You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 290
- Πόντοι
- 20
Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Μην ασχολείσαι ρε κοπελιά. Εδώ χαρακτήρισε κυριουλα την Νικόλ ρε μαλακά. Είδα τη συνέντευξη της πάλι τις προάλλες και σκεφτόμουνα πόσα μουνια βάζει κάτω.Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.
Μας έχει χαρίσει αμέτρητες εμπειρίες. Τι να λέμε τώρα;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.582
- Πόντοι
- 9.115
Μέχρι τον Δεκέμβρη που ήμουν τακτικός θαμώνας τα κρος μένατε αγαμητα και στο νταουνταουν 
. Ουτε Αλβανοί δεν σας γαμαγανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό 
. Και τώρα έχετε μαζευτεί 3-4 κρος και λέτε ότι τον τελευταίο μήνα σας γαμανε συνέχεια και κάνετε κι επιλογή. Από μόνη της βρωμάει η είδηση 

Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 493
- Πόντοι
- 20
ολο το ποστ εχει 810 σελιδεσ κ οι 809 ειναι 3 ακυροι κ κατι παρατρεχαμενοι ο ενασ εχει φαει πορτα απο τσοντοσινεμα κ σουινγεραδικα ενασ αλλοσ μασ τα εχει σπασει με τον τανζανο τζιμυ κ τα σκατα στουσ τοιχουσ του τσονταδικου κ ενασ παρατρεχαμενοσ ματακιασ δε γαμει δε γαμιεται απλα παιρνει ματι μια στο τοσο οποτε παει αλλιωσ οτι του λενε κ ενω μπηκε φεβρουαριο στο φορουμ εχει πανω απο 200 ποστ ολα να κραζουνε εχουν κ οι τρεισ γνωμη κατα τα αλλα !
μετα μιλανε για κομα απο τισ κροσ ειστε στην μεση του πουθενα ασχετοι για το σινεμα για τα ατομα κ με μηδενικεσ εμπειριεσ !
ανηκετε στο 10 τοισ εκατο του κοσμου που αν αυριο πεθανουν χεστηκανε ολοι κ κανεισ δε νοιζεται !
μετα μιλανε για κομα απο τισ κροσ ειστε στην μεση του πουθενα ασχετοι για το σινεμα για τα ατομα κ με μηδενικεσ εμπειριεσ !
ανηκετε στο 10 τοισ εκατο του κοσμου που αν αυριο πεθανουν χεστηκανε ολοι κ κανεισ δε νοιζεται !
mister miyagihtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
συντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.Εκείνος ο ψυχικά άρρωστος, ο οποίος είχε πέσει σε τρυπάκι και επαναλάμβανε τα ίδια μηνύματα, σαν αυτιστικός; Ευτυχώς που τον έστειλαν στα τσακίδια και πήρε και τον πούλο, από το forum.
Πονάς και πονάς πολύ.ολο το ποστ εχει 810 σελιδεσ κ οι 809 ειναι 3 ακυροι κ κατι παρατρεχαμενοι ο ενασ εχει φαει πορτα απο τσοντοσινεμα κ σουινγεραδικα ενασ αλλοσ μασ τα εχει σπασει με τον τανζανο τζιμυ κ τα σκατα στουσ τοιχουσ του τσονταδικου κ ενασ παρατρεχαμενοσ ματακιασ δε γαμει δε γαμιεται απλα παιρνει ματι μια στο τοσο οποτε παει αλλιωσ οτι του λενε κ ενω μπηκε φεβρουαριο στο φορουμ εχει πανω απο 200 ποστ ολα να κραζουνε εχουν κ οι τρεισ γνωμη κατα τα αλλα !

Μήπως πρέπει να λέμε και μπράβο; για δείξε μας ένα ενημερωτικό ποστ της κυριούλας που να λέει ότι "αυτή την στιγμή έτσι κι έτσι". Δεν υπάρχει τίποτα ρε κακομοίρο πλάσμα.Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.

Έχει πέσει αγαμία λοιπόν.Μέχρι τον Δεκέμβρη που ήμουν τακτικός θαμώνας τα κρος μένατε αγαμητα και στο νταουνταουν. Ουτε Αλβανοί δεν σας γαμαγανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό
. Και τώρα έχετε μαζευτεί 3-4 κρος και λέτε ότι τον τελευταίο μήνα σας γαμανε συνέχεια και κάνετε κι επιλογή. Από μόνη της βρωμάει η είδηση
![]()
Εγώ ξέρω ότι διαβάζω κι ενημέρωση δεν βλέπω σε καμία περίπτωση. Όλο σάλια και φρου φρου.

Katsikis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες πως μπορείτε μέσα στην μπιχλα?
Giwrgoss1
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικόεμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
Έλα, μην κλαίς.Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.

χαχαΈλα, μην κλαίς.Μιας που ούτε εσύ ούτε κανείς δεν κάνει ενημέρωση της προκοπής με στυλ " είμαστε εδώ και συμβαίνει αυτό" στείλε την αντιπαράθεση με λινκ να γελάσουμε. Και μην πεις δικαιολογία ότι δεν κάνετε ενημέρωση για να μην έρθουν απρόσκλητοι διότι εσείς λέτε ότι πάνε όλα ωραία.
![]()
Δηλαδή πηγές, δεν είπες τίποτα, μηδέν ως ενημέρωση άρα τώρα τι να βγεις να πεις; Κι έχεις μόνο 14 ποστ. Μήπως μπήκες για να κάνεις διαφήμιση; απλή ερώτηση.Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρία
Στα παπάρια μου τα κρος. Εμένα με νοιάζει να γελάω με τα χάλια και τους καυγάδες που διαβάζω.Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Υπάρχουν και μερικά ωραια κρος...

kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.582
- Πόντοι
- 9.115
Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλαςΈχει πέσει αγαμία λοιπόν.
Εγώ ξέρω ότι διαβάζω κι ενημέρωση δεν βλέπω σε καμία περίπτωση. Όλο σάλια και φρου φρου.![]()
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 24.586
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι εδώ είναι ότι πάνε σε ένα σινεμά που όπως όλοι πληρώνουν εισιτήριο για να δουν ότι παίζει μέσα στη οθόνη και απλά υπάρχουν χώροι για να βγάλει ο καθένας τα γούστα του αν γουστάρει.... Τώρα αν δεν πιστεύει ο κάθε ένας ότι περνάνε από εκεί ζευγάρια... όχι καθημερινά αλλά περνάνε.... Για πολλοστή φορά λοιπόν θα υπενθυμίσω ότι ΕΓΩ αρκετές φορές έχω φέρει κοπέλα και περάσαμε τέλεια... Κοπέλα μόνη ΕΓΩ έχω συναντήσει πολλές φορές όπως και 4...5 φορές την γνωστή υποτακτική.... Τα κροσακια ποτέ δεν ενόχλησαν.... Το αντίθετο μάλλον τα ενοχλούσαν οι μιστες και μερικοί μάλλον ήταν και ενοχλητικοι προς τα κροσακια... Απαξίωση με τίποτα απ' τους θαμώνες... Ειδικά όταν η Νικόλ έλεγε θα πάω αύριο τάδε ώρα λαϊκό προσκύνημα ...Τώρα τέλος όσοι ζητάτε ενημέρωση αντί να κάνετε μπαχαλο ένα νήμα και να τρολαρετε τον κάθε ένα που δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα σας η έχει διαφορετικα γούστα η δεν ενημερώνει τύπου... παιδιά μπήκε ζευγάρι ελάτε να γαμισετε....αν δεν έχετε κάτι να πείτε τουλάχιστον σεβαστείτε τους άλλους.... Τέλος μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να γαμισετε με 8 η 10 ευρώ παραπάνω τα μπουρδέλα είναι στα 5 λεπτά από εκεί.... Τα τσοντοσινεμα είναι για την καλτιλα τα γούστα και γενικά για κάτι διαφορετικό.... Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές αλλα τελικά μάλλον οι πιο πολλοί μιστες θέλουν να κάνουν ρωμαϊκά όργια με 10 ευρώ που και αυτό έχει γίνει εκεί μέσα στο παρελθόν με ζευγάρι και γυναίκα μόνη πάνω από 10 άντρες και ένα κροσακι αλλά όχι και κάθε μερα.... Ήμουν παρών το έζησα όσοι δεν το πιστεύουν στα παπ..ια μου.... Δεν έχω κανένα λόγο να τους αλλάξω γνώμη...Αδέρφια αν κάτι δεν σας κάθεται στο πιάτο τουλάχιστον μην το θεωρείτε παπαριά και τρολαρετε χωρίς λόγο....καλή συνέχεια
Πολύ κροσο-παραμύθι.Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλας,περιγραφές βέβαια δεν κάνουν αλλά μπαίνουν και τις κυνηγάνε οι πελάτες όπως τα ζόμπι κυνηγούν τα ζευγάρια
![]()

fetishcouple
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 3.049
- Πόντοι
- 440
Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις