Να πάτε. Σας ενοχλεί κανένας; :2funny:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Μέχρι τον Δεκέμβρη που ήμουν τακτικός θαμώνας τα κρος μένατε αγαμητα και στο νταουνταουν :confused::confused:. Ουτε Αλβανοί δεν σας γαμαγανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό :confused::confused:. Και τώρα έχετε μαζευτεί 3-4 κρος και λέτε ότι τον τελευταίο μήνα σας γαμανε συνέχεια και κάνετε κι επιλογή. Από μόνη της βρωμάει η είδηση :confused::confused:
Έχει πέσει αγαμία λοιπόν.
Εγώ ξέρω ότι διαβάζω κι ενημέρωση δεν βλέπω σε καμία περίπτωση. Όλο σάλια και φρου φρου. :2funny:

Katsikis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Ρε μάγκες πως μπορείτε μέσα στην μπιχλα?

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
366
Πόντοι
21
Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Υπάρχουν και μερικά ωραια κρος...

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
367
Πόντοι
21
εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
Δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικό

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.
Έλα, μην κλαίς. :confused: Μιας που ούτε εσύ ούτε κανείς δεν κάνει ενημέρωση της προκοπής με στυλ " είμαστε εδώ και συμβαίνει αυτό" στείλε την αντιπαράθεση με λινκ να γελάσουμε. Και μην πεις δικαιολογία ότι δεν κάνετε ενημέρωση για να μην έρθουν απρόσκλητοι διότι εσείς λέτε ότι πάνε όλα ωραία. :2funny:

Radar777

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2024
Like
151
Πόντοι
0
Έλα, μην κλαίς. :confused: Μιας που ούτε εσύ ούτε κανείς δεν κάνει ενημέρωση της προκοπής με στυλ " είμαστε εδώ και συμβαίνει αυτό" στείλε την αντιπαράθεση με λινκ να γελάσουμε. Και μην πεις δικαιολογία ότι δεν κάνετε ενημέρωση για να μην έρθουν απρόσκλητοι διότι εσείς λέτε ότι πάνε όλα ωραία. :2funny:
χαχα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρία
Δηλαδή πηγές, δεν είπες τίποτα, μηδέν ως ενημέρωση άρα τώρα τι να βγεις να πεις; Κι έχεις μόνο 14 ποστ. Μήπως μπήκες για να κάνεις διαφήμιση; απλή ερώτηση. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Υπάρχουν και μερικά ωραια κρος...
Στα παπάρια μου τα κρος. Εμένα με νοιάζει να γελάω με τα χάλια και τους καυγάδες που διαβάζω. :2funny::2funny::2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
Έχει πέσει αγαμία λοιπόν.
Εγώ ξέρω ότι διαβάζω κι ενημέρωση δεν βλέπω σε καμία περίπτωση. Όλο σάλια και φρου φρου. :2funny:
Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλας :confused::confused:,περιγραφές βέβαια δεν κάνουν αλλά μπαίνουν και τις κυνηγάνε οι πελάτες όπως τα ζόμπι κυνηγούν τα ζευγάρια :confused::confused:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.319
Πόντοι
24.586
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι εδώ είναι ότι πάνε σε ένα σινεμά που όπως όλοι πληρώνουν εισιτήριο για να δουν ότι παίζει μέσα στη οθόνη και απλά υπάρχουν χώροι για να βγάλει ο καθένας τα γούστα του αν γουστάρει.... Τώρα αν δεν πιστεύει ο κάθε ένας ότι περνάνε από εκεί ζευγάρια... όχι καθημερινά αλλά περνάνε.... Για πολλοστή φορά λοιπόν θα υπενθυμίσω ότι ΕΓΩ αρκετές φορές έχω φέρει κοπέλα και περάσαμε τέλεια... Κοπέλα μόνη ΕΓΩ έχω συναντήσει πολλές φορές όπως και 4...5 φορές την γνωστή υποτακτική.... Τα κροσακια ποτέ δεν ενόχλησαν.... Το αντίθετο μάλλον τα ενοχλούσαν οι μιστες και μερικοί μάλλον ήταν και ενοχλητικοι προς τα κροσακια... Απαξίωση με τίποτα απ' τους θαμώνες... Ειδικά όταν η Νικόλ έλεγε θα πάω αύριο τάδε ώρα λαϊκό προσκύνημα ...Τώρα τέλος όσοι ζητάτε ενημέρωση αντί να κάνετε μπαχαλο ένα νήμα και να τρολαρετε τον κάθε ένα που δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα σας η έχει διαφορετικα γούστα η δεν ενημερώνει τύπου... παιδιά μπήκε ζευγάρι ελάτε να γαμισετε....αν δεν έχετε κάτι να πείτε τουλάχιστον σεβαστείτε τους άλλους.... Τέλος μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να γαμισετε με 8 η 10 ευρώ παραπάνω τα μπουρδέλα είναι στα 5 λεπτά από εκεί.... Τα τσοντοσινεμα είναι για την καλτιλα τα γούστα και γενικά για κάτι διαφορετικό.... Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές αλλα τελικά μάλλον οι πιο πολλοί μιστες θέλουν να κάνουν ρωμαϊκά όργια με 10 ευρώ που και αυτό έχει γίνει εκεί μέσα στο παρελθόν με ζευγάρι και γυναίκα μόνη πάνω από 10 άντρες και ένα κροσακι αλλά όχι και κάθε μερα.... Ήμουν παρών το έζησα όσοι δεν το πιστεύουν στα παπ..ια μου.... Δεν έχω κανένα λόγο να τους αλλάξω γνώμη...Αδέρφια αν κάτι δεν σας κάθεται στο πιάτο τουλάχιστον μην το θεωρείτε παπαριά και τρολαρετε χωρίς λόγο....καλή συνέχεια

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλας :confused::confused:,περιγραφές βέβαια δεν κάνουν αλλά μπαίνουν και τις κυνηγάνε οι πελάτες όπως τα ζόμπι κυνηγούν τα ζευγάρια :confused::confused:
Πολύ κροσο-παραμύθι. :2funny: Υποψιάζομαι ότι το παίζουν μουνάρες, δήθεν επιλέγονται και τάχα επιλέγουν και ωραίους γαμιάδες. Περιγραφές μηδέν και ενημέρωση κάτω του μηδενός. Όλο τα ίδια. "Περάσαμε πολύ ωραια, θα το επαναλάβουμε κτλ μαλακίες". Τι τις νοιάζει τι σχολιάζουμε αφού περνούν ωραία όπως και καλά λένε; :confused:Ο κόσμος δεν θέλει μόνο γαμήσι στα στημένα. Πολλοί προτιμούν να γελάνε.

fetishcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
3.049
Πόντοι
440
Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)
20250102_153858.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom